Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wazup86
tag
válasz
SylarHUN #26627 üzenetére
szinte senki? 70 játékost számoltam pár perce
és már nyomtam is eventett
nekem már elnyerte az a tetszésem, hogy nem szaggatok
bár pár játékos elégé lagol..
hát igen új kocsi az nem jött, azt hittem legalább a lvl3 h astra hasonmás átjön, de nem
Most már van érdemleges event is, nem csak próba amin én voltam
még AP-t is lehet nyerni -
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #26569 üzenetére
Én is láttam, wangan álló autó ellen. Ennek mi értelme van úgy, hogy már gyanítom megvan minden autója és magasabb szinttel se megy semmire? Én a driftet élvezem még mindig, nem az RPért csinálom, de egy hosszú közel egyenes szakaszon végigmenni mi örömet okoz? Lehet csak én nem értem...
De a jelszavas szobát már főleg nem.
Bár lehet, hogy keverem valakivel, de akkor is ez ment. -
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN #26507 üzenetére
Most őszintén, ha te dolgoznál ott te se eröltetted volna ezek kiírását, mint ahogy Aeria és semmilyen kiadó sem tette/tenné. Számomra még mindig a hercehurca nemteljesen értésének fő oka hogy fogalmunk sincs mik vannak leírva a szerződésekben. Mert a kiadók nem mondanak és nem mondhatnak konkrétumokat csak azokat az infóket tudjuk amik a fórumokon terjengenek. De mindegy is már számomra. Gamigo is "jó arc" ám...
Pénz beszél... az idő pedig pénz.
Amúgy szerintem most PT-ben többen lesznek mint jelenleg, amúgy is keresik a hátsóajtókat hogy megkerüljék az IP bant és rengeteg a lehetőség, persze lagveszélyes és szinkronhibát is okozhat. De szerintem most egy ideig, a miatt hogy 1 év után újra frissítik a játékot, visszajönnek megnézni. Aztán ki tudja meddig tart a varázs.
Habár nekem kisebb gondom is végtelenül nagyobb most, mint hogy lecsekkoljam -
-
quadroracer
tag
válasz
SylarHUN #26275 üzenetére
Az updater ami fent van es eddig is hasznaltatok jo lesz. En azt ajanlom hogy majd akkor frissitsetek amikor indul a teszt.
A biztonsag kedveert mondom ezt, nehogy valami adat kavarodas legyen, mert ami szukseges a teszthez kliens, az csak a nyitaskor kerul fel. (Szoval az addigi frissitgetes csak felesleges adatforgalom lenne nektek) -
tomkatomi
tag
válasz
SylarHUN #26110 üzenetére
Ugyan nem nekem írtad, de a "...hozzád hasonló..." jelzővel engem is a fafejűek társaságába soroltál. Szerintem most kellene abbahagyni a személyeskedést, egymás minősítését, hasonló megnyilvánulásokat. Egyetértés úgysem lesz. Nem kell magadra vállalnod a nagy hittérítő szerepet, mert fölösleges. Ráadásul neked úgyis mindegy, hiszen mégy DO-zni a DO-ba
Ui: Nem tudom észre vetted-e, hogy nem írtam minden mondat végére 1-12 felkiáltójelet
-
Blade.T
tag
válasz
SylarHUN #26107 üzenetére
"Ha valaki sok pénzt költött a PT-re akkor az én vagyok!"
Már bocs de nem te vagy az egyedüli aki sokat költött, ismerek pár olyan játékost aki sokat költött!!
pl: Én is, és nem 10-20 ezerről beszélek!! Szerintem ezt inkább hagyjuk...Más: Meddig lesz ez a szavazás?? Már csak azért kérdezem mert még sokan nem szavaztak, és tudtommal mind PT-re fog ha minden igaz.
-
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN #26084 üzenetére
Egyetértek! Ezt az egészet úgy meg lehet bundázni ahogy van! Van akinek 6 millió acc-ja van, beírja mindet és nem szólhatsz semmit, mert mindegyik létezik és nem tudhatod mindenkinek minden al acc-ját. És akár beírhatod más al acc-ját is, szal ez nem jó, szerintem.
Nem mintha én szavaztam volnaAmúgy meg tudom mindenkinek megvan a saját véleménye, szabad ország, szabad fórum, miegymás, de azért már egy kicsit kezd gyerekes és eltúlzott lenni ahogy olvasom
-
erdol
senior tag
válasz
SylarHUN #26084 üzenetére
Azt azért tudjuk hogy sok az alvó játékos aki a frissítésre vár akkor is ha nem tudni mikor jön......
Több is lehet mint aki roncsderbizni akar levelben.Szerintem ez a magyarázat.Jobb a level a pályáival meg a sok játékossal de az ütközések meg a veszekedés nem nagyon hiányzik senkinek. -
Blade.T
tag
válasz
SylarHUN #26082 üzenetére
"Sokkal inkább azt kellene figyelni mind a 2ő kiadónak, hogy itt is és ott is mennyi Magyar ip-ről jelentkeztek be játékosok és az alapján döntene az Invictus a hova tartozásunkról."
Már leírtam vagy 20x ennek az egész szavazósdinak semmi értelem!!
Másrészt az én hovatartozásomról csak ne döntsön senki, majd én eldöntöm magam mikor és hova akarok menni, ha meg fizetek-fizetem is érte főleg!!(Ahogy nézem egyre több a PT-s játékos mint Levelr-s)
-
tomkatomi
tag
válasz
SylarHUN #26073 üzenetére
Nekem viszont ilyenkor már legjobb a csucsu, mert reggel korán meló kezdődik 12 órában. Kivéve amikor nem, mert akkor csak 8 és 1/2 órában (de ez a kevesebb).
Sajnos.
Boldog vagyok, hidd el.Ui: Ez az egész, már egyre komolytalanabb. Hagyni kellene ezt az user szavazgatós dolgot, és rábízni a kiadókra. Ha a Gamigonak kellenek a magyar játékosok, vegyék meg a jogokat, ha Aeriának kellünk, akkor ne engedjenek. Így nem marakodik senki.
-
tomkatomi
tag
válasz
SylarHUN #26044 üzenetére
Most ez komoly, Sylar?
30 perccel azután keresel engem a játékban, hogy előtte írom: "...most jöttem le..."? Gondoltam felnőtt létedre szövegértelmezésben otthonosabban mozogsz.
Ne haragudj, hogy nem mentem vissza, illetve nem játszom állandóan nonstop.
Amit Én írtam azt a belopkodott képeiddel igazoltad: ..."5-6...user".
Hogy magyarok nem voltak már? Hát, istenem, 22.30-kor már nem. Azaz lehet mégis, csak mondjuk lobbyn és ha valaki szobát csinál, belépnek... (nem kell a lobbyról kép legközelebb)
Téged, (mivel be vagy jelölve ismerősnek), csak be-ki ugrálni látlak a játékban bármikor is. Hiába van szoba, játékos.
Értem én, Te nem akarsz játszani ezzel, rendben, ne játssz.
Hogy ki mennyire szeret(ett) egy játékot, viszonyítás kérdése, de honlapja más csapatnak is van (volt), úgyhogy azt ki lehet venni a serpenyőből.Ui: Én nem akarok vitatkozni, pláne nem szeretném, hogy odáig fajuljanak a dolgok, mint anno az OBB-s időkben, hogy látványosan kivonultál a fórumról, mint valaki, aztán mégis visszatérj, mint valaki2.
Én csak játszom azzal , amit szeretek és addig amíg tudok, illetve elmondom a saját véleményem.Ha már szavazósdi megy, a fals nickekkel tényleg ne tegyük magunkat nevetségessé.
-
Isten88
senior tag
válasz
SylarHUN #26049 üzenetére
Köszi a választ, de akkor is f*szság, amit művelnek. Legalább ne húznák tovább ezt a kínlódtatást tovább, döntsék már el, hogy mit akarnak és csinálják meg, mert így egyik játékkal sem éri meg továbbfejlődni. Vagyis az egyikkel igen, de nem lehet tudni, hogy melyikkel. AP-kat meg oldják meg, hogy át lehessen vinni, mert azt nem a Jézuska hozta.
-
Isten88
senior tag
válasz
SylarHUN #26047 üzenetére
Jó, csak nekem még van 2000 nemtomhány AP-m, amivel egy level7-es autóra vártam. Akkor ezt nagyon megérte még annó 1 évig összeszenvedni.
Újraélni meg nem tom...muszáj lesz szerintem, ha játszani szeretnék megin a panamámmal.
Annyira fölösleges amúgy vitázni. Mindenki arra fog szavazni, amire akar. Ha vitáztok, nem lesz több szavazata egyiknek sem.
Azt kellene még kierőszakolni valahogy valaki fejestől, hogy valamit át lehessen legalább vinni x játékból y-ba, ha már szabályoznak minket.Amúgy meg miért kell ez a nagy szabályozás hirtelen?
Eddig is jó volt így. Vagy talán magas a ping valamelyik játékban, hogy választani kelljen, melyikre optimalizálják?
-
Blade.T
tag
válasz
SylarHUN #25959 üzenetére
Érdekes hogy megváltozott a véleményed a PT-röl, pedig te is hogy felvoltál háborodva az IP-danoláson, most meg már mindegy ez fura..
Nekem is nagyon sok pénzem van PT-ben, és semmi kedvem csak úgy veszni hagyni, nem beszélve az időt amit bele öltem!Hugo: Annyira fényezitek azt a Levelr-t hogy már szinte fénylik
Üdv! Penge
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
SylarHUN #25959 üzenetére
Azért van egy dolog, amiben bízhatunk. Anno, mikor még a LevelRben volt egy felkérés a gamigotól, hogy aki mellette tolta a PT-t, annak felajánloták, hogy ha befejezi a PT-t és csak a LevelR-t folytatja, az általa megadott Pt-s nicktől áthoznak egy általa választott Ap-s autót, ill. jóváírták neki az addig szerzett XPinek felét a LevelRben. Ezzel azért mi is ki tudnánk egyezni, csak, hogy ne teljesen nulláról kelljen kezdeni annak, aki már egy ideje tolja a PT-t. Nap mint nap felnézek a PT-re is de nem találok egy értelemes szobát. Sok minden a LevelR mellett szól: rengeteg felhasználó, folyamatos frissítés, új pályák, autók, módok, eventek. Butaság lenne egy olyan játék mellett szavazni, ami már legalább fél éve haldoklik. De szerintem a Gamigoval lehetne egyezkedni arról is, hogy mi legyen az áttérés feltétele. Higgyjétek el, ők örülnének nekünk, vannak még szervereik amiket el tudnak indítani, ha nagyon sokan leszünk.
Üdv. Max!
-
hugoagagyilo
tag
válasz
SylarHUN #25884 üzenetére
Ugy van Wolfi ghost off-ot meglehet szokni,illetve LevelR-ben van időd hogy vissza szerezd a helyed mert jó hosszú pályákvannak jó sok körrel.Nem ritkák a 15-20 perces futamok.Sajna az a 60 ember nagyon kevés
Odaát egy esti eventen ennek duplája a ténylegesen résztvevők száma.
Pajának: Szerintem az a sok üveggygöngy pont az amcsik miatt került bele a bétába.LevelR-ből ez kimaradt.Bár valjuk be bétában mindenki legalább egy fényhidat bevásárolt magának.
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #25760 üzenetére
2200 nagyon kevés ahhoz képest, hogy csajjal és popperral mész.
A kifizetés még mindig nem közelítette meg a PTset. Perfect Driftekre ad egyáltalán valamit?bakosgabor,
20as szintre amennyit ti játszotok el lehet jutni PTben is 4 nap alattA körszám a szobakészítőtől függ?
-
bakosgabor57
őstag
válasz
SylarHUN #25760 üzenetére
Nagyon gyorsan meg lehet szokni a ghost off-ot, persze nem vagyunk egyformák, és itt nem lesz olyan, hogy ha nagyon jó is vagy, tízből tízet megnyersz, hiszen bármikor gallyra vághatnak.
Szűk négy napja ~mióta itt olvastam hogy nincs IP ban~ van fenn a Level R, és mondhatom elölről kezdve is nagyon élvezetes. Tény, hogy eleinte nem halmoznak el a futamok XP-vel és RP-vel, de minél magasabb autó-kategóriával mész, annál több kört mehetsz, ergo annál többet kereshetsz. Ezalatt a négy nap alatt sok OBHUN-os eljutott 30-40 szintre.
Nem egészen értem Penge megnyilvánulását ~"erre meg megnyissák az övékét,Mikor zárják már le végre"~, inkább Aeria-nak írj, csináljanak valamit, különben "becsukhassák" a boltot. -
quadroracer
tag
válasz
SylarHUN #25758 üzenetére
Szia [pH]Lacika[HUN]!
A hibat amit jelentettel Betan, termeszetesen jelentettem. (mint irtam is az issueban) A valasz egyszeru, a kovetkezo verzioban lesz kijavitva, amit meg a nemetek nem kaptak meg.
Jelentesedet ismetelten koszonom, es szivesen fogadom a tovabbiakban is! -
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #25758 üzenetére
Melyik pályán kaptál 5 körre 1200at csajostul popperestül?
A fejlődést azért érezheted gyorsabbnak mert 2xer annyi szint van, de a követelményrendszer a PThez hasonlóan ott is a megszerzett XPn alapul. Szerintem nem gyorsabb a fejlődés lvlRben, nem kapsz meg hamarabb cuccokat.
Egy nap alatt PTben is 10ről 13ra lehet jutni csajjal popperral simán. -
hugoagagyilo
tag
válasz
SylarHUN #25741 üzenetére
Egyszerű a válasz
Ts en megbeszéltük hogy megyünk át Pt be.Nem csapat utasitás ha erre gondolsz.Ezuton neked is bocs ha valaki nem köszönt el.Meg kell még szoknunk ezt a lacika nicket mert öszintén szolva ismerős volt de senki nem tudta hogy te vagy az Wolfi.
Bix gyorsabban ir
-
hugoagagyilo
tag
válasz
SylarHUN #25732 üzenetére
Csak első oldalt nézd oda jönnek mindig az uj szobák ahol van hely,felesleges hátrébb keresni.Minnél magasabb a Class szint annál több körös versenyt lehet kiválasztani.Ezért kevesebb az első oldalon a magasabb class-os szoba mert hosszabbak a versenyek,és igy ritkábban kerülnek az első oldalra.Mig egy adott pályán a class 1 -sek 2 kört mehetnek addig Cl3 -al 4-6 kört cl-6 al akár tizet is.Nincs is jobb mint 75 km-lecsavarni egyszerre Tokyoban
-
Amur
addikt
válasz
SylarHUN #25528 üzenetére
Lehet feltolnám a felbontást kevesebb gond lenne(jártam már úgy játékkal,bár azok optimalizációs hiba miatt viselkedtek így,de egy próbát megér!),kiraktam az everest érzékelőit a tálcára,aztán figyelgetem mi melegszik túl.a házam nem túl szellős,de ha a dirt2,vagy a shift nem izasztotta meg akkor csak bírni kellene egy dual magos procinak a PT-vel is!
-
Amur
addikt
válasz
SylarHUN #25525 üzenetére
köszi! szétnézek(tem),proci nem melegszik,vidkarit nem látom sajna,de tény hogy huzamosabb játék után fagy ki, szinte biztos igazad lehet a túlmelegedéssel!
(aránylag frissen telepített,vírusmentes rendszer), egy hd4670-es vidkari van benne,de arra korábbi gépen is emlékszem hogy a PT az szívta rendesen a vérét a hardvernak! -
bakosgabor57
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #25310 üzenetére
Ghost OFFal ugyan úgy lehet talákozni a simában is mint a bétában. Akár liveon is összefuthattak volna. Ha meg nem mennek ghost nélkül akkor nem akarnak versenyezni.
Aláírom, hogy szellem módban kevesebb a szívás, ott csak jó köröket kell futni, OFFal sokkal jobban kell figyelni, lassabb is mindenki ha nem sikerül egy kis helyhez jutnia. Ha pedig valaki ezt nem fogadja el akkor ott galiba lesz, akár még ilyen szóváltásokba is torkollik. Velem is előfordult és elő is fog még hogy kitesznek, de aztán általában nyomom a gázt mint a bolond és megesik, hogy agresszíven vezetek mert feltartanak. De akkor sem lökök ki szándékosan, csak nem az ellenfelem hibájára várok, hanem bevállalósabban megyek, ettől nem leszünk gyorsabbak, de valószínűleg hamarabb túljutok az ellenfelen, ha ő is tud versenyezni és figyel rám annyira, hogy ha tudja, látja, hogy jövök, ott vagyok mellette akkor nem fog belém kormányozni.metro,
mi baj a single résszel? A jogsikat meg lehet mind csinálni aranyra. A többi meg arra, hogy ha versenyre vársz akkor el tudod ütni az időt, sőt még zsetont és XPt is kapsz érte. -
-
bakosgabor57
őstag
-
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN #24926 üzenetére
Print screen és elküldöd fórumon PM-be egy GS-nek aki továbbítja a GM-nek vagy jelented (habár már felesleges mert úgyse nézik azt az oldalt). A játékban helyben úgysem tudod bebizonyítani, ott meg mit tudnak csinálni vele? Mute-olják globálból mint sz@rnak a pofon...
Habár nem vagyok sokat fennt, de amikor voltam, tény hogy nem nagyon akad GS online IP blokk óta. -
tomkatomi
tag
válasz
SylarHUN #24864 üzenetére
Koreában (vagy japánban?) már tesztelték. Meg is van a telepítője, de kulcs hiányában, és hogy a krixkrax-betűket nem nagyon tudom elolvasni, nem lehetett csatlakozni a szerverhez...
Egyébként, ha valami, akkor ez biztosan arcade irányítású lesz - arra van igény szerte a világban. A szimulátorok többnyire kisebb réteget vonzanak. -
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #24860 üzenetére
Engem is érdekel az új dolog, de nekem szinte teljesen mindegy a grafika, egy újabb játék grafikájától sem esett még le az állam.
Játékmenet, lehetőségek, online funkciók, fizika, játékélmény, ötletesség számít. De vannak megmagyarázhatatlan vonzódások is
Jelenleg Famville, PT és BFBC2t játszok. LANon meg csak régi játékokkal játszunk a haverokkal. UT, COD, FlatOut, Generals, SWAT4, Urban Ops. RavenShield, RA2, CS -
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #24857 üzenetére
Nekem a grafikával nincs bajom, az autók kimondottan tetszenek.
A gépigény növekedésre nem tudok mit mondani, nem figyeltem mikor milyen gépen hogy fut.
Új fícsörök kerültek a bele a játékba, nem mindnek volt értelme sajnos, másik részének meg a fele sincs kihasználva. Gondolok a crew rendszerre.Ha mindent elölről kezdenének akkor szerintem jövő karácsonyra tesztelhetjük majd a bétát
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #24670 üzenetére
Az én RXem designja is hasonló, csak a lőkösök és talán a sárny más, de a festés és a felni nekem is ez jön be leginkább.
A ghost ON nagyon hiányzik, főleg azok miatt akiik laggolnak. Startnál később indulnak így a mögöttük startoló kapásból egy frotális ütközéssel kezd, meg a pályán ugrál össze vissza úgy elég cinkes ellene versenyezni mikor nem tudod hol van. Egyszer még melletted látod aztán csatt
Persze hiányolom még a többféle preset beállítást is. Tudom bugos a jelenlegi verzióban és egyszerűbb kitörölni mint megjavítani, de akkor is jó ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest