- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
Creative997 #22618 üzenetére
WoW, jó kis topik, az összes kocsi a tied?
Akkor most szépen elversenyezgetek egy pár lvl-ig. -
sagesz93
addikt
válasz
Creative997 #22615 üzenetére
Azt meg tudod nekem mondani hogy a cobra mennyibe kerül fullon?
-
sagesz93
addikt
válasz
Creative997 #22608 üzenetére
Destroyer-em volt már a másik karimba, a ranger nem versenyre kéne, csak fun-ra
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #22535 üzenetére
Nyilván oka van annak, hogy új verziót csináltak a debreceniek. Egyrészt javítások abban látnak napvilágot, az aeria verziója nem volt frissítve elég rég óta, aug 17-e óta! Azóta nincs semmi új, max a szerveroldalon stabilizálták a programot így már nem dobál le folyton.
Mellesleg a Hannah jó lenne autóbérlés és a bugjai nélkül - van amit javítottak fionához képest, de újak jöttek - ki lepődik meg ezen?
Ha az aeria szerverén is lesz majd új verzió akkor remélem az átgyúrt Hannah lesz.Hannah pozitív dolgai, a negatívakat nem sorolom, mert még nagyon sok van
tehét most csak az előrelépést nézve - legalábbis amit eddig észrevettem:
Te döntöd el melyik módban milyen fizikával szeretnél menni,
Újra sim fizika van a licensznél,
Új játékmódok, új tárgyak,
Gyorsabb autófejlesztés,
Gyorsabb játékosellenőrzés, ráviszed az egeret és látod, hogy milye van (részletsen a tuningját, táskát, szintjét - mindent egy ablakon),
Fiona jó pár hibájának javításaHa csak ezek kerültek volna beépítésre a fiona verzióba akkor szerintem egy rossz szavunk sem lehetne.
Már nem tudok belépni a német lvlR be trükk nélkül, nem is próbáltam, lehet azóta javult valamit a helyzet. De kétlem, hogy az autóbérléses baromságot kiveszik.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #22535 üzenetére
de akkor a gamigo miert nem allitja vissza a verziot a levelerrben, es akkor meg maradna par ugyfele is. ha egyszer valami szar, akkor mi a picsanak eroltetik ?
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #22514 üzenetére
Arra A(P)énzköltős eventre gondolsz, ahol (szinte) mindenki Accgirl-lel és telipakolt hátizsákkal indult wanganon? jól sz@rrávertek mindezek nélkül
...
De igaz, korábban a fiam nyert valami class 4 upgradet egy másikon, ahol nem lehetett csajt és csomagokat használni.
Egyébként most tényleg a cobra az egyik legfelkapottabb autó. "Sok" szobában az van és jókat lehet vele menni. -
sagesz93
addikt
válasz
Creative997 #22514 üzenetére
THX, a cobrát én is nézegettem, hát ha event is van vele akkor megveszem.
Ezekről az eventekről honnan értesülök?
A facebook-ba segítsen még egy-két ember -
sagesz93
addikt
válasz
Creative997 #22495 üzenetére
Thx, most itt bejelöltem ismerösként 1-2 embert.
A többi remélhetőleg menni fog -
Stewe24
csendes tag
válasz
Creative997 #22272 üzenetére
Különösebben nem nagyon izgat, mert elfogyott a Pénz az Invictus, Gamigo, Aeria és társai felé
Jahh és ha mindenki megvenné a TDU-t ami már csak 2rugó ott is rengeteg magyar van fenn és esetleg ott is tudnánk sok mindent csinálni és nem vagyunk fala közé zárva..."csak egy szigetre"
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #22234 üzenetére
"Megnézzük hányan kérik ezt, hányan kérik azt és ennek megfelelően segítünk, annak érdekében hogy minél élvezetesebb legyen a játék..."
No Comment
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
Creative997 #22156 üzenetére
Crea, tudnál nekem adni egy linket, ahol kiírták magyarul, hogy mi a szitu? köszi
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #22139 üzenetére
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
Creative997 #22105 üzenetére
Abszolút egyet értek! Nekem 3 Ap-s kocsim van: Corvette, Subaru, Evo, de egyéb dolgokra is költöttem AP-t. Garázs, nickname changer, stb... Nem vagyok az a fajta játékos, akit csak úgy át lehet rángatni ennyi befektetett energia, pénz és játékidő után egy másik játékba! Nem vesztek keveset azzal, hogy abbahagyom a játékot, viszont az vigasztal engem valamelyest, hogy tudom és biztos vagyok benne, hogy az Invictusnak befellegzett.
Crea, nagyon jókat írtál, teljesen igazad van és azt hiszem itt mutatkozik meg, ha voltak is ellentétek köztem és néhány ember között itt a fórumon, a Project Torque által egy olyan közösség alakult ki a játékban, mely nem hasonlítható semmilyen online játékhoz.
Az Invictusnak a pénz és a pénz kell, de abból nem esznek! Az pedig, hogy egyáltalán nem kommunikálnak velünk és még egy magyar nyelvű tájékoztatást sem képesek adni nekünk erről az átköltöztetésről a Level-R-re még botrányosabb húzás!
Ne higyjék azt, hogy ez le van futva! Lesz itt még a mi (játékosok) részünkről is valami. Pénzt fizettem a játékba, nem is keveset, és eddig arra hivatkoztak, hogy milyen kedvező a játék, hiszen csak azért a tartalomért fizetsz, amivel játszol, ezzel ellentétben most teljesen lehetetlenné teszik a játékosok helyzetét, míg egy dobozos játékkal addig játszol, míg meg nem unod. Nem mellékesen egy dobozos játék közel sem kerül annyiba, mint itt 3 autó.
Mi, jó hiszemű játékosok befektettünk a játékba, komoly pénzeket, mert hittük, ez egy nagy jövő elé néző játék. Ígérgetve volt itt az is, hogy lesz egy teljesen magyar nyelvű változat, ehhez képest most egy teljesen másik játékba akarnak átdobni minket, ahol még kisebb szinttel is indulunk.
Az meg egyenesen röhej, hogy level 40-től kapnak az ex-Pt-s játékosok olyan Gp-s autót, melyet "örökre" megtarthatnak! Az én level 37-es szintemmel csak egy 90 napos bérletet válthatok ki egy autóra, úgy, hogy a Project Torque-ban komoly pénzeket fizettem.
Továbbá azt sem értem, ha a Gamigo elbaxta a játékát az új updattel (Hannah), az milyen befolyással van a Project Torque-ra? Tudtommal teljesen független a két kiadó (Aeria és Gamigo).
Nem lennék meglepődve, ha a Gamigo komoly pénzeket fizetne az Invictusnak ezért az IP blokkolásért, meg ha szép lassan eltűnne az Aeria, de ha az Aeria eltűnik, akkor a Gamigo is eltűnik (most csak az Invictus-os játékról beszélek).
Egy a lényeg: A Level-R nagyon sokáig jobb volt, mint a PT, hiszen emlékezzünk csak, a Level-R-ben sokkal több felni, matrica, miegymás volt, azonos játékmenet mellett. Ezekben az időkben az Aeria miért nem csinált ilyen akciókat és próbálta tönkretenni, részekre szakítani a piacot? Megmondjam? Azért, mert az Aeria nem olyan gerinctelen cég, mint a Gamigo!
Következtetések levonása: Mindig az erősebb kutya baxik! Na igen, de az az erősebb kutya becsület nélkül, míg a gyengébb kutya emelt fővel hal meg!
Az Invictus a pénzt választotta, xarik a játékosaira, ezt ismét bebizonyította!
Köszönjük Invictus! Jobb lett volna nem is lenni...
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #22077 üzenetére
Most már az invictus is tud róla és ha nem lesz lusta akkor ez ellen is védeni fog
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #22074 üzenetére
Régen tényleg aktívak voltak páran ezen a forumon az invictus részéről, de azóta változott a helyzet.
/komolytalanság on:Minden üzleti titok és ha kiszivárog valami az ipari kémkedés halál jár érte. /komolytalanság offDe tényleg jó lenne tőlük hallani, hogy hogyan jött az ötlet és a lehetőség egy ilyen tett végrehajtásához, persze a várt következményeket is jó lenne ha elmesélnék, hogy ők mit remélnek ettől.
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #22068 üzenetére
Te nem vagy egy egyszerű játékos !
tessék holnap véletlenül arra járni... na,jó,vihetsz nekik egy pár doboz
sört
illetve üdítőt,pizzát...
-
fair play
csendes tag
válasz
Creative997 #22060 üzenetére
és eddig mind a 8 maradék játékos aláirta
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #22041 üzenetére
alakítsunk erre egy céget?
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #22032 üzenetére
Sosem játszottam vele. Az elején, amikor beindult, regeltem, elindítottam, minden szöveg német volt, így rögtön jött a delete. Régen oroszul tanítottak az iskolában, később valami kevés angol ragadt rám. A némettel viszont nem bírok
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #22034 üzenetére
Nekem az új dolgok közül2 tetszik a Hannah-ban.
-Stage-ekre bontva is nézheted az upgadeket, így nem kell végigkattingatni mikor fejlesztesz.
-Battle mód, szerintem vicces, kemény csaták alakulhatnak ki ha van elég felszerelésed jókat lehet trükközni.De az, hogy az arcade módnál azt írja, hogy úgy is tudsz pluszpontra szert tenni, hogy roncsderbizel nekem sok. Főleg úgy hogy egybe lett mosva a simmel.
Aki élvezeteset akar versenyezni annak más játék után kell néznie. Csak sajnos NINCS MÁSIK ilyen. Amit ingyé játszol, szép grafikával, közben barátságok szövődnek és megdöbbentően jól érzed magad benne.
Tudomásom szerint, senki sehol nem szólt arról, hogy egyszer csak piff puff kárba veszik minden. Tehát a befizetett APért úgymond örökéletre vásároltuk a dolgokat. Visszaváltani nem lehet. Én is több tízezret fektettem APba és most tovaszáll, lejár a szavatossága vagy mi a pék ?!
-
korbi
csendes tag
válasz
Creative997 #22032 üzenetére
csak gyözzetek eligazodni rajta hogy mi hol találtok a játékon belül arrol nem is beszélve hogy ha valamelyik autod nincs meg akkor rp-ért bérelheted 30-60-90 napra. vagy megveheted euroért.és nem olcso eggyik auto sem
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #22004 üzenetére
Nagy vonalakban mit is jelent ez?
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #21983 üzenetére
Nem vagyok rasszista, de szerintem SKAN-nak elég megnézned a fejét, az mindenre választ ad..
-
korbi
csendes tag
válasz
Creative997 #21972 üzenetére
ha ugyan olyan lessz az uj patch mint ami a másik szerveren van akkor még ennyien se maradunk
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #21946 üzenetére
ha ez bejön akkor már nem lesz jövője a PTnek...
-
fair play
csendes tag
válasz
Creative997 #21939 üzenetére
a licence ahoz kell h be tudd kapcsolni a "sim mode" t pl TA ban, max lvl 101 ugy láttam.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #21939 üzenetére
"level97-es manuszok"
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #21935 üzenetére
Ezek szerint mégse szedték ki a sim részt? Engem ez izgat a legjobban
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #21932 üzenetére
A start game felirat mellett a leguruló menüben.
Ez a nap kérdése volt Crea.Igaz már a holnap kérdése..
Elég fura ez az új menürendszer, de nem sokat mentem, csak a missionokat néztem, mert hogy nem lehet sim módot menni, amíg meg nem csinálsz pár tesztet.
Na mára én ennyi.. Jó8 -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #21925 üzenetére
most mar en is, most telepitem eppen
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #21904 üzenetére
ez vaddisznó lehetett
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #21888 üzenetére
Népautó mint a panama volt anno, ezért sem megyek vele.
Quadra én grip f és awd r-t használok meg asszem brake r-t versenyre, csúszkálásra meg a plusszosat használtam.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #21866 üzenetére
Ha fagy a shift még mindig itt a patch
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #21843 üzenetére
Őszintén?
Mert ott nem ismerek senkit (ami ugye nem jelenti azt, hogy nem segítenének, vagy hasonló, bár szegény Ricco-nak is csak második vagy harmadik nekifutásra válaszolt valaki. Az itteni csapatot már úgy-ahogy ismerem, bízom a segítségükben (meg is kaptam).
Egyébként pedig igazad van teljes mértékben:ez a téma valóban nem ide való, de szerintem valamelyest megszokhatóak (megbocsáthatóak?) ezek a kis kilengések. Amikor a GTA új része jelent meg, azzal kapcsolatban íródott néhány hsz, és így volt még ez pár másik játékkal is...a "kinek nagyobb a letöltése-feltöltése" dologról nem is beszélve...stb, stb.
De részemről tényleg ennyi volt az OFF.Szerk: Bubi +előzött.
-
JackShephard
tag
válasz
Ohh, fellázadt a Hajdúság?.
Viccelek, nem kell komolyan venni. Passz, csak itt elindult ez a Shift téma offolás, azt valahogy itt is ragadt.. De abszolút igazatok van, menjünk át a témával a saját topikjába, elnézést mindenkitől.
-
Blade.T
tag
válasz
Egyetértek...
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #21798 üzenetére
Szerintem az a wallrider aki fék nélkül belemegy a visszafórditóba és nyom menet közben 1 quick repairt !! Nem pedig az aki 1 kicsit elfékezi magát vagy kisodrodik 1 kicsit a kanyarba!
ha wallriderkodtam Banoljanak ha meg ,nem akkor nem volt igazságos ez sem különösképpen nem érdekel, már megszoktam a Pt-ben ne keresd az igazságot mert ami jár azt sem kapod meg.
szerintem nem 1 embert kell meghallgatni aki fél kört lemarad 1 versenyen (és tiszta ideg) hanem meg kellett volna engem is kérdezni hogy mi volt. Vagy a tárgyalások is úgy mennek hogy rámutatok valakire hogy bűnös és kész??? -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #21784 üzenetére
Jah a kezünk belelóg a bilibe...
Új autó után pislogok én is;)Ha megfelel nektek az ausztrál főidőben(vasárnap délelőtt magyar idő szerint) tartandó liga akkor nevezzetek, szeretnénk mind a 3 touringot együtt indítani.
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=491987 -
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #21782 üzenetére
Akkor a CRC-s pályák közül készült pár a régi NFS-ek alapján
Amiket leírtál azokkal tisztában vagyok természetesen, és nem is panaszkodni akartam, csak jeleztem, hogy örülnék legalább egy új, szép nagy pályának, vagy egy autónak
Valahogy januárban még direkt be is szereztem egy olyan bankkártyát, ami használható a PayPal-lal. Erre feltöltöttem 4.000 Ft-ot, hogy majd úgyis jön valami nagyon jó kis AP-s autó, és akkor én is beruházok legalább egyszer a játékba. Na... azóta várok, és jövőhéten inkább meg is szüntetem. Ezt csak azért írtam le, hogy érzékeltessem mennyire is kitol magával az Aeria. Állítom, hogy rengeteg potenciális vásárlótól esik el az üzletpolitikája miatt, hiszen az egy szál Cobra is elég volt nekem 1-2 hónapnyi friss lendülethez és versenyzéshez, de ha még ennyi sincs...
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #21721 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #21713 üzenetére
Nekem most semmi se akar rendesen kanyarodni, csak a kefét szoptam egész tegnap este, pocsék volt.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #21705 üzenetére
Sokan jöttek lvlrből ptbe, azt mondták ez még nincs annyira elqrva mint az.
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #21696 üzenetére
A német szerver(ek)en egyébként mennyi a játékosok száma?
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Asszem németül tanulók !!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #21698 üzenetére
Régen ott volt NSX! (Level-R)
Azt is kivették, nem csak a Skyline-t.Azért mennyire látszik hogy a Level-R ázsiai piacra készűl. Oda megéri fejleszteni. Gondolom a Kínai és Japán szervereken 1időben játszanak vagy néhány ezren.
A barom amcsik miért nem követik az ázsiai és európai modelt?
Lehet akkor itt is több ezren játszanának 1időben?
És nem haldoklana a PT!! -
Blade.T
tag
válasz
Golf VI
+ Ezek a színes felnik nagyon állatok...
A fekete felni egyébként szinte minden autóhoz ideális választás tud lenni.
Buggy feketében színes felnivel vadállat!!! -
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #21694 üzenetére
Csak ide nem jön semmi új se?
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #21692 üzenetére
Jah, a LIVEon még többen vannak
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #21687 üzenetére
levettem DX8-ra, meg meg par dolgot kikapcsoltam, igy birja az 1680-at, es eleg szep is, tehat egyelore megoldva, amig nem lesz uj vga
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #21672 üzenetére
Most akkor lesznek ligaversenyek valamikor, vagy nincs elég jelentkező?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #21669 üzenetére
Nem történik semmi sem
Fiona óta csak a szerverleállások kavarják fel egy kicsit az állóvizet. Én most a nyáron nem is játszottam nagyon a PT-vel. Várok valami új autót, vagy pályát. Hátha csak a nyár volt az uborkaszezon.
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #21669 üzenetére
miről írjunk?egyre xarabb a pt,Te is tudod és lassan mindenkinek ez lesz a véleménye...lásd a játékosok számát : ma felmentem délelött 9 ember volt sim-ben,~30 arcade-ban...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #21665 üzenetére
Crea! PM!
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #21659 üzenetére
Ez jóóóó...
-
Camaro_73
csendes tag
válasz
Creative997 #21659 üzenetére
Ez érdekes ,most elindult
pedig nem csináltam semmit ,nem is telepítettem nem is töröltem semmit
-
kekeeci
senior tag
válasz
Creative997 #21640 üzenetére
Circle, Smiley, Mushroom, East-side short race, Phone - oda vissza, amiken voltam.
A régebbi pályákon minden OK. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #21636 üzenetére
eleg regota megvan mar, amiota a Fiona elcseszte a Phoenix-et driftben, inkabb ezt hasznalom. nagyon jo a handling
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #21608 üzenetére
"...amit nem értek mert mindent megcsináltam és 700APt kellene kapnom minimum..."
Ahogy nézegettem azt a topikot, taz (alias köcsög buzi) írta valahol, hogy a network sites részért senki nem fog kapni 300AP-t, az csak azért lett oda kitéve, hogy nézegessék sűrűn az aeria facebook meg twitter oldalát, hogy hátha van valami. Tehát eleve tudta, hogy azért senkinek nem fog 300AP-t adni, mégis kiírta az első hsz-be, hogy Network Sites - 300AP. Káosz van ott a fejekben, meg hazudnak jobbra balra, de még csak a játékosokat sem tájékoztatják a dolgokról, ezért késtem le én is pár órával a képek belinkelését. -
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #21508 üzenetére
a videó jó,na de a zene alatta...nem az én világom
-
Xantomas
őstag
válasz
Creative997 #21498 üzenetére
Vettem észre. Úgy legyorsulnak a bobcat-ek mint a pinty, de eddig csak golf autót találtam. Azt is folyamatosan TA-n.
Fun classos drag volt már rendezve? az is mókás lehetnincs váltó, így teljesen a verseny elején levő kipörgetés alapján dől el minden.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #21478 üzenetére
Marha jó lett
Írtó profin együtt van a vágás a zenével. Elismerésem
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #21458 üzenetére
Ohh, valóban azt hittem ma lesz. Akkor az este 6 okés nekem is.
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #21452 üzenetére
Nekem már van fotóm, de szívesebben lennék a fotón veletek, mint idegenekkel, viszont 19kor pontban le kell lépnem, lehetne 15 perccel korábban is 1et? Feltéve, ha van aki ráér.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #21431 üzenetére
2 ora alatt 70k
ugyhogy szerintem meglesz ez
-
korbi
csendes tag
válasz
Creative997 #21431 üzenetére
sziasztok. szerintem van olyan yellow kulcsos missio a driving challenge 1 oldal felülről az utolsó amit meglehet aranyra csinálni és 3500 rp-t ad kb 1 perc alatt megvan.
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #21420 üzenetére
És mennyire megerőltethette a szürke agysejtjeit vele, hiszen még szerkesztve is lett
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #21283 üzenetére
üdv a csapatban!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #21275 üzenetére
Már láttam tegnap, de eszméletlenül profi lett
Talán Mianiak írta h akár az aeria is használthatná reklámként
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #21263 üzenetére
Hát arra hogy ez az elején project torque volt néhány hibával most meg project torqbug!Csak az a szerencséjük hogy nincs hasonló játék mert akkor már senki sem játszana vele.Valszeg ez is a baj semmiben sem jó ha nincs konkurencia ez itt is látszik.
Ha olyannak tűnnék mint Ricco barátunk akkor az nem véletlen,szívesebben dícsérném a játékot mert alapvetően krva jó csak hát.... -
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #21258 üzenetére
Mekkora szivás hát ezen nagyon jóizűt nevettem!
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #21260 üzenetére
Hát néhány dolgot ők is vállalnak amikor elfogadtatják a szabályzatot,meg amikor AP-t veszünk,vagy az nem fontos?
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #21258 üzenetére
Inkább örülnének, hogy jáccanak!!!
És ha fákkolják akkor mi van, nagy-kaland...
Nem tudom mit kell állandóan bannolgatni kész röhej... -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #21238 üzenetére
Hát ez király!
Nem volt kis munka.
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #21235 üzenetére
ennyi erővel ez a topik is szerepelhetne ott...
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #21232 üzenetére
Úgy tűnik tetszett nekik Laca munkája.
De gyorsak vagyunk kösz a választ.Mint egy cheat. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #21232 üzenetére
Micsoda! Hol? Muti.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #21227 üzenetére
Én emlékszem
Asszem én nyertem meg
1000 ap volt a díj.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #21160 üzenetére
folyt
Egyébként nem tudom h én vok ennyire mázlista (és/vagy jó fej, cool csávó) vok de rengetegen panaszkodnak a f@szfejekre akik, így-úgy szapulnak, rammerkednek, szídnak stb. és habár régóta a szakmában vok (lassan kiégett vén dik vok
) de nagyon ritkán találkozom bunkókkal és rammerekkel (ha igen akkor sűrűn bocsánatot kérnek, ha nem anyáznak, én fenyegetőzök és térdelnek
) viccet félre, nem tudom mitől de nálam nagyon ritka!
Habár azt hozzáteszem, angol ide vagy oda, nem sokatókat látom a fórumon, konkrétan TNA és én tartjuk a magyar frontot (és néha tomkatomi + akik olvassák de nem szólnak hozzá) (nekem se perfect az angolom, de az első 100 hsz-hoz képest sokat fejlődtem). Ezt most azért mondom mert én úgy gondolom h habár mostanában nem is, de a közel 700hsz-em alatt elég sokat segítettem, adtam tanácsokat és adtam a communityhoz, amit az újoncok látnak és találkozom velük a játékban is (és gondolok azokra a kis pöcs tizenévesekre és éretlenekre akik elárasztják a baromságaikkal a gamet) és mégsem baxtatnak, sőt néha még elbeszélgetek is velük, helpet is kérnek (és volt olyan h mást meg a hím ló hímvesszőjét párosították az illetékes végbélnyílásával pár pillanattal később. SŐT, fórumon segítettem valakinek, nyugtattam h legyen türelmes, erre a profilomba beír spontán h hülye vok, erre én vissza h köszönöm az őszinteségedet amit ennyi ismeretség után sikerült kifejezned rólam-csöppet irónikusan- erre bocsánatot és barátságot kért, fórumon és gameben is).
Egy kicsit elkanyarodtam, de az a lényeg h ha van egy kis véleményetek és olvastok egy kis fórumot (nem születik olyan sok hsz egy nap h ne lehessen egy nap elolvasni), szóljatok már hozzá és ne csak itt tájékozódjatok meglepődve h jéé van ilyen-meg olyan dolog (gondolok azokra akik hosszabb távon is kitartanak), ja és tisztelet a kivételnek.
NEM fényezésért hanem tapsztalatot írtam le, én is igazán december óta kezdtem el rendszeresen fórumozni és elszörnyedtem az előttről mi mindenről maradtam le és ezek után ne csodálkozzon senki hogyan szereztem annyi ingyen APt és van meg majdem minden APs verda ÚGY h 2x fizettem be, össz $40t, ebből 20at költöttem magamra... -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #21143 üzenetére
mert mindenki annyit jatszik, hogy nincs ideje irogatni ide
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #21048 üzenetére
oké, megkérdeztem: lots of.............
-
Stewe24
csendes tag
válasz
Creative997 #21045 üzenetére
mellesleg ezt írja ki ha Ap ha Rp -vel venném meg:
If your Rp is not in aboudance you can get some by playing
with other players Just hit the play buttonYou can get things you would like faster by purchasing AP on the game's
website
ennyi -
Stewe24
csendes tag
válasz
Creative997 #21045 üzenetére
köszönöm a gyors választ és épp téged ajánltak
a rangom deputy a boss még nem elérhető szóval akkor próbálja ő is és majd lesz valami ha nem akkor... benéztük
gondolom elBUG egyszer a bug
üev.: Stewe -
daniel1996
csendes tag
válasz
Creative997 #21003 üzenetére
kössz de nem találja, apámnak szóltam torrenten jön a régebbi de akkorhosszab lessz majdd a upload nem?
oké köszi majdd megnézem mert nálamis jön a 20090618-as aera games letötővel...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #20878 üzenetére
Na de ez mekkora marhaság már! Akkor ne legyen a játékba quick repair és meg is van oldva a gond. Amúgy meg a quick repairt már csak AP-ért lehet venni! Asszem 200ap-ba kerül. Komolyan mondom a legszívesebben odamennék a PT-t felügyelő köcsögökhöz és sorba lelövöldözném őket.
Nem büntetni kell, ha nem megszüntetni a kiskapukat!!!! -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #20878 üzenetére
A "wallriderek" után pedig jön a "ghostriderek" bannolása
(akik saját, másik acc-juk ellen játszanak), legvégül pedig a driverek is kiüttetnek
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20875 üzenetére
Itt nem csak a wallrider-kedésről van szó. Ez az egész kialakult helyzet már-már szappanoperába illő.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Creative997 #20858 üzenetére
Nem mondtam h nem elég a hely Team Driften
A difficulty bonus nem elég
Event drift route tökéletes lenne, azon csapattársammal szoktam is simdriftezni, de ő egyáltalán nem szeret fánkozni. Pörgésre viszont van saját másodlago acc, csak az 11-es szinten van, és ezért nem tudok event drift route-on pörögni. Ezért gondoltam még a serpentine-re lehetőségként
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20854 üzenetére
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor Harpoon-t érdemesebb lenne elsőre bevállalni?
Alapon gondolom a Harpoon jobb... pár irányításra ható upgrade-el meg csak csak ellen lehet súlyozni a "kezelhetetlenségét"... és ezek az upgrade-k még olcsóbbak is a többinél. -
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #20850 üzenetére
Hát néhány(lassan néhány száz)okot tudnánk mi is mondani.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #20844 üzenetére
Szerintem a "Mit tettetek?" topicra gondolsz, jól sejtem?
Ha majd lesz időm akkor átolvasom, remélem hamarosan. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20844 üzenetére
Részletek?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20826 üzenetére
Ha nem nevezős, akkor bárki indulhat bármikor?
Rangsort, eredményt lehet csekkolni valahol? -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #20826 üzenetére
Csak mert tegnap jelszavas volt a szoba, így nem is erőltettem.
Egyébként kösz az infót -
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20822 üzenetére
Külön topik? Áááá inkább a copy paste-t preferálom, ha kész lesz majd.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20818 üzenetére
Onnan vettem az ötletet, de mire 1 classon belüli autókat összehasonlítottam kiesett a szemem, így meg áttekinthetőbb szvsz.... arról nem is beszélve hogy már 1-2 kocsinál fals adat van és hiányzik is pár verda.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20811 üzenetére
OK, az úgy is + meló lenne a még nem beírt autóknál.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Creative997 #20765 üzenetére
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #20797 üzenetére
Csak 8 cuccot lehet egyszerre berakni ;(
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #20778 üzenetére
erre gondoltam
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #20768 üzenetére
Jaja, lassan 2 éve kergetem az aszfaltcsíkot PTben. Az első év volt a legjobb. Sőt az is csak addig amíg 30as szint volt a max. Akkoriban elég sok időm volt játszani, több mint most, és 3-4 hónap kellett ahhoz hogy elérjem a 30as szintet. Aztán míg ott vártam hogy legyenek újabb szintek addig elment több millió XP a semmibe és nem zavart mert qrvajókat versenyeztem és szórakoztam a többiekkel. Győjtögettem a tuningokat az autókra, hogy szépen lassan meglegyen az összes.
Most is bőven elég lenne a 40es max szint.
Akkor lehet hogy 41es a max morello, nem tudom de nekem több rémlik- ne legyen igazamhad,
Fánkolni akárhol lehet, ahol van hely, de rendes drifteléssel keresel ugyan annyit, ha nem többet és nem is unatkozol közben!Challenge ticket 5 darab 20 AP volt még egy hónapja. 4 embernél 14 és 4 APt kap a top 2.
nyolcnál dupla ennyi. Gondolom akkor közte meg lineáris.szacsee,
Én csaltam, megnéztem hanyas vagy de nem lőttem leÉn is közel járok a 6000.hez.
Hallom TSen hogy mik történnek verseny közben....mennék már én is csapatni velük. Még nem érkezett meg az új eszköz
Ha meglesz és beletanulok akkor lesz majd nemulass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest