Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
A missiont úgy tudtam megnyitni hogy katt az elsőre ami a tréning volt és utána valahol lent a bal oldalon nem tudom mire még egy katt és indult.Csak a végén mikor megállt az autó akkor megállt minden és 1 perc várakozás után semmi én meg nyomtam egy task menedzsert és restart game.Utána kiírta hogy első teljesítve mentem a másodikra ott is ugyanígy jártam megint ctrl alt del.
Az viszont nem értettem hogy amikor ph tibee-vel együtt voltam valahol akkor iszonyúan laggoltam.Eddig ilyen sosem volt.
Érdekes hogy nem találkoztam egy igazi buggal sem,csak apró hiánnyosságokkal ami lehet hogy az ismeretlenségtől van vagy egyszerűen még nem tökéletes.
A chat egy kicsit furcsa például ha írok valakinek és nem kapcsolta be akkor nem is látja mit írok.Esetleg akkor előugorhatna az ablak neki automatikusan.Tokió autópályán elég zavaró volt hogy nem láttam a chat oszloptól a kis pályát nem tudtam milyen kanyar jön,bár nincs is benne nagyon.
Az jó dolog hogy a szobában lehet autót váltani csak ebből esetleg majd lesz probléma a rajt után veszem észre hogy valaki jobb autóval lesz a versenyen mint a szobában volt mert az utolsó pillanatban vált kocsit.
Összességében elmondható hogy k.va jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Kézilabda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs