- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
PepeDon
üzenetére
Be kell valljam, én is kipróbáltam egy-két trükköt, hogy néhány órával megtoldjam a valós játékidőt
. Persze rövid idő után mindig ledobott a játék és a login képernyőnél kötöttem ki. Megérdemeltem. Annyira pofátlan meg azért nem vagyok, hogy ilyen szembeötlő módon, a lobbyban csaljak.
Így végül maradt az egyenes út. Még az otthoni gépre is felraktam a játékot, pedig azon minimumon is szaggat, ezért csak practice-ben tudtam tolni, hogy ne rontsam el más szórakozását.
Azért az így elért B-V --> A-IV ugrás önmagában sem rossz. A 10k AP-t meg az RX-7-est pedig el is felejthetem, ha ilyen sok "játékosnak" lesz meg a 45+ óra
.
Új hozzászólás Aktív témák

- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kutya topik
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Persze rövid idő után mindig ledobott a játék és a login képernyőnél kötöttem ki. Megérdemeltem. Annyira pofátlan meg azért nem vagyok, hogy ilyen szembeötlő módon, a lobbyban csaljak.
.