Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
mazda626
üzenetére
ja,én is tapasztaltam!a automatán kormánytekergetés meg iszonyat dühitő,pláne mikor elől megyek lóhosszal,aztán az ucsó körben mindenki lehagy mert a magától el kezd kanyarodni ahol nem kellene,elengedem a bill.-t a kocsi meg kanyarodik magától amerre gondolja..nagyon gáz!
aztán kapom a loser üziket chat-en....
A panama lehet túl jól irányitható volt azért rontottak rajta..(CTF-ben szinte legyőzhetetlen ha kicsit is jó a sofőr).A mud-os pályákon is nagyon ott volt! eddig...mivel farmotoros az eleje kell hogy jól tapadjon,de most hiába raksz rá front grip-et...elb**szták szándékosan!
(szerintem..)
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Warships
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán kapom a loser üziket chat-en....