- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piros köpeny
csendes tag
Én úgy vettem észre, hogy a körök száma a bentlévő játékosok közül a legkisebb szinten lévő játékosokhoz viszonyodik.
Röviden : CSupa A( vagy mostmár 30 fölötti) játékosok esetén 7, de ha bent van egy kezdő is, akkor csak 2 a futható körök száma
-
Piros köpeny
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában nagyon felkapott lett az explorerben a combozás ( nem csak a 3 ugyanojan van, hanem ezen kívűl még 7-8 különböző sokkal zsírosabb combók is, igaz azokat nehezebb is kigyűjteni) Az én bajom, csak az ezzel, hogy amióta valaki beírta egy fórumon, hogy mekkorát is lehet ezzel kaszálni, csupa combó szobák vannak és nem lehet egy gyors explorert menni sehol. Ráadásul egy kis számolással viszont elég ellentmondásos dolgok jönnek ki:
- 20 perceket várok a szobákban, amíg összegyűlik a megfelelő számú user, mire elindulun (mert ugye a hostnak nem tetszenek egyes játékos kocsijai, mert gyorsabb, mint az övé, mire mindenkivel megérteti a "szabájait"/mit tehetsz a tatyóba és mit nem, stb./
- a játék vége felé, mikor már csak 40-50 item van, még 10 percig keresgéli mindenki a neki megfelelőt. Persze, ha valamelyik előtt felveszed azt az itemet ami neki kellett volna már jonnek az OMG és fák beírások (tisztelet a kivételnek) az fel se merül benne, hogy esetleg neked is arra az itemre lenne szükséged)
- Várakozással együtt K. 40 perc alatt XP RP hétvégi szorzók nélkül és hack pac-kekkel 5-6 K lehet összeszedni egy francia pályán, ami ugye a leg itemesebb
- a mágnes darabja 140-be kerül, ráadásul a 8 emberből álltalában 3-nak nincs és Kb. 3 perc alatt össze lehet vele kapkodni az összes itemet
- mágnessel is lehet combózni, igaz, hogy ahoz szerencse is kell, de azt a játék nem figyeli, hogy csak véletlenül, vagy direkt combóztál, a pontot mindenképp megkapod.
- egy máneses szobában is össze lehet szedni 2 - 2.5 K-t (ebben benne van a minusz 140 RP a mágnesértVégszóként: Ugyanannyi idő alatt mágnessel még minding duplaannyi RP-t szerezhet, mint a combós szobákban és ebben benne van a szobában töltött idő is.Ha azt nem számoljuk meg merek kockáztatni egy 3 szoros hasznot is. Félre ne értsetek, senkit nem akarok lebeszélni a combozásról, tény, hogy így szinesebb a játék és ha barátokkal játsza az ember még élvezetesebb is, csak nekem úgy tünt, hogy egy ember írt valamit és ezután előállt a birka efektus... (nem bántásként írtam, csak egyszerűen ez a legjobb kifejezés erre)
Ui.: A kedvencem: 30 percig csücsültem egy combos szobában, mire elindultunk 8 fővel. Startnál Éppen előttem volt egy mágnes. Gondoltam jólvan, megvárom míg elindulunk, majd tolatással szépen kikerülöm. Erre a srác aki a host volt hátulról belémjön és egyenesen belelökött a mágnesbe.
Erre beirja nekem, hogy: OMG, majd a következő sorban kioktat, hogy ha már ilyen szerencsétlen voltam várjam meg míg lemegy rólam a mágnes, addig meg ne merjek mozdulni
Mondanom se kell, hack packek a backpack-ban tehát 90mp- mire lemegy rólam a mágnes
Egy olyan dolog miatt, ami legkevésbé rajtammúlott. Eztán még gyorsan ketten befákkoltam, amiért mágnest vettem fel, na erre berágtam és végig rongyoltam a pályán. Persze mindig mire épp lejárt volna a mágnesem épp felkaptam egy újjabbat. Közben persze elhordtak mindennek, többek közt, hogy kitiltanak a szerverről de akkor már akkora volt a búrám, hogy csak röhögtem rajtuk(hisz mennyire esélyes, hogy kitiltanak azért, mert fel mertem szedni az itemeket
). A végén 8.5 K- val lettem gazdagabb
Bocsi a hosszú off-ért
-
Piros köpeny
csendes tag
Hali
Kommy próbáld meg a gamepad beállításnál úgy, hogy a kis karokat nem nyomod tövig fel/le/oldalra, de a beállításoknál az mondod, hogy az a max, aztán a játékban persze rendesen használod.
Nekem a kormányos pedálnál ez oldotta meg a "motorerő problémámat" -
Piros köpeny
csendes tag
Már nem emlékszem, hogy ki írta azt, hogy az evo nem teszi ki a hátsóját, de az biztos, hogy megfelelő balancing beállításokkal nekem olyan gyönyörűen pakolgatja jobbra- balra, ahogy a nagy könyvben meg van írva
Padig nem vagyok egy hard core játékos
-
Piros köpeny
csendes tag
Visszatért a régi irányítás és szerintem az evo is elég jó lett...
CTF-re hibátlan -
Piros köpeny
csendes tag
Sziasztok!
Én a kékhalálos problámára az egyik ismerőstől kaptam egy olyan tippet, hogy ha mindent kitörlök a gameguardból és engedem, hogy ismét leszedje, utánna megszűnik ez a próbléma. Léegalábbis a következő patc-ig
Bár nekem még nem volt ilyen gondom, de egy próbát megér... -
Piros köpeny
csendes tag
Az nem baj, hogy kiírja, attól még ráteheted. Csak simán kattints mindegyiknél a 4.-re és okézd le a kiírást. Ha jól megfigyeled engedi rátenni és a testdrive-ra kitudsz menni fullos kocsival
-
Piros köpeny
csendes tag
Sziasztok!
Felkerült az új pálya CTF-be!!!
Construction Area. Nagyon ott van!!!
Hatalmas jókat lehet rajta nyomulni! -
Piros köpeny
csendes tag
Nem tudom, nálatok beválik-e, de mióta levettem a hangsávot 32, re vagy 16-ra még egyszer sem dobott le az asztalra verseny közben
-
Piros köpeny
csendes tag
Én is csodálkoztam, az elején, hogy milyen csínyán bánik az rp-adással a serp. , de aztán ahogy megnéztem a pályát, ugyan annyi RP-t vág az emberhez, mint a többi hasonló hosszúságú pálya. Csak ezen nem lehet olyan sebességgel haladni, mint mondjuk egy B-roadon... Valami nehézségi bónusz tényleg jó lenne rajta.
-
Piros köpeny
csendes tag
Melőtt bárki meggyanúsítana, nem akarok senkit sem védeni, sem pedig elitélni. Párszor nálam is kiverte a biztosítékot a játék egy némely hibájával, de miután kicsit lehigadtam és átgondoltam az esetet, rájöttem, hogy teljesen felesleges, ugyanis sokkal több pozitívumot okozott számomra a játék, mint idegességet, főleg miután a hibákat inkább rejtett poénoknak vettem. (Na jó, az asztalra lehajingálós bug nem tartozik közéjük, az az egyetlen dolog, ami pillanatokra engem is fel***z) Hasonló bugon, mint amit a képen is láttam én speciel elősször hatalmasat nevettem. Enyhén beszól a játék.
Aztán mikor a kolitársaim kérdezik tőlem, hogy hanyadik vagyok? Mondom nekik 7.-ik.. Mire ők: Mennyiből? Mondom 6-ból...
Mondanom se kell, 1 hétig szivattak vele
Lehet, hogy beteg vagyok, de nekem tetszenek az ilyen dolgok. Kicsit még szinesebb tőle a játék... -
Piros köpeny
csendes tag
HoFFE- GS panaszát olvasva, azt kell mondjam, hogy ezzel a sráccal nem csak neki van gondja, hanem másoknak is. Viszont a GS-is csak ember és nekik sincs teljes tejhatalmuk, mégha ezt néhány így is hiszi magáról. Ha a hivatalos PT-fórumon megemlítitek a dolgot és shotokkal és/vagy replayokkal bizonyítjátok az igazatokat, esetleg Paja is mellétek áll, akkor a kiadó igen nagy esélyel elveszi a GS-séget a az adott játékostól...
-
Piros köpeny
csendes tag
Sziasztok
Szerintem viszont nagyon jó, hogy az új TA-kocsi ennyibe kerül, mert így a sok láma, aki csak azért ment TA-zni, hogy kilökdösse, tönkretegye a többiek játékát valószínűleg nem fog rá ennyit költeni, így az új kocsikkal már csak tényleg azok fognak játszani, akik szeretik a TA-t! Nem hiszem, hogy ha kilyön a legújabb 150 RP-körülibe kerülő TA-kocsi fogunk még olyan sothokat látni, ahol az új kocsik állnak keresztben az úton, csakhogy a többieket kilökdössék. Tehát az alap, ingyenes TA-kocsi marad a kezdőknek és a lökdösődő kedves játékostársaknak, az új kocsik pedig a tiszta játékot kedvelőknek...
THX Invictus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Goddess of Victory: Nikke
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest