Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Már csak 100%.
Mentem 3 versenyt, mindegyiknél csak 100-at adott. Pedig ezen a hétvégén is 15% + van. De felhúztak megint. Bilstein akkora gyökér. Utolsó kanyarban zártam az ívet, belémrongyolt és még neki állt feljebb. Mindenki így szokta, régóta is játszk készülhetett volna rá. Következő futam alatt végig írkált, írtam nek ihogy fogja be, kértem bocsnánatot mit csináljak még, leállhat. Nem írt többet, küldheti a replayt, nem érdekel. Első helyről egy máik buzgómócsing lökött ki, így lettem utolsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mentem 3 versenyt, mindegyiknél csak 100-at adott. Pedig ezen a hétvégén is 15% + van. De felhúztak megint. Bilstein akkora gyökér. Utolsó kanyarban zártam az ívet, belémrongyolt és még neki állt feljebb. Mindenki így szokta, régóta is játszk készülhetett volna rá. Következő futam alatt végig írkált, írtam nek ihogy fogja be, kértem bocsnánatot mit csináljak még, leállhat. Nem írt többet, küldheti a replayt, nem érdekel. Első helyről egy máik buzgómócsing lökött ki, így lettem utolsó.