- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
Igen nálam is ez a helyzet. Sajnos még mindig nem szoktam meg a camit.
Próbáltam már az összes accom de 1ik sem müxik.
Este volt egy maintrance, az volt előtte ki írva, hogy EMERGENCY maintrance.
Aztán a weblapon ment 1 visszaszámláló 25 percről.
Úgy néz ki, akkor sokkal nagyobb a probléma, mint először gondolták. -
ABnormal
őstag
jaja,a koncertek felejthetetlenek...pl amikor nálunk ~1600ember teli torokból nyomta a szárnyaszegett-et...
csak jegyzem,hogy a tankcsapdára "csak" 1200-an jöttek el...
szerintem meg egy nagy kaki a szavazásos rendszer,balanszot nem tudok állítani a pályák között,nekem pedig az kell...mert mint már írtam is én pl más beállításokkal megyek b-roadon és mud-on...
-
[pH]Lacika
tag
Sorolom a problémákat: Nehezen kanyarodik, van olyan hogy 4kerékkel csúszik ki a kanyarból, (régen ez volt a baja a panninak) meg olyan is hogy fékezek és csak megy nyugodtan mintha nem fékeznék, nehezen gyorsul, bár amikor lendületbe jön akkor megy mint ágyúgolyó, csak nehéz vele megállni, és még egy gond, nagyon erős, kanyarból kijövet könnyen megforog.
Meg még az is nehézség hogy nagyon nehéz belőle kilátni (szigorúan belsőnézetből játszom).De ezek ellenére imádom!
PL: YUP Patriot úgy megy vele mint egy állat.
-
PaJa1
őstag
Ha valaki most kezdené az tuti meg lenne döbbenve, hogy csupa 30+ feletti játékos veszi körül...
Amikor én kezdtem akkor még nem voltak ilyen nagy szintbeli különbségek. Szóval jobban éreztem magam
Így legalább ezt az akadályt le lehet küzdeni, ha gyorsan fejlődsz akkor nem érzed magad annyira lemaradottnak. Persze ez csak a statisztkika. Attól hogy még sok pénzed és XPd van nem biztos hogy jól is versenyzel. De egy kezdő lökést adhat a könnyű pénzszerzési lehetőség.A segítő kezes eventbe még csak Isaten nyomott hozzászólást, Eddig nem sok embert láttam akira 2nél többen szavaztak volna. Szóval ha netán nyomnátok oda pár sor, képpel alátámsztva hogy miként segítettem akkor mindannyian jól járnánk. Hangsúlyozom, jelen állás szerint jó esélyünk van nyerni.
Őrült 8as event!
A felsorolt játékok közül 8ban kell 1 képet csinálni a karakteredről és beküldni a kép LINKjét a témába. Elég beteg ötlet hogy legalább 30 gigát telepítsek fel 1 event miatt... 10 giga letöltésről nem is beszélve -
Razin
csendes tag
igy van
helyesen irni nehez, de azert nem lehetetlen... persze az erthetoseg ami szamit a forumokon es nem feltetlenul a helyesiras. amig ertheto amit ir valaki addig sztem nem kene a fejere olvasni hogy hogyan ir... en sem irok mindig helyesen, es soxor (!) az eccerusites (!) miatt sem
de hat van akit ez is zavar
-
SSP33DY
aktív tag
Szintén! Ha csak 2 ember van 11 kör max, ha 4, akkor 7 kör, és így tovább 13 embernél 2 kör.. fakk..DE MÉÉÉÉÉÉRRRRRRR???????
És mi ez a level 84566.. meg a törpöm? A sima betűk miért nem voltak jók?? Mi az a sok lufi, meg sárkányrepülő.. kinek kellenek ezek a gyerekes dolgok? Mi a faxért nem az irányításra, és az "olcsóságra" törekedtek??
Most egy 2 körös verseny 2 XP, egy 15 körös TA 600.. WATTAFAK??
Ez így marad? -
Isten88
senior tag
Használj Balance-ot. És köszi Dani a "T" betűs megoldást, tegnap este fedeztem fel én is, mikor annyira feidegesítettem magam, hogy a menübe is belestem... XD Minden esetre köszi!
Ennyi szenvedés után úgy döntöttem, hogy ha már 4 hónapot erre a játékra szenteltem, akkor nem most fogom abbahagyni. Adok neki még egy esélyt, mert megszerettem. Remélem Ti is így gondolkodtok majd... -
Dr. Romano
veterán
Ez így egyáltalán nem igaz. Ahogy a multkori Invictus videóban is volt: pénzel vagy pénz nélkül is el lehet jutni ugyanarra a szintre (azért egy Panama fullon odacsap mindennek és ugye nem AP-s).
Ebben a játékban a pénzeden időt veszel. Ha egy user nem szeretne játszani naponta több órát hanem gyors sikerre vágyik, akkor fizet és kap egy jó autót amivel játszhat, de ugyanazt a szintet a RP-vel is el lehet érni
(és még nem beszéltem az ingyen AP szerző lehetőségekről...) -
Target78hu
aktív tag
Persze fizessenek is érte ,hogy támogassák a fejlesztőket!
Csak a fair play vész el így és egy autós játéknál mi számítana jobban ,hogy no skill +unfair verda vs skill +egyenlő esélyek ? Én is perkálnék ,ha nem lenne ilyen sok bug,kilépés ptben stb -ahogy megtettem lfs,bf2nél is ,mert tudtam mit kapok a (nem kevés) pénzért és nem is volt zsákbamacsek.
Amit ingyen ad ez a /eddig/ remek játék nekem tökéletesen megfelel -meg kitartó vok ált -
tomatos
aktív tag
Én a Live-al játszottam eddig, de semmi nagy bugot nem vettem még észre. Nekem csak a főmenüben az autóm néha vibrál, de szerintem a 8800GT-t valamiért nem bírja a játék. Nvidia driverből BETA van fennt, lehet ez lehet a baja. 4 napja játszom de tényleg semmi mást nem vettem észre.
Sajna a BETAval még nem tudtam játszani, mert lemaradtam a regről. Talán majd lesz lehetőségem kipróbálni.Este fennt leszek, remélem valamelyikőtökkel összefutok egy verseny erejéig
-
Shad0w
senior tag
Naneeeee. Ezt kezdem nagyon utálni ebben a játékban. Olyan szabályokat találtak ki a játékosok amiknek semmi alapjuk, pláne joguk nincs. Most miért baj, ha ő üzemanyagot akar spórolni? Nemrég hangoztatták itt páran, hogy rookie-val jobb menni mert lehet taktikázni, erre most kiderül, hogy a faszt lehet, mert ha vki nem az "egyetlen" taktikát (draft) követi, akkor már unfair és bekell neki fékezni, meg jól leszólni, meg mittomén. Most tényleg, addíg amíg nemlök ki senkit, nincs útban senkinek miért baj, ha üzemanyagspórolással 2 kiállásos taktikára pályázik?
De van még1 ilyen "szabály" amivel televan a tököm, ez pedig az, hogy "megkell" várni a lámákat a végén. Könyörgöm, majd ha jobb lesz, akkor betudja fejezni a versenyt és akkor kap több RP-t, addig meg kevesebbet kap. Pont. Persze ha az első megakarja várni a végét akkor természetesen megállok énis... Nagyon fel tudnak idegesíteni azzal amikor stock kawa-val alázom a C-s meg D-s playereket, rájuk verek egy kört, utána persze, hogy nemvárom meg őket, és ilyenkor vagy azért raknak ki mert stock kawa-val aláztam, vagymert nem vártam meg őket. Ahh.
Szerencsére lehet találni hozzám hasonló szinten lévő embereket is akikkel lehet normálisat menni. -
Plokijuma
aktív tag
]A bug reportot vizsgálva azt látom hogy a legtöbb megjegyzés vagy nem reprodukálható vagy nem lesz javítva
Sajnos úgytűnik, hogy a bugok egy része gép függő. (hardware vagy software)
Sonora-val (GS) hosszan beszélgetve kiderült, hogy ő szinte sose találkozik bugokkal (még a nagyobbakkal sem), se teszt serveren, se live-on. Se speedbug, se panama irányítás bug, szinte semmi - szerencsés.
Az ilyen hibák a legrosszabbak, mert "vannak is meg nem is" jellegű. Valakinél van, valakinél nincs ráadásul sokszor azt se tudni, hogy mi idézi elő és előfog-e fordulni azon a konfiguráción. S emiatt reprodukálni hatványozottabban nehezebb és sokszor lehetetlen.Erdol, azon a konfigon, ami neked van nem kéne akadnia. Nem lehet, hogy valami programmal összeakad? lődd ki a memóriából a felesleges dolgokat, még azokat is, amik a neted hatékonyságát próbálnák növelni/manipulálni (cfos és társai)
Drivereket is megpróbálhatód frissíteni (VGA, hang stb) Esetleg egy op rendszer reinstall végső esetben -
Creative997
őstag
Tegnap Oscarral játszottunk rendszerledobásig a betaval
és sokat toltuk a Wanganon. Mentem 1:46-os időt 1x és utána ha beértünk mindig (akár 1. voltam, akár második) azt az időt írta ki nekem és a másik játékosét ahhoz viszonyította, igaz pontokban már nem látszott meg, de mindig ezt csinálta (a jobb oldalon a statisztikában az aktuális időmet írta ki).
Egyáltalán nem értem a idők viszonyítását.
Tanzawán meg 54-es időt mentem (top 3ban 56 volt a legjobb) és nem rakott be legjobbnaklegalább ennyi örömöm lehetne, ha már live-on esélyem sincs a top 3-ra
Ja és azért írom ezeket ide mert nem tudok belépni az azonosítómmal a bug reportba, pedig pontosan írtam be mindent!!!
-
ramihu
tag
Látom tényleg haraptok a szélárnyékra. Nem célom hogy élösködjek csupán próbálkoztam lépést tartani valakivel hogy beletanuljak.
Jelenleg a versenyeim lefolyása igen egyszerűen nézz ki.
Elölröl indulok: pár kör és draftolva otthagynak igy tudok szerezni 3.-4. helyezést
Elölröl indulok: hátulról belémrobog megyek legelni a füre
Középről indulok: biztos hogy megyek legelni mert valaki balhét csinál
Hátulról indulok: első kanyar után otthagy a mezőny mert padló gázzal nem merek menni félek hogy beledurranok valakibe. Ez nem teljesen vert helyzet mert általában balhé van és ha sikerül kikerülni a roncsokat akkor nem pont az utolsó helyen érek a célba.Szóval még van mit fejlődnöm
-
Plokijuma
aktív tag
Szerintem mindenképp az update kliens fog mindent kezelni a nagy patch idején, tehát nem kell semmt letölteni manuálisan. (gondolom a hivatalos weboldalon ezzel egyidőben frissített telepítőfájlt is felraknak)
Mondjuk nem egy nagy hátrány lenne, ha az update kliens az updateket torrent módon (vagy akár saját beépített P2P rendszerrel) szedné le, de ehhez az update klienst kéne updatelni.
Vajon az update kliens tudja önmagát updatelni?ABnormal:
Hülye kérdés, mindenki sok RP-t akar szerezni
Sajnos a nem én vagyok a te embered, mivel jövőhéten lesz pár cuki kis vizsgám, amit nem lesz egyszerű túl élnem.u.i:
Itt van egy szép, izgalmas és ráadásul rendkívül kiegyenlített küzdelem replaye.Hárman küzdünk az első helyért (Paja, Citizen, én). Nagyon jó verseny volt. -
Dr. Romano
veterán
A tegnapi GS videó folytatása:
http://tv.gamestar.hu/video/invictus-studiolatogatas-2Itt most a Level-R (avagy PT) technikai felépítését mutatja be egy Invictusos emberke, leginkább a hálózati részt.
Engem meg is lepett hogy mennyi szerverrel is állunk kapcsolatban a játék során, nem csak a Phoebus és a Subtropolis létezik -
Kommy
veterán
Ebből a topikból ami az első hozzászólásban van 3 kép abból valamelyiket
. -
Plokijuma
aktív tag
nem muszáj mindenkinek combokat szednie, de ajánlott lenne, mert
- hatalmas pazarlás nem kombokat gyűjteni.
- hiába gyűjtöttél több itemet, ha nem kombo-ban szedted, jóval kevesebbet RP a jutalmad
- a játékostársak általában nem szeretik azokat, akik pazarolnak (aki nem csak kombót gyűjt)
a pazarlásért sokszor kick lehet a jutalmad.Ez nem minden szobára érvényes, ez csak általában ott, ahol mindenki ismeri ezt a pici combo-s trükköt. (Ezeknek a szobáknak a nevében általában szerepel a "combo" szócska.)
u.i.: akkor is magas RP-t kapsz, ha véletlenül a sok kombináció után becsúszik egy-egy szimpla elem véletlenül.
Általában a "?" és a mágneseket KELL a végére hagyni. Aki mágnest kap, annak ajánlott leprakolnia a kocsit, amíg a hatás tart. -
Plokijuma
aktív tag
Trackmaniaban csak ghost modban mehetsz a többi kocsi ellen... szóval nem lehet kilökni a másikat. Így van biztosítva a tiszta verseny.
Egyébként durva lenne, ha egy-egy serveren mind a 250 játékos kocsija nem ghost módban lenneTA rammerek biztos áttérnének a TrackManiara
-
Dr. Romano
veterán
Ez jól hangzik, bár én még mindig a valós idejű kick/bann rendszerért sírok (a Trackmaniaban, CS-ben stb...-ben van itt miért nem lehet megoldani
).
PaJa
Az IP bannolása szerintem is csak fél megoldás. Ha valaki dinamikussal nyomja simán kicselezi, és lehet hogy egyszer a bannolt címet egy ártatlan emberke kapja meg...
-
PaJa1
őstag
Gyökérritkítás TAban
Az IP ban nem jó, mert ha a gonosznak dinamikus az IP címe akkor 2 parancs és kész, új IPje van. Sajnos ez akkor sem jó ha 1 másik dinamikus IPs egyén a banolt IPt kapja, akkor önhibáján kívül nem tud játszani. Persze ő is megújíthatha az IP címét, de mi van akkor ha nem tudja hogy ez a hogy ez a hiba...
-
msgt.fubar
senior tag
Ezért áldom az eget hogy még 2 éve GMail-ra váltottam. Itt annyi volt a dolgom hogy beírtam nevem, jelszavam és kimásolta az összes címet. Volt vagy 300, szóval kellett válogatni rendesen
De utána automatice elküldte 100 címre, rá 2 percre pedig már ott virított nálam az 1000 AP
Apropó, 1 óra múlva EU touring bajnokság a Subtropolison, drukkoljatok majd -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Nyugi nem követelőzök!Csak már megszoktam!De ha már ez is baj akkor ezt el kell fogadnom!Sikerült szűken elküldenem 50 cimre!Meddig lehet ezt csinálni az Ap-s event mikor jár le?meddig lehet küldözgeni?
Üdv: Kisamod: az baj ha az Action resend -en van az egész??Akkor nem ment el vagy mi?? vagy majd elmegy valamikor??
-
-=ZS=-
tag
Így is meg lehet oldani, ahogy erdol mutatta, a mostani újítás csak annyi, hogy valahonnan az aeriás srácok szereztek olyan komponenst, amivel le tudják kérdezni a yahho, gmail, aol fiókok contact listáját, így nem neked kell begépelned az email címeket, hanem kidob egy listát, ahol pipálgathatsz, hogy kinek küldjön, kinek ne.
-
MaciG
addikt
Az analógja az nagyon finoman működik neki
, még a logitech is megirigyelné
, és még masszív is
,de sajnos ez a mostani speedlinkekről ,már nem mondható el
Valamelyik nap pont volt szerencsém egy ilyenhez, de valami rémes volt, mind a fogása ( súlya szinte semmi), mind pedig az, hogy nem lehetett egyszerre analóggal is és a nyilakkal is menni, hanem valami gombbal kelett váltogatni köztük.
-
MaciG
addikt
Én egy nagyon régi Speed Link Rattlesnake SL-6550-el.
Nagyon jó kis gamepad , csak már el van kopva egy picit, de az anlóg is meg a gombok is tökéletesen működnek rajta (én se hittem volna hogy eddig bírja
), ha lecserélném akkor tuti egy ugyanijet vennék csak már nem lehet kapni
-
Plokijuma
aktív tag
Érdekes futamom volt... Ausztrál liga... (aki nem tudná elég szigorú szabályok vannak itt, hogy egyenlőbb esélyek legyenek)
Első rajtkockát sorsolt ki a kawanámnak a gép, a második sorba sorba egy lion és egy másik kawana foglalt helyet... (4en voltunk összesen)
2 másodperc alatt lehagyott mindenk a startnáli! addig ugye csak a gázt kell nyomni... mi ez ha nem speedbug??? acc+ balanszom van ráadásul...
replayt mentettem, de sajnos nem sikerült, mert raktam egy smileyt a replay nevébe... így nem mentette el a játék valamiért a futamot (bug) .. a merevlemezen sincs rajta, csak egy 0 kb-os file...replay beszerzése folyamatbanu.i. miért kap el állandóan a negatív speedbug?
tiszta szívás számomra a PT így... csak CTFben tudok szórakozni.... -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello!Nem tudja valaki,hogy a TA-s pálya mikor jön??Remélem a nagy pecsbe jön!!boccs nem tom hogy irják.De az is ki tudja mikor lessz ugy mint az autó??1 hónap csiszás??Remélem nem!!
Jó lenne már egy kicsit uncsi az az oválpálya kicsit jó lenne már olyan pálya is mint a forma 1 es pálya.Amit megszavaztak nem ovál pálya hanem kanyargós TA pálya na az mikor jön nem tudja valaki??Remélem ott lehetlessz több köröset is kiválasztani.45 körös az jó lenne de szerintem már a 30 körössel is vagy alapbol 6000 lehet majd szerezni.De remélem hogy sokat lehetlessz vele szerezni.RP-t de gondolom akkor minden feljebb fog menni!!!Na de majd kiderül.Tudja valaki mikor jön:??:?M:M?:?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest