- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Attól, hogy valaki vesz AP-t még nem lesz gyorsabb és nem tanul meg vezetni... (max ha vesz acc girl-t de azt rekordok döntéséhez szoktak.)
De szerintem haggyuk is ezt hogy ki mennyit költ,stb. Mindenkinek szíve joga ezt eldönteni. És aki meg nem vesz az meg örüljön neki, hogy ezt más megteszi, mert ha senki nem venne AP-t akkor valószínűleg "csődbe" menne a játék...
-
Ricco_hun
senior tag
Valaki 5-10 ezret, de a fanatikusabbak 50 sőt 100 ezer felett költöttek forintban a Project Torque-ra. Hát mit mondjak egészségükre. (Most nem megyek el abba az irányba, hogy így lehet is élvezni a PT-t, annyi AP-val én is élvezném) Hát igen kijönnek a társadalmi különbségek itt fórumon is. Más ember annyiból számlát fizet meg kaját vesz. Tudom egyéni szoc. problem.
-
[pH]Lacika
tag
Szerintem a probléma nálad keresendő!!
PaJa, RSX: Szerintem meg igenis CSAL, tegnap stock vettével elverte az egész mezőny fél körrel. (route2)
Nem hiszem hogy az normális lett volna.
Még ha, neki is megy dolgoknak, akkor sem lassúl és veszít a sebességéből.
Az 1ik versenyen hibázott 1 nagyot, vissza esett a tök utolsó helyre, és láss csodát a negyed körös hátrányából 1kör múlva már negyed körös előnye volt.
Azt ne mondja nekem senki, hogy ez a csávó ennyire ügyes.Be vallom tudom mivel és hogyan csal!
Ha egy picit értesz (értetek) a számtekhez már régen rájöttél (rájöttetek) hogyan lehet ezt megcsinálni. A világ legegyszerűbb dolga.Be vallom, már én is régen megcsináltam volna, ha jól érezném magam akkor, ha csalással nyerek. De nem érzem úgy jól magam.
Kipróbáltam már a trükköt és valóban tökéletesen működik. -
rsx
aktív tag
Szia
A google fizetés szerintem a legegyszerübb, sima visa electron kártyával is müxik.
Más.
Délután mentem pár kört k-maru, Kwizibo, stb hát nem volt gyenge.Természetesen Kwizibo végzett mindig az élen, max akkor nem ha nagyott hibázott.Itt 1 replay Sphynx-röl.Mindenki döntse el csal vagy nem. -
MaciG
addikt
üdv
Ha úgy érzed hogy már elég jól tudod kezelni az alap kocsit akkor érdemes beruházni egy class4 -re. Ha az Rp-s kocsikat nézzük én a stalliont javaslom. Class2-be nem igazán érdemes venni autót csak quadot, ha fanatikus vagy.
Konkrétan nem ad több rp/rp-t egy map ha gyorsabb kocsival mész, de összeségében meg igen. Mert ha azt nézem ,hogy mondjuk egy class1 kawáwal 9 perc egy 4 körös B-road, akkor egy class4-es kocsival ugyanaz mondjuk 7 perc, tehát időben jobb vagy szóval mégiscsak gyorsabban fejlődsz
(ezek nem konkrét idők csak úgy a hasamra ütöttem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- LG OLED G2 Eladó - 55 colos
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged