- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Jaja, lassan 2 éve kergetem az aszfaltcsíkot PTben. Az első év volt a legjobb. Sőt az is csak addig amíg 30as szint volt a max. Akkoriban elég sok időm volt játszani, több mint most, és 3-4 hónap kellett ahhoz hogy elérjem a 30as szintet. Aztán míg ott vártam hogy legyenek újabb szintek addig elment több millió XP a semmibe és nem zavart mert qrvajókat versenyeztem és szórakoztam a többiekkel. Győjtögettem a tuningokat az autókra, hogy szépen lassan meglegyen az összes.
Most is bőven elég lenne a 40es max szint.
Akkor lehet hogy 41es a max morello, nem tudom de nekem több rémlik- ne legyen igazam
had,
Fánkolni akárhol lehet, ahol van hely, de rendes drifteléssel keresel ugyan annyit, ha nem többet és nem is unatkozol közben!Challenge ticket 5 darab 20 AP volt még egy hónapja. 4 embernél 14 és 4 APt kap a top 2.
nyolcnál dupla ennyi. Gondolom akkor közte meg lineáris.szacsee,
Én csaltam, megnéztem hanyas vagy de nem lőttem le
Én is közel járok a 6000.hez.
Hallom TSen hogy mik történnek verseny közben....mennék már én is csapatni velük. Még nem érkezett meg az új eszköz
Ha meglesz és beletanulok akkor lesz majd nemulass ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha meglesz és beletanulok akkor lesz majd nemulass ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)