- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #9772 üzenetére
Legalább a csapatszellem meg van... =) De mindig Ti nyertek, mert nem vagyok annyira jó, mint Ti. Pl Csaba0223, MaciG...de a féknyomotokat legalább még látom. XD Hétköznap esténként szoktam (nem minden hétköznap, csak amikor PT-zésre vetemedek) szobát csinálni és mindig elé írom, hogy [PH]. Csak hogy tudjátok itt is. =)
-
Razin
csendes tag
válasz
csaba0223 #9760 üzenetére
akkor oszinte gratula neki... napi 10 versennyel is alig 1 honap alatt erte el. 10 verseny mennyi ido? felora? ora? lehet csak 2 hete kezdte? vagy annyi sem? ok, ha fizetsz elonyben vagy, tiszta sor
ertheto is
de ha nem fizetsz ...? elgondolkodtato...
igazabol nemtom eldonteni ez most ingyenes vagy demo jatek?
bocsi ha kicsit kemeny voltde most valoban elgondolkodtam...
-
BloodPandus
csendes tag
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
csaba0223 #9724 üzenetére
Eddig jó volt pedig
Másik link -
Isten88
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
csaba0223 #9477 üzenetére
huhh, most olvastam a forumon :
Circuit Driver
Level 36 - 3,200,000 XP
Level 37 - 3,700,000 XP
Level 38 - 4,300,000 XP
Level 39 - 5,100,000 XP
Level 40 - 6,000,000 XP6 milliot elerni, az nem rossz teljesitmeny, kell hozza egy kis szabadido
ma lattam citizen-t, 5284 futamon indult, es van valami 2.3 millio XP-je, ez eleg furcsa, szerintem ... nekem pl. van 3.1 millio, es 1900 korul
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #9388 üzenetére
Én haverral megcsináltattam, nekem nem ment...rendes volt tőle...
Paja: nekem a szöveget jelenítette meg, nem a képet...szal a kép linkelő szöveg jelent meg...pedig nem php-s képkód volt, hanem sima direct linkes...nem ment egyszerűen. Haver webes cuccokkal foglalkozik, neki is csak Thunderbirddel ment, abban van ilyen rész...nekem meg ment Outlookkal, csak jött vissza egy üzenet a netszolgáltatótól, h az SMPT-n vírust fogott, vagyis nem ment ki a levelem...ezúton is köszönöm haveromnak!
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #9317 üzenetére
Class1es autóbol majdnem kihoztam a 6 millát, csak folyton elqrtam, rossz balanszokkal volt 5 valamennyi. Igaz ez a fullos 2000GT, elkészült
csak 1xer lehet belépni 1 accal
különben kiírja hogy: user already logged in.... volt már ilyen nekem amikor kidobott a játék és mikor visszaléptem akkor még benn voltam
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #9282 üzenetére
Igaz, tényleg nem ennél írták hogy figyelik a "csalókat". De tuti hogy erre is vonatkozik, amint azt a te eseted is mutatja.
Drift, drift, drift. Kaszino Twist
Új csúszkálós event kiírása
Lényeg: minél több nulla a szám végén
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #9231 üzenetére
Nekem is pont ilyen gamepadom van.
Impact, 2 analog karos, rezgő. Nem tudom hogy az iránygombok és a 2 kar megy e 1xerre, mindig a karokkal nyomom.Csaba, a saját hülyeséged miatt kaptál végleges tiltást. Permanent = ÁLLANDÓ, VÉGLEGES.
A kiírásban ki volt emelve hogy a hamis, "saját magam meghívom" kispkaput kijátszó embereket nem szeretik.... figyelik, nyomon követik az egész, az összes AP szerző eventet.
Pont az ilyenek miatt, mert ott a lehetőség hogy kijátszd azokat. És eltöltesz kb fél órát 10 emailcím kreálásával és regisztrálásával amiért olyan holmit (APt) kapsz amiért fizetni kell vagy az aeria-n kersztül szerezni, jogosan.Kár érte, de megérdemlted, az angoltudás hiánya nem mentség, csakúgy mint pl a kresz-ben a szabályok nem ismerete nem ad mentességet azok betartása alól.
APs autó volt azon az accounton?
-
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
csaba0223 #8869 üzenetére
Hello.Nagyon elszarták az egész pontozást eddig a régi PT-nél szereztem 4 ora alatt folytonos játékkal durván 80k-100k Rp-t ma játszottam 4 orát 1 folytába és összesen 27520Rp kerestem.Ezzel kitörölhetem a ................ Most mivel van egy corvette-m igy kb lessz egy év mire feltuningolom mert a 27k bol amit 4-5 ora alatt összeizzattam azt majd elköltöm egy gumra meg egy fékre és kész.Nem érte meg a nagy peccs,a pontozásokhoz nem kelett volna hozzányulni,vagy legalább az EXPLORERT csináljátok vissza Invictus. legyen 500% meginn a mass bonusz.Mert igy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk ez igy uncsi nagyon,hogy 2 napot kell játszanod 1 folytába,hogy tudj venni 1 kasznit.Valamit csináljatok mert ez igy nagyon SZAR.
Üdv: KisaCSINÁJJATOK VALAMITTTTTT LÉCCI!!!!! OLYAN SOK HASZNOS CUCCOT VILLANTOTTATOK DE EZ IGY NEM FASZA. MAX EGY MECCSÉR A 2K RP AZ SEMMI.
ÁLLITSÁTOK VISSZA A RÉGI PONTOZÁST.
VAGY CSINÁJJATOK VALAMIT NEM ÉRDEKEL ,HOGY MIT DE VALAMIT KELL.
irjon aki nem ért velem 1 et gondolom a nagyok akiknek már minden fasza és nem kell tuningolni az majd irja hogy nekem semmi se jó!!! -
rsx
aktív tag
válasz
csaba0223 #8639 üzenetére
De valószinű hogy igy van.
Tegnap ABnormal al harácsoltuk az rp a Forte-ra Wangan-on(Lassan kezdem megutálni ezt a pályát).Pár futam után kaptam is 1 sárga kulcsot. -
vizibal
tag
válasz
csaba0223 #8605 üzenetére
Jó neked. Tegnap este a Wangan pályán toltam néhány 5 fordulóst (ez kb. 8km*5=40km versenyenként) Evo-val/Corvette-el, kaptam is a piros kulcsokat rendesen, de sárgát egyet sem
. Egyébként megtett km után vagy xp után kellene kapni? Mert a mission-öknél az előbbit, a kulcs átadásakor (pirosnál legalábbis) az utóbbit írja...
Kénytelen voltam még kétszer végigtolni az első fejezetet a karrier-módban, hogy gyűjtsek néhány sárga kulcsot, de már tele van vele a hócipőm, van egy-két idegtépő küldetés.
Az új patch óta is kaptam egy pirosat, de sárgát nem... Vagy nem egyszerre kapjuk őket?
Ha valaki rájön, hogy mi kell a sárga kulcsok megszerzéséhez, legyen szíves homályosítson fel! -
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #8610 üzenetére
ismerős, nekem 10 percenként sikerül CTD....
szernecsére kibírt pont egy hangártmajdnem megütöttem a 8 millát, de így is 60k RP vel gazdagabb lettem, meg jónéhány ősz hajszállal. MaciGal VÉGIG drifteltünk mind a 2en, az utolsoó másodpercekben is még midnig 0-t mutatott a számláló! És a legvégén csaptak be a 7.xxx.xxx driftek, fantasztikus volt! De már az utolsó percekben jojozott a szemem, 1 ideig hanyagolom a hangart.
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #8522 üzenetére
Azok, a bétában megizzadtam velük rendesen, most már pontosan tudom mit, hogy, merre így elsőre megvannak.
Nem úgy van hogy 75 mérföldenként kapok sárga kulcsot?? Mert én kb 470-nél tartok az elvileg 6 kulcs meg még 2 a missönből az összesen 8 ha jól szmolomNa én nekem eddig csak 4 volt
Akkor most hogy van ez?
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #8514 üzenetére
Igen, lehet hogy panaszkodtak hogy árkád kell de a játékosok 80%-a nem ott hanem szimben tolja.
Hát kiváncsi leszek erre az egészre, főleg a szeptemberi patch-re.
Egyébként állítólag több mint 200 ótó lesz a gémben, több száz item, stb... már nagyja kész van, csak tesztelik és szép lassan rakosgatják be őket. Meg van olyan, hogy most olyan kocsit tesztelnek amihez még nincs mód... tehát nem olyan gépekre kell gondolni amivel bárhol el tudsz mászni, mint pl az RX-8 amit a driftre csináltak, de más versenyen is tudsz menni vele... -
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #8506 üzenetére
Bocs Csaba, nem tudok ilyenben segíteni, össz vissz volt 300 AP-m, ebből vettem racing ticket csomagot, amit nem tudtam még elhasználni, de a Vette az álom, meg ha bejön még valami szebb, jobb, újabb kocsi, akkor meg az.
Amúgy megtaláltam, hogy mi a baj a joystick-kal. Nem olyan potméteresen kezeli a játék, mint a billentyűzetet. Szal, ha megnyomom a kanyarodást, akkor nem olyan szép fokozatosan tekeri alá a kormányt, hanem egyből a maxon kint van oldalra...valaki nem tudja esetleg, hogy hogyan is lehetne beállítani, hogy ne egyből tekerje teljesen alá a kormányt, hanem szép fokozatosan joystickkal is? :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest