Hirdetés
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
Új hozzászólás Aktív témák
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
Creative997
üzenetére
Abszolút egyet értek! Nekem 3 Ap-s kocsim van: Corvette, Subaru, Evo, de egyéb dolgokra is költöttem AP-t. Garázs, nickname changer, stb... Nem vagyok az a fajta játékos, akit csak úgy át lehet rángatni ennyi befektetett energia, pénz és játékidő után egy másik játékba! Nem vesztek keveset azzal, hogy abbahagyom a játékot, viszont az vigasztal engem valamelyest, hogy tudom és biztos vagyok benne, hogy az Invictusnak befellegzett.
Crea, nagyon jókat írtál, teljesen igazad van és azt hiszem itt mutatkozik meg, ha voltak is ellentétek köztem és néhány ember között itt a fórumon, a Project Torque által egy olyan közösség alakult ki a játékban, mely nem hasonlítható semmilyen online játékhoz.
Az Invictusnak a pénz és a pénz kell, de abból nem esznek! Az pedig, hogy egyáltalán nem kommunikálnak velünk és még egy magyar nyelvű tájékoztatást sem képesek adni nekünk erről az átköltöztetésről a Level-R-re még botrányosabb húzás!
Ne higyjék azt, hogy ez le van futva! Lesz itt még a mi (játékosok) részünkről is valami. Pénzt fizettem a játékba, nem is keveset, és eddig arra hivatkoztak, hogy milyen kedvező a játék, hiszen csak azért a tartalomért fizetsz, amivel játszol, ezzel ellentétben most teljesen lehetetlenné teszik a játékosok helyzetét, míg egy dobozos játékkal addig játszol, míg meg nem unod. Nem mellékesen egy dobozos játék közel sem kerül annyiba, mint itt 3 autó.
Mi, jó hiszemű játékosok befektettünk a játékba, komoly pénzeket, mert hittük, ez egy nagy jövő elé néző játék. Ígérgetve volt itt az is, hogy lesz egy teljesen magyar nyelvű változat, ehhez képest most egy teljesen másik játékba akarnak átdobni minket, ahol még kisebb szinttel is indulunk.
Az meg egyenesen röhej, hogy level 40-től kapnak az ex-Pt-s játékosok olyan Gp-s autót, melyet "örökre" megtarthatnak! Az én level 37-es szintemmel csak egy 90 napos bérletet válthatok ki egy autóra, úgy, hogy a Project Torque-ban komoly pénzeket fizettem.
Továbbá azt sem értem, ha a Gamigo elbaxta a játékát az új updattel (Hannah), az milyen befolyással van a Project Torque-ra? Tudtommal teljesen független a két kiadó (Aeria és Gamigo).
Nem lennék meglepődve, ha a Gamigo komoly pénzeket fizetne az Invictusnak ezért az IP blokkolásért, meg ha szép lassan eltűnne az Aeria, de ha az Aeria eltűnik, akkor a Gamigo is eltűnik (most csak az Invictus-os játékról beszélek).
Egy a lényeg: A Level-R nagyon sokáig jobb volt, mint a PT, hiszen emlékezzünk csak, a Level-R-ben sokkal több felni, matrica, miegymás volt, azonos játékmenet mellett. Ezekben az időkben az Aeria miért nem csinált ilyen akciókat és próbálta tönkretenni, részekre szakítani a piacot? Megmondjam? Azért, mert az Aeria nem olyan gerinctelen cég, mint a Gamigo!
Következtetések levonása: Mindig az erősebb kutya baxik! Na igen, de az az erősebb kutya becsület nélkül, míg a gyengébb kutya emelt fővel hal meg!
Az Invictus a pénzt választotta, xarik a játékosaira, ezt ismét bebizonyította!
Köszönjük Invictus! Jobb lett volna nem is lenni...

Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- EAFC 26
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- Victus 16-d1033ns 16.1" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs