Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
Erre én is gondoltam de akkor átadom neked.
Én most egy elég nagy projecten dolgozok, egy másik listán, bemutatón.Szerk: Jó, de mi több mint egy éve toljuk, Paja 4 hónap múlva 2 tehát... És jelen körülmények között piszok nehéz lesz a fejlődés. (Én úgy gondolom a régi szép időkben sokkal élvezetes volt játszani, fejlődni és voltak kiskapuk
) De én azt javaslom ne nézd az XPt, koncentrálj arra h szép lassan szedd össze az RPt az aktuális kocsikra és tuningjukra. Legfőképpen pedig h keress barátokat, akikkel faján elvagy. Mert ha csak úgy tolod, meghal a játék számodra. Akár külföldiek, akár magyarok.Had: Challenge mód azért lett kitalálva mert APt is lehet nyerni ott. Persze challenge ticket kell hozzá, 5AP egy darab, 24AP 5. Min 4 ember kell hozzá és az első viszi a ticketek összegének asszem 80%át. 4embernél ez kb 14AP jelent ha nyersz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én most egy elég nagy projecten dolgozok, egy másik listán, bemutatón.