- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #13571 üzenetére
Én 2 hete írtam Taz-nak PM-et, de semmi. Soha senki sem válaszol semmire, (csak Paja) és ebből már kezd nagyon elegem lenni.
Karesz, te megkaptad az RP-t a vettés bajnokiért? 3x szóltam fastcrx-nek nézzen utána, írtam neki részletes PM-et, azt mondta jó és azóta sincs semmi.
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #13569 üzenetére
Őszintén? FINGOM sincs
APs dolgokról nem tudok semmit. Ezt meg nem is a PTs GMek csinálták, úgyhogy szerintem nekik is hasonló lövésük van a dolgoról.Kinek volt autóegymásra-pakoósdi? Valaki írta hogy van róla replay. Nem találom már azt a hsz-t, pedig jó pár oldalt visszapörgettem...
-
csaba0223
senior tag
válasz
Isten88 #13445 üzenetére
Ha nem lenne horror ára a tuningnak akkor nem kéne mindenféle trükköket kitalálni Rp szerzésre
Simán versenyzéssel az életben nem lehetne feltuningolni egy cls6-ost!
Egy kicsit átverve érzem magam a camaroval Megvettem Pénzért egy cls5-ös autót megrohadtam a gép előtt mire feltuningoltam fullra! (A leg drágább autó a játékban!) és erre átrakják cls-6 baÉs szart sem ér a többi cls-6-os ellen
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #13445 üzenetére
Én elég sokat szórakoztam már PTvel
Aztán kellett az pont amint már írtam a bővült kínálatra, mert szeretnék megszerezni minden autót, mert a legtöbbet akarom kihozni a játékból.
A fánk... meg..... csak felismertem egy lehetőséget és szinte tökélyre fejlesztettem
De most az explorerrel is jól lehet keresni és az annyira nem is unalmas mint a fánk.Amúgy meg azok akik most kezdenek azoknak az RP tényleg jutalom. alacsony szinten nagyon jó, régi feelingje van a játéknak.
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #13304 üzenetére
Azért amiért mindenki más. Nyerni akar!
Én pájpáálal fizettem. Nekem sem volt mikor csináltam. Volt olyan opcio hogy nem kell paypal account. Arra kattintottam és akkor azzal kedzte hogy csináltam egyet, utána meg már az átutalás jött. KB 5 perc múlva megvolt az APm. Nálam ez már nem egyszer működött
És nincs se netes, se dombornyomott kártyám. Sima juniort bevette a péjpál
-
Mosquitoo
senior tag
-
csaba0223
senior tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Isten88 #12775 üzenetére
Szerintem meg nézz köről a Vaterán! Én is ott vettem a kormányom.. pár hónapos, és még garanciális 2 évig
a harmad árnál is olcsóban kaptam meg!
gyári ár, ha a logdzsitektől rendeled:131.84 EUR .. az szorozva 240-el húzós (még a magya boltokban is olcsóbb!! a Vaterán meg pl.:6-7000 Ft-ért már kapsz -
dokar
addikt
válasz
Isten88 #12775 üzenetére
TA-ra nem fogsz találni nem-kell-pöcögtetni gamepadot, a többi játékmódra meg jó az is ami neked van. hangsúlyozom még1x, hogy még a játékkormányomon is ha finoman éppen megmozdítom, akkor az már túl sok nagy sebességnél.
esetleg meg lehetne próbálkozni egy trükkel: USB frekit feltolni 125-ről 500-ra. mit gondoltok erről?
(#12776) [HUN]-Kisa: rádiósat sztem nem ajánlott venni éppen a pontosság miatt
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #12627 üzenetére
Brake r+ -tessék 1 balance, szívesen
Ha jól működnek a balanszok akkor tapasztald ki hogy neked mi jön be. Ha meg nem akkor remélem valaki buggy mániás segít.
Nekem ma a netem miatt szarakodott, plusz 3 kilépett verseny
, de miután drótosra váltottam normálizálódott a helyzet.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #12581 üzenetére
"akkor vegyél nagyobb CPU-t" hát ez teCCik, akkor te meg adj pénzt, mind1 nem akarok összeveszni veled. Megint csak más online játék példájához kell nyúlnom. Akkor miért van az, hogy pl a Silkroad (nem én játszom vele) annyi idő alatt update-el amennyi ideig ténylegesen a fájlok letöltése tart. Hö? Megmondom én. Mert ez is szarul van megoldva PT-ben. Minden más játék, ha update-el egyből telepíti is, nem kell több tíz másodpercet várni a 20kb-os kis fájlok között mire elkezdi szedni az n+1-edik 20kb-os kis fájlocskát is. Béke!
-
Isten88
senior tag
-
ABnormal
őstag
válasz
Isten88 #12260 üzenetére
megnézted,hogy melyik leveltől veheti meg a panamát? elég nehéz lesz eljutni odáig,ha nem tuningolja az alap autókat...,mert ha nem tuningolja az alapot akkor stock class1-es kocsival nem sok versenyt fog megnyerni,sajnos ez olyan játék,hogy végig kell menni a létrán...
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #12226 üzenetére
Egy class7-es autó fog jönni és az alap adatai alapján nem fűzök hozzá olyan reményeket h jobb lesz mint a class6osok. (asszem 80mph és 130LE körül van alapjáraton, a Lamborghini Miura-ról mintázták, viszont rohadt jól néz ki) És ezen kívül még 1 RP-s autó, a Hemi Draco és csöcs, ennyi, kifújtak az RP-s autók a lista szerint. Viszont cserébe sok AP-s fog jönni.
-
[HUN]Dani
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #11699 üzenetére
Na végre valaki összefoglalta és kimondta. Én azóta nem játszok a PT-vel mióta egyszerűen nem tudok fejlődni, mert a pályák nevetséges RP mennyiségeket adnak. Tuningolni sem lehet, pedig ez lenne az egész játék varázsa (ezért kezdtem el a játékot, mer' hát minden férfi ember lelkében ott van a tuningolási vágy, bármiről is legyen szó), mert a tuning pl 10-szer annyiba kerül mint maga az autó. Ez aztán reális nem mondom. Ahhoz, hogy igazi tuningolós játék legyen, sokkal több tuninglehetőségnek (pl marha bonyolult lenne mondjuk vagy 30 színárnyalatot beletenni a játékba)és autónak kéne lennie, hogy mindenki egyedit alkothasson. De így
. Én már csak fórumot olvasok meg kihasználom az AP szerzési lehetőségeket, hátha mondjuk 2012-re jó játék lesz és majd csomó AP-val indíthatok
.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Isten88 #11699 üzenetére
Megmondom mi a baj! Hétvégén gyakoroltunk a ligára.Creative ment 1.22-1.23-as köröket rollával,aztán megjöttem én.Én nem bírtam 1.24 alá menni. Ez így ment jó sokáig,aztán megjött Bubu .Akkor én mentem 1.23-as köröket. Creative panaszkodott hogy nem tud 1.24 alá menni,pedig ugyanúgy vezetett. Bubu is elég szar időket ment! Egyszer csak én nekicsapódtam a falnak és érdekes módon Bubu ment 1.23-at. Hát mi ez ha nem egy szar bug halmaz? Így nem lehet versenyezni! Múltkor is játszottam egy pár jó játékossal és körönként 3 másodpercet kaptam tőlük! Direkt elmentettem replayt és mondhatom hogy elég sokat hibáztak! És mégis 3mp-vel gyorsabbak voltak mint én!
Ja és ugyanolyan autóval mentünk! Sőt még a balanszot is megkérdeztem,ugyanaz volt mindenkinek! Hát nekem ezért nincs nagyon kedvem játszani mostanában! És nem beszéltem arról,hogy mostanában elkezdett megint login-ra kidobni!
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #11627 üzenetére
Ezt én is megkaptam, de hót kómás voltam tegnap este és most keltem nemrég, tehát most is kómás vok, tehát nem megy az angol
Csak annyit szűrök le h ez az a teniszes játék és el kell érni min a lvl5öt és akkor bekerülsz valahvát és lehet nyerni max 10kAP-t, asszem.
De ha megnyered azt a teniszes gammában kapod meg nem? -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #10862 üzenetére
Megspórolhattad volna magadnak ezt a hsz-t, mert nem rád értettem. És olvass figyelmesen, ne csak egy-egy részletet ragadj ki az írásomból, mert a hülye és a fiatal szavak nem szerepelnek egy összefüggésben. Én meg 21 vagyok és a fiatalt itt a 13-14 évesekre értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple asztali gépek
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- HP notebook topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest