- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Én a múltkor megreklamáltam a week long ach.-et, egy napra rá kaptam néhány ajándékot, amik persze minimális átfedést mutattak azzal, amit kapnom kellett volna (volt közte jobb is meg rosszabb is). Igaz, hogy közben részt vettem a challenge-kitalálós-és-beküldős eventen is, de így se tudtam kisakkozni, hogy mit miért kaptam. Közben megjött a válasz gmwrx-től is (mivel az event házigazdája, GMKrash nem fogadott pm-eket
), de addigra már teljesen össze voltam kavarodva, szóval nem nagyon volt kedvem tovább feszegetni a témát.
A Pro verdára hétfő óta várok, hosszas egyeztetés után ma kaptam 100k RP-t (biztos nem volt raktáron a kocsiból
).
Szóval az én meglátásom szerint a jószándék megvan bennük, csak kicsit túlvállalták magukat az ajándékosztogatás terén. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy "mindig a GS/GM-nek van igaza". Ha kulturáltan közlöd velük a problémádat, várhatóan ők is korrektek lesznek veled szemben.Visszatérve a lemaradásokra: az Xfire event eredményéről lehet már tudni vmit?

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de addigra már teljesen össze voltam kavarodva, szóval nem nagyon volt kedvem tovább feszegetni a témát.
).