- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Jaja, jól sikerültek a képecskék
Én speciel a Driftért vagyok nagyon odaFejlesztők meglepődtek mikor 8 percig tornáztam fel a számlálót
1ik este éppen nekik siekrült bemutatnom egy 4 milla feletti csúszást
Sajnos a szorzó 200.000 után nem emelkedik, ott mondja hogy DRIFT KING meg teszi a szorzót 12re, utána már már váltás.Talán befejztem a bugreportot az invictus oldalán, amihez tudtam csatoltam képet is.
-
PaJa1
őstag
Próbáltam
Körrekodot vele lehet felállítani. Másodperceket jelent, ezek száma a pályától függ.
Szerintem a nitro kalap fos... alig dob valamitUnconn, már írtam hogy azokat futam, practice, tesztmódban kell megcsinálni, de oda is van írva némelyikhez ebből kikövetkezik hogy a többit is ott kell.
-
SylarHUN
senior tag
MaciG arra gondolok hogy, valószínüleg te a MaciG (ezt a nevet látjuk játék közben)nevet adtad meg felhasználónak, de amikor belépsz a játékba ott más a felhasz. név.
(Login képernyő)
Felhasználó név: ....................(ezt kellett volna megadnod)
Jelszó: .................... -
vizibal
tag
Elvileg gyors a netem, az ELTE gerinchálózatára csatlakozik a koli, de nekem is csak 6-7k-val jött, úgyhogy leállítottam.
Ez a torrent-dolog viszont jó ötlet, ha valakinek lejön tegye fel valahova. Vagy ide is be lehet linkelni a torrentet, az úgyis csak néhány KB méretű. -
Plokijuma
aktív tag
úgy látom vagy én fogalmazok rosszul vagy egyeseknek szövegértelmezési gondjaik vannak (vagy felületesen olvasták el, amit írtam) Próbáltam precízen, érthetően fogalmazni, de ezek szerint nem sikerült...
1.) Ha kilépnek nem csalás, előfordulhat a véletlenszerűen (igaz, marha kicsi az esélye, még ennél a CTD gyakoriságnál is.) de hogy rendszeresen, egymásután előforduljon ez "véletlenül" az már csalás gyanús.
2a) PT-s ranglistáját (rating) egy szóval sem említettem... nem emiatt írtam be a TMN-t, mint példa, hanem amiatt, hogy egyesek önzősége miatt, hogy tönkre tud menni a játék...
2b) Egyébként, amit a ratinggal kapcsolatban írtál sajnos igaz...
Tudom, egyeseknek (PT játékosok) nem tetszik amit írók, hisz egy picit ellenük beszélek.
Biztos azt gondoljátok hülye ez a ploki, rp-t akar elvenni tőlünk Persze mindenki akar sok-sok rp-t és kocsit, de mi van, ha már megvetted az összeset? a játék egyik célja (gyűjtögessünk) nem létezik többé számodra. Ráadásul küzdés nélkül éred el mindezt..."Jah és hiába vagy jó ha egyszer nincs RP-d ,mert illreálisan drága a tuning."
Akár tetszik, akár nem, ez a játék célja, szórakozz, játssz, érezd jól magad és közben gyűjtöghetsz, amivel fejlődhetsz.u.i:
e=mc², nem kifejezetten neked szólt, hanem mindenkinek, de csak 1 embernek a postjára lehet válaszolni, és pont te postod volt ezzel kapcsolatban az utolsó ilyen"A csalasrol csak annyit, hogy amig az en karomra vki tudatos modon (marpedig van ilyen) pozitiv speedbughoz jut ta-ban, akkor hagy kombozzam magam szarra explorer modban. "
Ez olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha már az enyém megdöglött" hozzáállás"Amit elmondasod szerint nem tartasz csalasnak. Akkor hogy is van ez?
"
Speedbugot mindig is elítéltem (ha szándékos, ha nem)... (lásd korábbi kirohanásaim)
Explorer nagyon határeset, mint ahogy írtam... de még belefér, mert kell hozzá csapatmunka...TMN-nél hiába írtunk bármit is, direkt a fejlesztőknek, hivatalos fórumba... nem csináltak semmit "Ez egy ingyenes játék örüljetek neki, hogy nem kellett fizetni... majd csinálunk valamit" - persze nem csináltak semmit ellene, edig 2 évük is volt rá...
-
Plokijuma
aktív tag
Nézz rá a naptárra! Most van május közepe.
Igaz, évszámot nem mondtak, csak hónapot
Különben is elvileg a nagy patch eljövetelét egy béta-teszt előzi meg, aminek hossza ilyen összetett programnál kiszámíthatatlan. speedbugtól remélem végleg búcsúzik a játék. Ígérem nem fogom megsiratni ennek a "feature"-nek elvesztését
-
msgt.fubar
senior tag
én is kipróbáltam már
-
Amur
addikt
még nem próbáltam,majd ma nekiesek!
off: aki még nem próbálta ki a race driver grid demóját az azonnal töltse le!!!
Fenomenális! nagyon jól optimalizált,gyönyörűen elfut füsteffektestül mindenestül a közepes konfigomon,nagyon jól eltalálták az irányitást(kicsit árkádos,de ez a trendi),a törésmodell is jó,pláne a karcolások a karosszérián!
a san francisco-i pálya a mustanggal nem kis élmény!
(akinek 8.3 vagy 8.4 catalyst van fenn,az vagy rakja vissza a 8.2 vagy a legutobbi omega drivert mert amugy úszkáló 3d objektumokban lesz része-nem csak ezzel de a legtöbb "nextgen" gameval-saját tapasztalat)
nekem nagyon bejött! valszeg megvan a nyári program ezt végignyomni,ha olyan hosszúságú lesz a karrier mint az elöző race driverekben akkor ki is tart! -
Amur
addikt
én is tegnap agyaltam ezen,a toyota nekem is bejön jobban,de alapon sokkal nehezebb irányitani,azt nem próbáltam hogy egy kis upgrade után mit produkál,viszont tény hogy az rx8 kanyarstabilabb,viszont lomhább..a fene tudja,én nem tudtam dönteni,várom az új kocsikat,majd akkor költöm el az összeharácsolt AP-m.
vizbal: én is duzzogok,az én profilom is bármelyiket veri a top20-ban..a 2.fantri vagy ki a bánat pl.miért van ott? teljesen alap profil,semmi extra!! nem értem én ezt!
ja az én profilom ha valakit érdekel:
[link]szerintem egész jó lett!
-
MaciG
addikt
Ti nem tudom hogy vagytok vele, de ez a RX8 egyáltalán nem éri meg.
Ma gondolkoztam rajta, hogy vegyek-e, de aztán rájöttem, ha vennék, akkor se RX8-at hanem inkább MR2-t. Jobban is néz ki (mondjuk ez szubjektív) ,meg fürgébb is.
Apropó a "nagy patch"-ben lesz valami új verda?
-
vizibal
tag
Apropó, remélem hétvégén nekem is lesz időm bekukkantani egy ilyen explorer-mókába (röpke néhány órára
), elég ígéretesnek tűnt az eddigi hsz-ek alapján. Csak mostanában kissé el voltam/vagyok havazva beadandókkal meg ZH-kkal.
Pontosan mi is a taktika? Kell mind a kétféle explorer-duplázóból és egymás után három egyformát kell gyűjteni (combo), ugye? -
vizibal
tag
Az a plusz 400AP (10% engedménnyel csak ~200AP) többletköltség még nem is vágna falhoz (van még a múltkori 10k-ból
), de hogy az upgrade-eknek is olyan horribilis az ára... Ráadásul azokat RP-ből szeretném finanszírozni, amiből elég gyéren állok mostanság.
Biztos, ami biztos alapon nyitottam egy topicot az RX-8-nak itt, írjatok ti is elégedetlen hangvételű hozzászólásokat, hátha lentebb viszik az árát. -
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Szeretem bizony!
Ááááh!5/5 verseny bugos. Tougen hirtelen reagált a kormány, azt sem tudtam mi van, megvettem a kettes felfüggesztést, erre orrnehéz lett a kocsi.
Kormány bug kétszer is volt, egyszer véletlenszerűen mászott el a kormány, másik versenynél nem volt a hapinak keze
,csak a kormány forgott, de baromi lassan.
Következő patchben remélem nem csak új bugokat hoznak, hanem a régiekre is ráhasalnak és eltüntetik a francba őket. Bosszantóak. Jó pofa még az is, hogy egyes GS-ek írják hogy WTF, ők ilyenről még az életben nem hallottak...[HUN]-Kisa: 188mph. Tényleg jó autó lenne, de könyörgöm ne legyen már minden egyes versenyél eltérő az irányítás.
-
PaJa1
őstag
Én kb 10 MP plusszal zártam volna az aussie sport-ot. De mivel a végéről kezdtem, az első kanyarban kipenderítettek, aztán még 2xer, mintha direkt jöttek volna nekem. A futam végén kihívtam a győztest 1v1re, hogy legalább a lelkem megnyugtassam hogy nem én vagyok a béna... utcahosszal nyertem. A sok kipöndörítés miatt nagyon felqrtam az agyam.
Az első futamon az autóm nem volt fullos, most meg.....ááááhhh. Visszatépek touringba, ott nincs ütközés, ott csak a saját hibámból cseszhetem el. -
mazda626
addikt
Már csak 100%.
Mentem 3 versenyt, mindegyiknél csak 100-at adott. Pedig ezen a hétvégén is 15% + van. De felhúztak megint. Bilstein akkora gyökér. Utolsó kanyarban zártam az ívet, belémrongyolt és még neki állt feljebb. Mindenki így szokta, régóta is játszk készülhetett volna rá. Következő futam alatt végig írkált, írtam nek ihogy fogja be, kértem bocsnánatot mit csináljak még, leállhat. Nem írt többet, küldheti a replayt, nem érdekel. Első helyről egy máik buzgómócsing lökött ki, így lettem utolsó.
-
PaJa1
őstag
Sh@dow82 tudtommal szolvák, legalábbis azt adta meg lakhelyéül.
Creative, indulhatsz a többin, indulj is ha teheted, mivel csak akkor kapsz 5k rpt a mögötted végzőkért a végelszámoláskor ha legalább 3 futamon indultál. Meg a futamokért is jár pár ezer rp, amit pár nappal a futam után postáznak.
Kisa, csak akkor küldj meghívókat amikor lehet, figyeld a forumot hogy elhárították e a hibát, nekem is kell még az az AP...
-
Amur
addikt
az 22 óra(az én futamom 12-30 pm PDT és az 21-30(vancouver-i idő egyébként ami GMT minusz 7,mi pedig GMT+2 vagyunk) az nem derült ki payden üzijéből,de gondolom szokás szerint vasárnap lesz a futam ugye? és nekem azt sem írta melyik szerveren?
én itt konvertálom az időket:
[link] -
-
-=ZS=-
tag
Mondjuk lehet, hogy azért nem hallani a corvette-re (h nélkül!! nem chorvette) panaszt, mert kevés embernek van. Bár ettől függetlenül tény, hogy a panama eléggé hemzseg a bogárkáktól, de például én még kormányzás buggal nem találkoztam, az lehet, csak a steering helppel együtt működik, nem? Én analóggal nyomom mindig, úgy még nem észleltem hibát. (azon kívül, hogy a kormány középállását minden verseny után elállítja ez a balfék)
Volt már olyan, hogy elállította a kormány középállást, és egy hét körös béródon végig ellen kellett tartanom, szegény kormány már jól felhevült a végére, meg villanymotor-szaga lett.. -
-=ZS=-
tag
Szerintem a célvonal utáni kanyarnál ha a sárga vonal mentén fordulsz, akkor több sebességet veszítesz, mintha mikor felérsz a döntött részre, a felezővonalnál indítod, a kanyar közepénél finoman érinted a sárgát, aztán finoman kiegyenesíted, és úgy mégy rá a hosszú egyenesre.
Valaki, aki nagyon ráér, akár le is tesztelhetné -
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok!
A lvl 5-ös uppot meg lehet b@xni! Néha xarabb időket megyek vele, mint lvl 4-el!! Az egyenesekben, és féktávokon az új autók simán megesznek!! Pl. Spaghetti 2-n, és Florida-n EVO-val, lvl4-es tuninggal igencsak ott voltam az első 15-ben.. aztán jöttek a panamák, meg a corvette-k.. Aztán feltoltam lvl5-re az evot, és NEM tudom elérni a legjobb időimet!! SŐT B-roadon az EVO kész szop@s!! Az eleje pattog, és ha véletlen füvet érek, azonnal kifarol.. Aztán a Sphynx-en a célegyenes utáni 1 nagy kanyar után folyamatosan berepülök a kerítés mögé! Ha lassabban megyek, simán lehagynak..
Szóval.. Porsche, vagy Corvette! Akinek meg kérdése vaolt feljebb, hogy mire jók a jogsi levelek.. hát majd amikor a panamájára venné a 4.szintű tuningot, és ott virít a licence level AA-III.. majd elgondolkodik;)Tényleg! mikor lehet már az AA-I-es lic.-t nyomni??? pár verseny, és megvan.. (meg az A-V már uncsi
)
-
quadroracer
tag
Mar azt hittem elirtam valamit... aztan meglattam hogy CSAK kisvardai
Ezer bocsika toled csak probalom felvenni ezt a beszologatos hangnemet
De egy pillara elpirultam, mert szabolcsi gyerek vagyok, mifelenk hasznalatosak ezek a szavak!
Kisvardai: Mizu az uj forummal, reg hallottam felole? -
vizibal
tag
De szép is lenne...
Egyszer felkerülni a toplista élére
Csak sajnos labdába sem rúgok a "nagyok" mellett
[HUN]-Kisa Akkor még egyszer elmondom: ápr. 30-ig lehet jelentkezni a profilos eventre, utána kiválasztják a 20 döntőst, akikre szavazni lehet.
Attól, hogy ezerszer megkérdezed, nem lesz meg hamarabb az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest