- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
A Shift nagyon szép, meg minden, de PT akkor is jobb. Mentem vagy 10-12 versenyt a Shift-el, aztán élesváltásban PT és sokkal jobb a PT irányítása. Mérföldekkel jobb!
Uram isten mit hagy ki az Aeria, Invictus páros!
A PT lehetne a világ legjobb autós játéka, ha jobban odafigyelnének és figyelembe vennék a játékosokat és azok érdekeit, no meg tanácsait. (És MARKETING! Reklám!)
A fizika teljesen 1edűl álló, szerintem nincs jobb a PT-nél. Csak egy kis fejlesztés kellene grafikailag, na meg egy hatalmas bogár írtás. -
Napfénysüti
nagyúr
Esténként SIM-ben versenyezgetek de csak egy CL1-es Wizz-el(20-as szinten vagyok és még ezt se maxoltam ki, el se tudom képzelni mikor lesz nekem például Cobrám
).
Viszont ma délelőtt SIM-ben alig voltak így arcade racet toltam. Eleinte sokat drifteltem még az adott sok pontot de mostanában inkább csak arra megyek hogy jókat versenyezzek a drift meg hosszú távon rém unalmas... -
Ricco_hun
senior tag
Hahá!
Bannoljanak csak mindenkit! Hátha elfogy az a maradék játékos is. Egy szánalom, ami a fiona óta megy. Komolyan mondom én félnék versenyezni, nehogy bannoljanak, így meg ki akar játszani? Senki. Remélem elpárolog az maradék player is, talán abból tanulna valamit az aeria. Bár van annyi szenny mmo-ja (zs-kategória mind), hogy kétlem. -
Micur
csendes tag
Régen lehetett nyerni vagy kapni zöld és csont kulcsot is expoler-ben(kérdőjelek sokszor tartalmazták, én 4-et vagy 5-t nyertem anno). Ez kb akkor volt mikor sokat lehetett kaszálni a combo-val. Mostanában challange ticket-et nyerek amiket rendszerint meg is kapok van most is 6 db van raktáron csak nincs fullos jószágom amivel érdemes lenne belépni
-
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
Lehet, hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam, tehát:
a dobozokban (mistery tool box) illetve explorerben a kérdőjel (blindbox) levő cuccokból mindent megkapunk, kivétel, ha RP-t, XP-t illetve ha AP Reward-otkapunk. Ezeket kellene valahogy odaadni a népnek, nem csak hülyíteni vele a felhasználókat, vagy ha nem megy, helyettük plusz (a doboz értékének megfelelő mennyiségű) kulcsot (piros, sárga, zöld, koponya) belerakni (esetleg néhány "nem nyert" cimkét
).
-
JackShephard
tag
Hehe, nincs semmilyen érdekeltségem vga gyártóknál.
Csupán arra akartam rávilágítani, hogy nincs a srác rendszerében egyensúlyban a proci-vga mérleg. E8400-zal valóban GTX-eket illik hajtani, erre Rico ráérzett.
De itt egy cikk, hátha világosság gyúl a fejekben: CPU-VGA
Egyébként mostanában a menüben nekem borzalmas szögletes grafikával jelennek meg a kocsik árnyékai, a játékban nincs semmi gond. Nem tudom mi lehet, semmihez nem nyúltam. -
Creative997
őstag
Ez olyan mint a mai F1-es futamon volt, mikor 3 körrel a vége előtt Barrichello autója elkezdett kéken füstölni de a kocsi ment tovább és bemondták neki a rádióba hogy nyugi, 6mp előnyöd van Heidfeld előtt - nyugtatásképpen. Csak éppen Heidfeld ott volt a nyakán..... De végülis megtartotta a pozícióját.
Legyen így... Ha értitek...(mellékesen a levezetéskor már ki is gyulladt a kocsija
hirtelen sok levegőt kapott a lassulás végett
A gond az volt hogy olaj csöpögött valahonnan és az gyulladt meg a forró motoron)
-
tomkatomi
tag
"Én csak mentem 2 Broadot buggyval, hogy rájöjjek arra, hogy miért lettem gyorsabb 1,5 mpvel egy hét alatt amikor nem is játszottam."
Jó neked. Én ugyanígy vagyok,csak negatív irányban. Sehol sem tudom még csak megközelíteni a 2 héttel ezelőtti időimet.
Úgy látszik van valami csúszka Aeriának
,amit ide-oda tologat a játékban, mert egy ideig szarul megyek (ugyanazzal az autóval,beállításokkal, stb), azután (gondolom csúszka vissza
) megjavul minden, sőt, még gyorsabb is vagyok talán...
-
Ricco_hun
senior tag
Mivel te GS vagy, természetes, hogy ezt is próbálod rózsaszínben feltüntetni, én már megszoktam. Te kisebb késéseket meg kissé lebegő autókat tapasztalsz, mi meg azt, hogy fél perc kell mire bármi történik a menüben, ha rákattintunk valamire. A helyezést nem tudja kijelezni, 9 kör team drift helyett mentünk vagy 20-at mire vége lett, és a köv. pályát már be sem töltötte. A konklúzió ugyanaz: játszani lehetetlen, de végülis ez egy autós játéknál nem is olyan lényeges dolog.
-
-
JackShephard
tag
Nem tudom, nekem nem hiányzott a létrázás dolog. Izgalmas volt így is rájönni pl. egy cl4es Stallion titkaira, a Panama után is. Vagy bármelyik alacsonyabb classban lévő autóéra. Számomra abszolút nem fontos ez a sorrendezés és nem is érzem "legnehezebben megtanulható" autónak a Panit, de persze kinek a pap, kinek a papné.
Egyelőre esténként nem vagyok ott ahol a gépem, ergo nem tudok játszani, de lehet hamarosan a gépem is "utánamköltözik".
Akkor aztán lesz "nemulass" megint.
-
tomkatomi
tag
..."Nem akarózik megvenni azt a festést, nem tetszik. Az illesztések rosszak rajta a különböző karosszéria-elemeknél..."
Nem is kötelező, nem kapok én azután részesedést
Mivel az aeria némit javított (az illesztéseket elsötétítette) rajta, egészen jó lett....nem is ezzel volt a gondom, hanem az ajándékokat hiányoltam(om).
Egyébként pedig ha már illesztésekről beszélünk: egy kiterített vázra( sablonra ) kellett ráhúzni akármilyen kitalált témát. Namármost a SÍKBAN stimmelő téma, a TÉRBEN 2v. 3 helyen nem illeszkedett. Egy sima egyszínű SÍK sablonon-néhol krixkraxal, természetes, hogy TÉRBEN is fognak stimmelni az élek. (lásd a legtöbb egyszínű témát). Nem ez a kihívás...Csak hát a sok okosabbnál-okosabb beszólás és jelzések elvették a kedvem a térbeli illesztésektől. (Mindegy, mint mondottam Invictus megoldottaEz volt a kötekedők (főleg addy, arfc, stb) kifogása, illetve hogy milyen már egy japán autóra amerikai zászlós téma. Nos ilyen. Poénnak szántam akkor, és sokaknak bejött. Ha ti nem szavaztok rám, akkor is 3-4 helyen zárok. De TI szavaztatok (köszönöm
), nyertem, és semmi...
Mindegy, azért megvettem az RX-7-et, és a matricámat, úgyhogy ha japán gépet láttok a PT-ben amerikai festéssel, az én vagyok
-
Ricco_hun
senior tag
"Csak sok jóból kimaradtál, a játék egyik legjobb részét kihagytad a "létrát" ami MMO része."
Igen, minden valamire való MMO kötelező része a létra. De PT-ben marhára nem kell végigjárni kötelezően és ez egy alapvető probléma. Lásd Bubinak a 2. kocsija volt a Panama, nekem anno a 3. volt (a quadro után). Valahogy úgy kéne lennie, hogy minden egyes szinttel nyíljon meg valami, de nem. 20-as emberkék szaladgálnak fullos Cobrával, pl a Morello kifullozása meg elérhetetlen távolságba került. Szarul van felépítve ez a része a PT-nek na. Egy olyan elcseszett mmo sincs, amiben lvl35 fölött ennyire lelassulna a fejlődés. Mondjuk még jó, hogy lvl40 felett meg aztán értelme sincs az egésznek. Motiváció elveszik, lépnek le az emberek. Ezért van ennyi arcade harcos. Mind-mind a reklámok által beetetett, új nevelésű játékos, akik még nem jöttek rá, hogy milyen szar is PT valójában, úgy az egészet nézve. Ezt sajna nem lehet ilyen-olyan paccsokkal kijavítani. Ezt még a játék kiadása előtt kellett volna megtervezni alaposan. Pedig 2007-ben nem egy mmo-ról vehettek volna példát (ha körülnéznek, láthatták volna, hogy a játékon belüli kereskedői rendszer minden mmo egyik alappillére). De látszik, hogy az aeria a saját feje után megy. Tanulni a hibáiból nem akar, és nem is veszi tudomásul őket. Mondom, már mindegy, mert az elejétől van elkúrva a fejlődési rendszer, de talán a játékon belüli kereskedői rendszert még most sem lenne késő bevetni.
-
UnConnecteD
senior tag
" A PDkért driftelni arkádban is lehet, kipördülés veszély nélkül. "
ezt ma kiprobaltam nem is rossz. high speed joyride, phoenix, bar az ujjam kicsit zsibbadt mar a 12. kor vegere, annyira kellett nyomni a gombot, hogy csusszon mar vegre
-
tomkatomi
tag
Jah, én is láttam a szobát, csak akkor pont CL6-os volt. A panamám pedig enyhén szólva nem fullos, a bent lévő nevekből kiindulva pedig biztosan fullos volt mindenki. A ligán nyertem egy négyes féket, vagy váltót, vagy valami hasonlót, amihez AKKOR 39-es szint kellett. MOST ehhez csak 36-os kell. Így ott áll a nyereményem a garázsban használhatatlanul, mert még csak 38 vagyok, és a nyeremény rendületlenül ragaszkodik a 39-es szinthez.
-
Ricco_hun
senior tag
Igen láttam a szobát, miután kijöttem abból a szobából, ahol anil pasa felbaszott, de tele volt a szobád, nekem meg a tököm, úgyhogy léptem. Egyébként most megint mentem pár jó kört.
ui: néha beírhatnád ide is, hogy most leszel játékban és nyitsz egy fasza simvs szobát, menjünk minél többen stb stb. -
Karibaba
aktív tag
Amit rendeztél, "tolatós event " nagy mázlim volt és megnyertem, de azt írtad kapok érte valami kis ajándékot ( popper, csajszi vagy valamit) de nem kaptam még semmit.
De azért valamikor megkapom majd?????? asszem ez volt az -
Xantomas
őstag
Más az, mikor előzgetjük egymást, és hozzuk vissza a lemaradást azt első körben történt dolgok miatt, de megint más, hogy a nutórikus lökdösőket, nem engedem magam mellé, mert ha megelőz, vagy mellém kerül, akkor kampec, mert tol fel a falra, vagy a ki fűre. Én miért tudom megelőzni a másikat szélárnyékban hajtva, nem full gázzal, majd kiugorva padlóval, úgy, hogy ne koccoljam le?
Ne érts félre, imádom a jó fair futamokat, ahol egymást előzgetjük folyamatosan, de ha nem tud megelőzni, akkor igenis vegyen vissza a gázból, és támadjon a másik oldalról. Az életben sem megy másként. Ja hogy itt nem hal bele...Egy jó partnerrel én is minden további nélkül megyek 0:58-as köridőket, nem azzal van a baj. Hanem a suta kis tökmagokkal, akik csak arra hajtanak, hogy eltiporjanak mindenkit, és úgy kerüljenek az élre 3-400m-es előnnyel.
(#21336) ígyvanferi
Rockyban egyedül 1:00:110, szélárnyékban húzva a másikat valahogy 0:58:3xx De 3 haverral most készülünk arra, hogy 4-en egymás mögött felsorakozva, a leghátsó mindig megy előre. Így mekkora időt tudunk összehozni. -
Ricco_hun
senior tag
Én pl. simán végigizzadnék egy 20-30 körös circuit-et (esetleg england, de tokyo-t gyűlölöm) simvs-ben. De oda már kevés lenne szerintem a 8 player. Indulhatnánk 3 sorból is, így 12-re emelve a létszámot, csakhogy ne legyen olyan unalmas. Ja, meg valahogy le kéne tiltani, hogy kiléphessenek játék közben. Mert szerintem 15 kör után már csak vagy 4-5-en lennénk. Maradjanak csak szépen bennt a lekörözöttek is, küzdjenek a hátsó helyezésekért is. Nem az, hogy két kör után megsértődik, mert kiforgatták és kilép. Meg pl. az ember a végefelé már fáradna, ergo többet hibázna, úgyhogy még az utolsóból is lehetne első.............Jajj de elkalandoztam
, be szép is volna.
Ez a fíling hiányzik nekem pt-ből.
-
Stewe24
csendes tag
125-ért megmondom őzintén nem tudom mennyit kapsz ugyanis rá klikkelsz és nem ajánlja fel hogy mennyit szeretnél de gondolom nem 1-el akarják kiszúrni a szemét az embernek
és igen a hiányosság nincsenek amerikai csodák de viszont annál több japó verda amit igazán áthozhatnának PT-be is!! és igen a legrosszabb az a undorító német nyelv amiről fingod sincs hogy mit brekegnek a szobába "sprehen zi fiken spricen gút" PT-ben meg ha még az ember egy kukkot se tud angolul akkor is kisilavizálja mi merre mert ugyebár régebben az angol nyelvű játék volt a trend ott valami csak ráragadt -
Creative997
őstag
Én emléxem mivel én csináltam
és te voltál a szobavezető mivel GS vagy. Volt egy hosszadalmas jelentkezési időszak, ahol az összegyűlt embereket csoportokba rendeztük, sorsolás útján előre meg voltak adva a pályák, a ghost mód és negyeddöntő, elődöntő, döntő volt stock class1-es kocsikkal.
-
Ricco_hun
senior tag
"...akik ezt a cselezést csinálják, csalók (ezt a szót konkrétan nem használtad, de ez jön le belőle). "
Inkább te figyelj oda az olvasásra. Kéred a hemüvegem?
Végülis én leszarom a ctf-et nagy ívben, csak azt nem értem, hogy te kitalálsz játékmódokon belül saját szabályokat és ha a többiek nem úgy mennek, akkor azokat megbélyegzed/elítéled, hogy hogy lehet úgy játszani. Azon hsz-em második része meg mióta játszom a pt-vel megállja a helyét. A legrondább bug-okat, meg az aeria legaljasabb húzásait is úgy meg tudod magyarázni, hogy még mi szégyeljük el magunkat, hogy egyáltalán rá mertünk mutatni a játék hiányosságaira/hibáira. -
Ricco_hun
senior tag
Hát lehetsz cinikus, de eléggé egyedül vagy ezzel a "jobbra-balra rángatás=csalás" nézeteddel. De azt meg bírom, hogy akárki linkel be/ír le egy hibát/bug-ot, te azt mindig meg tudod magyarázni. Ha meg figyel a "nagy testvír" téged, hogy nehogy legyen egy rossz szavad is a pt-re (bár kétlem, hogy az aeriások tudnának magyarul), akkor inkább ne írj semmit. Mert qrvára idegesítő, ahogy a nyilvánvaló hibákat is úgy állítod be, hogy az végülis milyen jó.
-
Ricco_hun
senior tag
De PaJa! Miért nehezítenéd meg a saját dolgodat CTF-ben? Te most ezt kitaláltad, hogy a jobbra-balra rángatózás nem szép dolog és a többiek, akik ezt a cselezést csinálják, csalók (ezt a szót konkrétan nem használtad, de ez jön le belőle). Nem tudom, miért számít csalásnak az, ha valaki kihasználja a játék adta lehetőségeket. És ez vonatkozik mindenre: fánkolás, wallriderkedés, ctf-es "nem élethű" kanyargás stb. Én a csalás szót abban a kontextusában tudom csak értelmezni, hogyha valaki valamilyen külső programot használ segítségül. De mivel tudjuk, hogy ilyen pt-hez nincs, ezért nem is értem, hogy hogyan lehet csalni PT-ben. Ezek az emberek csak kihasználják a játék adta lehetőségeket, azt meg mindenki maga döntse el, hogy ez szép dolog, nem szép dolog, noob-kodás stb., de biztos nem csalás. Csakhogy egy példát hozzak, cod4 multi: általában a p90-es emberkéket le noob-ozzák, mert eléggé darál a fegyó. Na de könyörgöm? Benne van ez a fegyver a játékban? Benne. Akkor meg innentől nem értem a dolgot. Én onnantól értelmezem a csalást, ha valaki bevon egy külső programot, hogy jobb legyen (aim, wallhack).
-
Creative997
őstag
Én néha csinálom ezt a testcselt, de nem úgy jobbra-balra rángatom a kormányt 10mp-ig és mást cseleket meg jobban is szeretek.
És ezt nem arra játszák h jól néz ki e vagy semHát szorít az idő, AG-t ismerve úgyis el lesz húzódva (mondjuk az nekem jobb, mert ősztől jobban ráérek
)
-
Creative997
őstag
Jelen állapotban hülyeség, ha dobnának ki új dolgokat, teszem azt pályát kocsit, akkor talán. De mivel a level szintek emelésén is nagy volt a felháborodás és nem egy jó játékos (pl Hawg) is ezért befejezte (ráadásul a legutóbbi tourny alatt), erre semmi esély nincsen. Innentől kezdve semmi értelme nem lesz a level szintnek és ez is megöl(het)i a játékot, mert addigra már mindened meglehet és nincs motiváció. Ha meg beraknának bármit is, az is csak max 1 pálya lehet vagy nagyon távoli jövőbeli class8as gép, de ott már (főleg a jelenlegi payout system mellett) nem igazán éri meg miért játszani. Rosszul van ez kikalkulálva! Csak az igazán fanatikusok maradnak meg, abból meg édes kevés van és belőlük sok pénzt már nem lehet kicsikarni és itt bezárul a (z ördögi) kör.
-
-
fair play
csendes tag
-
Creative997
őstag
Én arra gondoltam h mindketten kiválasztanak 1-1 classt/autót, amit akarnak (ha ugyanaz akkor nincs miről beszélni) és 2-2 pályát, így mindkét classal/autóval mennek mind a 4 pályán, ez 8 futamot jelent, ami szerintem pont elég, jó. Ha 4-4 lesz a végén akkor vagy sorsolással vagy egy pártatlan személy mondja ki a rájátszáspályá(ka)t
Ja és persze kell egy személy, mint bíró aki indítja az egészet, mivel TNA úgyis ott lesz és GS (tehát be tudja állítani max körre a pályákat) sztem megfelel
-
Mariann294
őstag
Mivan?
Ha arra gondolsz amire én,akkor nagyon tévecc.Nem csaltam soha.Egyszerűen elegem van abból amit ezek művelnek.Ahol csak tudnak pénzt csalnak ki az emberből a játékélményt meg teljesen elveszik.Mostmár nincs számomra benne semmi élvezetes,semmi motiváció.Explorereznék de mivel az nincs én lépek.Más modban meg megyek egy kört és megunom.Akkor inkább már grid...
1 évvel ezelőtt amikor elkezdtem egésznap ezen logtam egyszerűen ÉLMÉNY volt jáccani.
Na de most..Mostmár valahogy egyáltalán nem élvezem...kicsit se.
Ennyi. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok...
Év átigazolásával kapcsolatba....tudja akkor mindenki ,hogy mi az ábra.. lesz min csámcsogni xDD
Tehát sokat beszélgettünk a VAS klánnal és ugy döntöttünk, hogy becsatlakozunk hozzá az ő klánjába...(TPengeT) aki nem tudná....
Mert amikor bejött a klánosdi akkor úgy szerettem volna, hogy csak 1-2-3 klán legyen de az fullon full player-el CSAK MAGYAROKKAL!!!!!!!
Azért mi mentünk hozzájuk mert nekik jobban ki volt már építve a HQ .....
Aki akar az jó lenne ha kilépne az FRC-böl pl: Mariann Dávid meg ezek a MAGYAR játékosok és Magyar klánba folytatnák a játékot...
De amugy eladó a régi klánom...xDD
Röviden ennyit...Előre bocsi a fogalmazásért.. meg ezekért.... előre szólok....
Kiv vagyok mit fogotk irni...xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Akkor nem szóltam... Nem tudom így mire értették a csalást, csak az volt kiírva, ha valakit azon kapnak, repül. Server Message-ként terjedt pár napja.
Szóval akkor további jó fánkolást mindenkinek!
UnConnecteD: Ezek szerint igen, viszont akkor meg nem értem mit értenek csalás alatt. Majd megérdeklődöm, ha kedvem lesz felmenni...
-
-
UnConnecteD
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Wuthering Waves
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest