Hirdetés
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Én a múltkor megreklamáltam a week long ach.-et, egy napra rá kaptam néhány ajándékot, amik persze minimális átfedést mutattak azzal, amit kapnom kellett volna (volt közte jobb is meg rosszabb is). Igaz, hogy közben részt vettem a challenge-kitalálós-és-beküldős eventen is, de így se tudtam kisakkozni, hogy mit miért kaptam. Közben megjött a válasz gmwrx-től is (mivel az event házigazdája, GMKrash nem fogadott pm-eket
), de addigra már teljesen össze voltam kavarodva, szóval nem nagyon volt kedvem tovább feszegetni a témát.
A Pro verdára hétfő óta várok, hosszas egyeztetés után ma kaptam 100k RP-t (biztos nem volt raktáron a kocsiból
).
Szóval az én meglátásom szerint a jószándék megvan bennük, csak kicsit túlvállalták magukat az ajándékosztogatás terén. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy "mindig a GS/GM-nek van igaza". Ha kulturáltan közlöd velük a problémádat, várhatóan ők is korrektek lesznek veled szemben.Visszatérve a lemaradásokra: az Xfire event eredményéről lehet már tudni vmit?

Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de addigra már teljesen össze voltam kavarodva, szóval nem nagyon volt kedvem tovább feszegetni a témát.
).