- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Isten88 #10636 üzenetére
Az csak poén ,mert már nincs meg sajna ,eladtuk régesrégen.Elötte TVC volt és azon "programoztam" játékokat ,aztán a c64en is(simons basicben,mert helyettem lefordította gépikódra
) .Sorry az offért ,de felejthetetlen feeling volt ,főleg ,ha csak a mai gamepalettára tekintek ,mert most milyen unkreatív tucat izékkel hegyekkel van már tele....
Hogy legyen valami idetéma is: a bélában még érdekes volt a wangan számomra ,mert újdonság volt és sokat adott ,meg persze kilehetett hajtani a csotrogányokat...Sőt voltam is a destivel topván 1x ,igaz nem sokáig .De ,ha lehet inkább england,circuit térképeken bénázok.Csak azok a lufik a pályán valami majálisra emlékeztetnek, mintsem odaillő dekorésöncucc(tom egyéni szocprob ;-) )!
-
ABnormal
őstag
válasz
Isten88 #10636 üzenetére
nekem van vic20,2db c64,kb8db c+4,1541,1541-II,1551 floppy,rengeteg joystick és lemezek plusz egy mátrix nyomtató,de a lényeg az,hogy némelyiket elég jól tudom programozni
TNA,Benedicht vagy bárki illetékes,szóljatok már,hogy a wanganon a díjazást vegyék lentebb,legyen sok pont pl a serpentinen helyette...
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #10514 üzenetére
Speedbugot már legalább fél éve elismerik, tudnak róla. Eddig is volt. Remélhetőleg nem lesz ezután. A folt részletezése utáni sorokat is érdemes elolvasni. Nem érdemes csalni mert örök ban a jutalom. Akik driftben irreális pontokat szedtek össze, kezdhetnek mindent előről
-rosszul, feltűnüen csaltak.
Ebben a foltban sem ígérték a speedbug javítását...[OFF]Target, Az UAZ-t próbáltad már?
Kb fél óra múlva hazaérek, megyek játszani
[/OFF]
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88 #10450 üzenetére
Jah
Ha előre teszed az elsőt hajtja jobban, ha hátra akkor meg a hátsót.
Itt az baj ha egy IP-ről többen is szavaznak? Mert ha nem akkor mondm öcsémnek hogy szavazzon ő is.
Ha összafogunk akkor simán első lesz Paja és nekünk se jön rosszúl az a 1000AP, és a szavazás az kb 5 perc ami igazán nem sok idő.
-
pH érték
aktív tag
válasz
Isten88 #10311 üzenetére
Ja-ja, nem megy alatt azt értettem, hogy nem futtatom az alkalmazást.
Szóval nem ritka az olyan race, ahol 18 player van, pl valaki belinkelt ide is egy képet, hogy ő úgy játszik. Nekem még sosem volt olyan, hogy 14 játékosnál jó lett volna.Hmm, lehet a gépem régi már. Viszont, akkor maga játéknak is szaggatnia kellene, nem csak a játékosok autóinak.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Isten88 #10164 üzenetére
Nem csak az a baj, hogy akad, hanem ha vki kilép akkor egyenesbe teszi a kormányt. Ez TA-ban pont a kanyar közepén amikor jobbra melletted két pixelre van a másik, mert nem hajlandó kihúzódni rendesen a szélére, vicces helyzetet tud teremteni
.
De most tényleg mit vártatok? Javítást? Láttatok ti már olyat PT-ben? Nem? Sztm sem. Invictus lassan kiadhatna egy könyvet aminek az lenne a címe, hogy: "Hogyan tegyünk tönkre valamit - amit még meg sem csináltunk - módszeresen tönkre?"
Ha eddig nem is, most már biztos felkerültem a 10 leggyűlöltebb player listájára az Invictus-nál.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Isten88 #10097 üzenetére
Elég ha nézel egy újrafényezést, az is alsó hangon 300 régi autón, de nem olyan, hogy teljesen szétszedve a kocsi, csak ami látszik.
Veszel egy Ladát 100-ért, ami közepes állapotban van, újrafényezteted normálisan + veszel alá felnit, a futóművön hangolsz pici, megvágod a rugód sufnituningban, de ha nem akarsz elszállni az első kanyarban arra is költesz és adsz az alkatrészekre, lakatosmunka, elöl hátul tárcsafék, motor is legyen már benne nagyobb, vagy VFTSíted a motort, stb stb. Ördögi kör. Ha valamibe belenyúlsz, az egészbe belenyúlsz. A 100e Ft-os zsigulira el is ment kapásból 1,5M forint. Törvénybe ne ütközzön, úgy még több.
1.1-es Trabiba bevarni egy Polo G40-es motort pöckölt állapotban, kasznin erősíteni jó sokat, szépen lefényezni, futóművet is belőni, a külső maradna gyári, csak kicsit alacsonyabban ülne...
Aztán a janizó opelosoknak meg bmwseknek szépen odaköszönni vele.
Milyen szép látvány lenne már. Mutató 90-en, megelőz 140-el, majd egy gázfröccsel a seggébe állni, izzadna a pillantóba, ááááá ez egy trabant vazze, nyomná neki tovább, a mutató szépen kúszna fölfelé, löksz még a pedálon, váltasz és cukor turbófüggyel elrepülsz.
Mindezt, hogy tudjam uralni is kellene minimum 15 év vezetői tapasztalat, de elsőnek legyen meg a jogsi.
Most pedig kéz ki a biliből, elkalandoztam no. -
PepeDon
tag
válasz
Isten88 #9821 üzenetére
Akkor már én is bejelentkezek egy kis nyelvtannal.
Világ életembe 2-3 voltam nyelvtanból, de itt a neten sokat tanultam. Vigyázok mit írok, mert az emberek csak így ismernek, nem beszélgetek velük, nem járunk sörözni együtt. Ha valaki nem veszi a fáradságot, hogy utána nézzen, hogy kell írni a számára ismeretlen szót, az az életben is hasonló. Felületes, az apró problémák nem érdeklik. Azt, hogy valaki lefordul a székről, mikor olvassa nem érdekli. Nem tudom, ti mennyi idősek vagytok, de Kisa 15. Életében, ha 3 könyvet elolvasott. Most a nyári 'kötelező' olvasmányokat meglátva ki is jelentette, hogy ő bizony csak a rövidítettet olvassa el. Mintha nem lenne ideje. Pedig ugye a nyelvet legkönnyebben, ha 'látja' az ember lehet tanulni. Igen a magyar olyan, amit mindig tanulni kell. Legfőképpen azért, mert a külföldi nyelvekből át-át csúszik egy-egy szó amit inkább bevesznek a nyelvbe csak ne kelljen rá magyar szót kitalálni. Rokonok 40 éve élnek Ausztráliában, 15 éve hazajöttek, de ő már akkor el volt szörnyülködve, hogy egyes szavakat nem ért. Ennyit változik a nyelv. Vigyázzunk rá én is azt mondom.
És, hogy miért is a te hozzászólásodra válaszolok?
A szégyellje. Az nem a szégyen-ből jön, hanem a szégyell-ből. 30 perc után meg is találtam a magyar helyesírás szabályait a könyvespolcon. Ebbe gyönyörűen le van írva.
szégyell, szégyellem, szégyellte, szégyelld, vagy szégyelljed
utána a következő szó,
szégyen, szégyene, szégyenletes.Ne csak off legyenen. Tegnap pörögtem 2 TA-t. Egy 10 körös amit ugye rutinból megnyertem (illetve nem is annyira rutinból, mert utolsó körbe -akivel versenyeztem- gondolt egyet és satufék. én meg kikerültem, mert nem voltam hozzá olyan közel). Örültem is neki, de mivel a 10 kör nem boldogít át egy 30-as szobába. Gyanús volt, hogy csak csodálkozott mindenki, hogy 13 ember
összejött (bezzeg régen a sok 20-as szoba). El is kezdődött a futam. Első kanyar semmi nagyobb koccanás, de a második előtt volt egy kis adok kapok. Egy embert szépen ki is forgattak, akit én épphogy lekoccoltam. Rögtön bünti
. Utána 2-en szépen hozzuk fel magunkat, amikor az egyik ember gondolt egyet és keresztbe állt a pályán. 5-6 körön keresztül ki is tudtam kerülni, de utána nekem jött. Még egy bünti
. Jó lenne már tényleg egy szavazó rendszer, csak ugye ki és mi alapján indítsa a szavazást, ki szavazhasson, mennyi szavat kell a kidobáshoz, stb, stb.
Majd a nyárvégi frissítés, hátha megoldja a problémát.Na bazz mire beírtam született egy pár hozzászólás
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88 #9821 üzenetére
Uram atyám, mi megy itt?
Nem is olvastam végig , de ezen fennakadt a szemem ahogy görgettem az egeret.
Ha ennyire magyarnak tartod magad, miért külföldön dolgozol? Valószínű aki külföldön dolgozik az azért teszi mert itt MO.-on nem fizetik meg a munkát ,és ki az aki nem szeretne jóval több lovét kapni azért amit csinál.
u.i.: Én se vagyok a magyar helyesírás bajnoka ,de azért vannak alapvető dolgok amikre figyelni kéne…Paja: Ma este lehetlessz én is leszek egy kis gyakorlásra
-
Razin
csendes tag
válasz
Isten88 #9736 üzenetére
teljesen egyetertek veled Isaten... mindenki szenved amiota korlatozzak a fejlodest
ok, azt elfogadom hogy esetleg lassitani kell hogy ne lehessen 2 honap alatt valaki akar 40-edik szinten, de ne ilyen drasztikusan... akiknek mar van fullos verdajuk azok igy mar behozhatatlanok azok szamara akiknek meg nincs. ahhoz hogy tudjunk fejlodni es fejleszteni az autokat ahhoz nyerni is kene, ami fullos verdak ellen lehetetlen. foleg ugy hogy mint irtad a kisebb szintuek kevesebbet kapnak mint a magasabb szintuek... en is azert jatszok es gondolom meg sokan, mert szeretunk versenyezni... de allandoan masok mogott kullogni mert nemtudom fejleszteni az autot, sztem tenyleg elveszi a jatek elmenyet. -
Isten88
senior tag
-
Kommy
veterán
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88 #9174 üzenetére
Dehogy, megyek ellene panamával és nyerek
Viccet félretéve, én nem látom, hogy most ez lenne a helyzet. Régen tényleg ez volt ,mert ha nem vettél AP-ért rx7-est, akkor tényleg nem volt esélyed, mert a harpoon egy nagy irányíthatatlan tégla (rx-hez képest), de most a panama és a vette szinte ugyanolyan jó.
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88 #8853 üzenetére
Most ezt nem csak neked írom ,csak most épp a te statodat néztem meg. Te ~1200 verseny után majdnem ott vagy mint én ~1600 után (XP-t nézve ,de valószínű Rp is kb ennyi). Én úgy vagyok ezen a szinten (xP), hogy egyszer volt egy 7 napos XP-s bulám és kétszer egy 3 napos, és én régen rengeteget explorereztem. Tehát ha ezt nézed akkor most többet lehet keresni mint régen. Vagy. Te vezettél 8 nap 13 órát én meg 10 nap 20 órát. Ami azért nagy külömbség és majdnem ott vagy ahol én. És most ezzel lehet vitatkozni ,de a számok magukért beszélnek. Most talán annyiból változott, hogy ha te vagy a legjobb egy adott versenyen akkor többet kapsz és ez így van rendjén. ÉS igen, nekem van full panamám vettém,stb (4 autó hiányzik), de ezt nem mind úgy vettem hanem eventeken nyertem ahol BÁRKI elindulhat. És ott nyertem az Xp/RP-s bulákat is. Szóval ha valaki akar feljődni az tud is.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled! Néhány hozzászólással ezelőtt én is panaszkodtam, hogy nagyon keveset adnak a pályák és ahhoz képest meg milyen árak vannak. Így 200% vagy 300% bonus nélkül nincs is kedvem játszani. Szerintem sokan vannak így (persze nem az itteni fanatikus PT-sek). Ebben a témában már PaJa-val volt egy két szóváltásunk, mert szerinte igenis jó, hogy nincsen semmilyen bonus, hát szerintem meg NEM JÓ. Szerintem a hosszútávú eredeménye ennek az lesz, hogy sokan átpártolnak más játékokhoz vagy egyszerűen nem tolják a PT-t. (Ez az Aeria-nak meg nekünk sem jó).
Lehet leharapni a fejem megint! -
ramihu
tag
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Nem tudom mit olvastál ki a soraimból, semmi bajom a játék élménnyel csak finoman megjegyeztem hogy nem is rossz a 10 percre a 3K. Élvezem a CTF-et igy is és 300%-is mert annak hogy mennyit fizer semmi köze a játék élményhez. Tegnap is összehoztam egy ECU upgrade-t a subi-hoz. Ma biztos nem fogok megint összehozni mert nekem az 15K-ba kerül de holnapra meg lesz. Nem látok abban semmi problémát ha csak 2 naponta megy a fejlesztés.
Mint már korábban is irtam csak a body upgrade árát tartom soknak, elég volt arra az 50K is.
Túlzásnak érzem hogy semmit sem lehet fejlődni. A 300% rengeteg lenne, szerintem a sima pályákon a max a mostani kb másfélszerese lehetne. -
mazda626
addikt
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Ez az.
Nincs semmi motiváció. Driften csak circle van, mindenki csinál 4-6 millát, én meg szerencsétlenkedek 1 millával max.
Korábban írta valaki ezt az auto wangát. Este úgyis tölt a gép, elgondolkodtam rajta és lehet nem lenne rossz. Napközben versenyzek, este meg RP-t gyűjtögetek.
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88 #8845 üzenetére
Mindenki? Én pl. nagyon szeretem a serpentint
Vegyél 3x-os race bonuszt és ha tied a BLT ,és clean sectorok is vannak (azt is háromszorozza) akkor már szépen ad
(4 köröd B-road adott nekem 2K felett , és eddig a 7 körös adott ennyit)
Bár szerintem is jobb volt úgy ,hogy az explorer sokad adott és aki gyűjteni akart az oda ment , aki versenyezni az meg sim_vs-be.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Isten88 #8752 üzenetére
Szevasz Allah, izéééé...Isten kinek hogy..(lol)
NEM mondom el! Hallgasd meg az Invictus-os riportot, amit belinkeltek!!! Se 5letet, se tanácsot nem szeretnék adni senkienk, és én sem fogom kipróbálni! Működik valóban, sajnos. Nekem kicsit bonyolult volt megérteni, de a barátom türelmes emberFentebb írtam valahol a lényegét. Nem feszegetem a témát, a cheatereket előbb-utóbb kibaxxák nagyon remélem!!
MÁS PaJa!! Az a hsz. a suzukis "rekorderünk"-nek szólt, azaz arra reagáltam, amit írtál. Nem Neked, vagy Rád "kiabáltam", csak kiakadtam azon a nagyon hihetetlen legügyesebb, leggyorsabb gyereken... Téma lezárva, nem sírok miatta többet, inkább ráverek vagy 10 mp.-et Floridán
Ma csak floridán, és a spaghettiken gyakoroltam vagy 4 órát.. hát érdekes.. Egyszer sem tudtam azonos, gyors köröket menni, pedig rohadtul begyakoroltam a kanyarokat..ívre és sebességre tartottam az utat.. de valahogy mindíg 1-1 század-ezred ide-vagy oda elment..
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #8709 üzenetére
Én nem tudok ennyit összedriftelni, a max 1,5misi (10k-15k RP), talán még 2-2,5 megy de több nem, még gyakorlás kell. TNA tapasztalata: Vette, acc A+ balance vagy RX-7 uez+grip F+, de igazából a technika a lényeg, azt meg nehéz elmondani. Ő olyan 7-8 misiket csúszkál hangáron 10 perc alatt.
Én pannyval tolom acc A+ és grip F+ segítségével, de grip nélkül is jó. De akik sok milkókat mennem azok biztos több infót tudnak adni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest