- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Már uj a netkapcsolatunk de evvel talán még nem is probáltuk,vagy fel sem tünt hogy müködik a dolog.Bár Dark mostanában piszkosul elfoglalt ha éppen meg nem akkor meg megprobálja kipihenni az elfoglaltság fáradalmait.
Régebben Hot Spot-on keresztül kaptuk a netet,tudtunk játszani egyszerre a játékkal csak egy szobában nem!Külön szobában minden további nélkül.
Majd megejtjük ezt a felhivásnak való eleget tevést a több felhasználórol ha letisztázodik hol is lehet tovább folytatni a karriert. -
Amur
addikt
én is logitech chillstreammel nyomom,focis játékhoz vettem,de miután kipróbáltam autóshoz is,azóta csak ezzel nyomom.
mondjuk én a gáz féket elöszőr a ravaszokra raktam,ott is érzékeli mennyire van benyomva,de kipróbálom ahogy írtátok hogy a bal karra rakom! Mert a ravaszokat elég erővel kell tartani,fárasztó!! -
JackShephard
tag
Ohh, köszi a dícséretet, pár éve már nyomom gamepaddal az tuti.
Nálam a bal gombán van a kormány, a jobbon a gáz-fék, a le-fel váltó pedig a hátsó alsó gombokon. A gombával való kormányzást kell nagyon sokáig tanulni, hogy meg tudja tartani az ember bizonyos fokban. Egy ujjal kell tartani azt amit más ember a kormányon két kézzel fog.
Az rFactorban is rengeteg kormányost verek, de azért ott is van 1-2 GSXR féle arc, aki nagyon jól megy kormánnyal.
Szerintem ha valaki most akar elkezdeni akár kormánnyal, akár gamepad-del menni, nincs könnyű helyzetben, rengeteget kell gyakorolni. De sok sikert hozzá. -
wazup86
tag
igen észre vettem, irkálta sima versenynél is,hogy driftelj 3 nice-t ilyenek
más: tudom hogy nem nagy helyezés, de lvl1 wizz-el mentem sok jó kocsi ellen, am 89en jelentkeztek kb. ha jól láttam. 4. fordulóban azért elég kemény volt, hogy én voltam lvl1 kocsival meg egy lion volt még, többi: cl3 cobra, cl6cobra, subaru :S
-
wazup86
tag
ja jó tényleg Johannesburg nagyon alkalmas 6kör alatt meg volt
más:
Am azt vettem észre, hogy elég sokan nem tudnak játszani Level-Rben, lökdösődés szinte egyfolytában, de ha azt nem nézem még akkor is.
hiába van egyeseknek fullos class1 kocsija általában lion, akkor se tudja vezetni, class1 wizz-el 2es szintre felfejlesztve nem egyszer nyertem
Holnap fullos lesz juppi!
Aztán beruházok egy class3-as H astra koppintásra -
dokar
addikt
kösz a válaszokat
1. jajj de kár, pedig számomra nagyon hasznos lenne. a program is számol biztos vmi értékkel. továbbá az autók tömegeloszlásának aránya (x:y) is nagyon érdekes lehet, hiszen ennek függvényében lehetne alkalmazni a megfelelő balanszokat. mérnök fejjel nekem a paraméterek az elsők, de a tesztvezetés bármikor megoldás.
2. és saját magamnak is.
néha elfelejtem mi van fent.
3-4. ok
-
-Draco-
csendes tag
Egyetértek,tudjuk hogy az obhun mit szeretne elérni és náluk kell titkosan szavazni.....
Nem akarok rosszat feltételezni de ez így nem lesz jó.Nincs semmi értelme voksolgatni eddig is voltak 2. accok is szóval hagyni kellene az egészet.Meglátja majd a gamigó hány magyar játszik mióta lehet, és eldönti hogy mit lép a továbbiakban.Ennyi.Itt szavazással úgysem lehet értelmes eredményt felmutatni. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
Amur
addikt
Milyen nicken futsz?
Én GTcoupe,a kisfiam pedig Villam.
Az napi eventeket mindig megcsinálom,de a verseny eventek időpontja nekem sosem jó.
17:45 ill. 20:30 szokott lenni,vagy az asszonyért megyek,vagy a gyereket altattom,vagy dolgozom...
Egy esti fél10-10 körüli időpont másnak is jobb lenne. -
Amur
addikt
Szerintem is Cobra! Én nem bántam meg hogy itt a fórumon megkérdeztem,és hallgattam a tapasztalattal rendelkezőkre.Jó kis autó,full tunninggal minden játékmódban kihasználható,sima versenytől az RTF-ig,sőt explorerben Python Creeken megvertem vele 2 buggy-t is.
Explorerben van egy fanatikus(talán spanyol)gyerek AntiVirUS néven,valami 670 győzelme van csak explorer módban,Cobrával rendszeresen rávertem a construction area-n.
(mindig kis területű pályákon megy iszonyatos gyors meneteket,ketten 1 perc alatt rohanjuk végig felszedve mindent,szinte semmi rp/xp-ért de rengeteg koponyás kulcsot,battle itemeket és persze puzzle darabkákat lehet így összeszedni.A koponyás kulcsokból öttel ki lehet aranyra lockolni a carrier missziókat,2000-3500RP jutalomért) -
hugoagagyilo
tag
Igen
a Gamigot.
Van angol gs meg francia is meg spanyol is ha jol tudom.Szerintem a bannolás pont a Pt-s multadnak tudható be,csak mondva csinált magyarázat a multi acc.Erről nem Te tehetsz hanem a többi Aerias,aki a saját forumukon savazta a Gamigot képekkel illusztrálva amin volt Gamigos Gs-el valo chat-elés volt látható.Az ehhez tartozó kommentekkel.Egy napig volt ez fent talán Aeria forumán mert másnap már nem találtam.Azért Güntherék sem olyan buták hogy ne olvasgassák mit irnak Aeria forumán.Nem tudom hogy itt hogy megy a GS választás de szerintem ha erre dől a mérleg talán Invictus-ék tudnak ebben segiteni.
Előny a már szerzett tapasztalat szerintem.Corus iszonyatosat gyorsul a végsebessége is jó,de valahogy mindig a Cobra nyer.Na jó nem mindig
Nem igazán találkoztam még olyannal aki igazán jól tudott vele menni,bár nálunk Karcsi szereti a kihivásokat és elég jól hajtja ezt a verdát.
Creanak:Jó vizsgázást sok sikert.Szerintem maguk a magyar játékosok is igazán dönthetnének afelől ki képviseli a hidat
Pajánál és Nálad a kommunikáció mindkét irányban tökéletes,ha más nem várunk szeptemberig
-
hugoagagyilo
tag
Igazad van Paja.
A mi csapatunknál is kb most jutott el mindenki arra a szintre hogy hogy a fizetős tartalmat is igénybe vegye.Illetve nálunk csapaton belül is van egy pontrendszer ami AP-sitható vagy inkább már GP-sithető igy mindenkinek elérhetőbb a fizetős tartalom.Csak hát ugye most kivárás van részünkről.Addig nem költünk amig nem rendeződnek a viszonyok.
A régiek már nem költenek a játékra hisz szinte mindenük megvan.Ahhoz nagyot kellene dobni aerianak hogy ujra legyen fizetőképes kereslet náluk.Már lehet késő mert nagyon megtizedelődött a felhasználok sora.Ahhoz hogy uj játékosokat toborozzanak megint csak költeni kellene,de gondolom nincs miből.Szóval bármennyire is játék ez mindenképpen ott a pénz a háttérben.Jut eszembe Paja,Crea! Ha ugy alakul ott is kell egy hid a felhasználok és a kiadó közé sokan ugy gondoljuk rátok számithatunk.
-
m3tr0
őstag
Nézd, miattam senki ne költsön ennyi pénzt egy játékra. Nem várom el senkitől, sőt a játék készítőitől sem várom el,hogy ingyen adjanak nekem bármit is. Az,hogy ők ezt mégis megteszik, az az ő dolguk, mint ahogy az is,hogy valaki több tízezer forintot képes elkölteni egy virtuális világban.
Mert ugye más az, ha valamit megveszünk pl.: egy játékot és más az amikor olyanra költünk pénzt ami ugye,hogy mondjam nem is létezik..
Remélem érthető amit mondai akartam.
-
Amur
addikt
Paja:-Ezek szerint már letelt a ban,és nyomod?
-A pénzköltés részére: eddig én sem nagyon költöttem,de ahogy eldől hogy ide vagy oda tartozunk,és nincs meg a veszélye hogy egyszercsak mert magyar vagyok, nem léphetek be a level-r accountomba, és végre behozzák a BMW-t akkor veszek egy jó adag GP-t.
Felfogásom szerint inkább itt száguldozom ki magam, mint a valós utakon
(ahol a gyorshajtási birság felemelése óta két 30ezres büntetésbe is sikerült belefutnom!
Ha csak az egyiket a level-r-re(vagy PT-re)költöttem volna.....
Nos az én kedvem elvette a száguldástól a 2 csekk,
és egyet majd megelőlegezek(persze nem szó szerint 30k-t,de részben)és inkább ide költöm majd!)
Csak zárodjon le valahogy ez a kérdés! -
hugoagagyilo
tag
Nincs 3x-os race bonus.PD-t is marha nehéz összehozni.Van viszont napi task event általában három. 5-10ezer xp-ért 5-10 ezer rp-ért illetve a harmadik valamilyen + itemért.Ezeket csapatban mindennap gyors megcsináljuk.Többen gyorsabb könnyebb
Ugy vettem észre már inkább az angol nyelv dominál,persze irogatnak németül is.
Itt egy jo kis Cobrás verseny [link]aki gondolja jelentkezzen.16 szinttől lehet kölcsönözni bő 3 óra játékkal ez megvan és még 100k a full uppgrade optikával eggyütt kb.
-
Creative997
őstag
Épp ma említettem mian-nak hogy befejezem ezt az egész őrületet. Elegem van, elfáradtam és nincs kedvem ezzel a szarral foglalkozni, főleg hogy most sokkal fontosabb dolgok vannak az életben és időm sincs rá sok. De ha kilépsz kérdezd meg, hogy helyetted felvesznek e, kurva kíváncsi vagyok így egy év várakozás után hogy mit mondanak.
-
hugoagagyilo
tag
Jut eszembe lehet hogy teljesen tisztában vannak avval hogy te GS vagy Pt-ben és lehet ezért a kitolás veled,bár nem láttam aeria forumán hogy oltári hülyeségeket irtál volna a LevelR-ről mint ahogy tették ezt sokan.
Mennyi időre szól a ban?
Bár a lista itt van [link]miért mennyi jár.
-
JackShephard
tag
Nekem most a 197.13 van fent, de jelzem soha nem cserélgetem a drivert, csak ha épp eszembe jut, hogy na akkor frissítsünk... De ez kb. fél évente van csak.
Ezzel mindenesetre tökéletesen megy minden, de egy sokkal régebbivel is éppen ennyire volt tökéletes, mint ezzel.Szóval nálam teljesen mindegy, hogy melyik driver van fent.
Sokkal biztosan nem lettél ettől a hsz-től okosabb, de gondoltam megosztom azért. -
Attka85
tag
Pajának adok igazat! a PT-ben volt már olyan, hogy simdriftben eventroute-n csajjal 12 kör alatt---> kb 10 perc---> 18.000. RP/XP is volt, de duplázó nélkül...asszem 20%-os server bónnal... és ha azt nézem, hogy a lvl-r-ben duplaannyi a szint, tehát amennyi xp PT-ben pl 5 szint lépés, az lvl-r-ben 10, akkor is, ha az idő és a kapott xp/rp arányát nézem, a PT nyert...magasan...szimpla versenyen csaj popper nélkül, pl wanganon ki lehet hozni óránként 40.000-et (1 etapos futammal számolva 2 perces etap, 1 perces töltési, adminisztrációs idővel) míg a legjobb lvl-r-es hozam ahogy olvasom 2.2k, de az egy nagy futam végén, ami minimum10-15 perc... az tehát óránként legjobb esetben is 15.000, na akkor vajon melyikben könnyebb haladni?? én 3 hónap alatt a PT-ben 34-ről felugrottam 41-re (5 millió xp) pedig naponta kb 2-3 órát drifteltem csak, azt sem minden nap, kb heti 10 -12 órát..."ProTomi" barátom 24 volt amikor csatlakozott a csapatba, december végén asszem, nyomta neki és február végén már 44 volt... csajt, duplázót nem vett sosem, egyszerűen csak driftelt simben és tudom hogy meglehet csinálni, ő pedig nagyon elszánt volt és ügyes...de kétlem, h lvl-r ben ezt meg lehet csin...(88 szintre) szerintem még 44-re se egyszerű 2 hónap alatt feljutni ott... ráadásul kivagytéve a szobafőnöknek, attól függ a pénzed, xp-d, aztán meg valami gagyi idióta kilök... PT forever!!! szép és jó lenne a lvl-r és a PT minden jó tulajdonságát összegyúrni és azt ip-ban nélkül kitenni pár jó szerverre... jönne a lovetta a kiadónak, az tuti... lehet nincs igazam de kétlem
Üdv. Ferrka
-
hugoagagyilo
tag
Hát valamikor akkor csak össze hozzuk ezt a dolgot ha össze jön bár ugy érzem magam néha itt mint egy fekete bárány vagy birka
és lehet ez lesz akadálya egy szabad szóbeli vélemény nyilvánitásnak.Ami azt illeti mi sem vagyunk megelégedve a PT-vel mégis csak müködget a dolog.Ha a Gamigo nincs esetleg megelégedve az Izabellával azon gondolom gőzerővel dolgoznak az Invictus-os fiúk.Végül is valamennyire azért bejött nekik hisz mindennap félig megtöltik a szervert a felhasználok.Ezt kellene az Aerianak is tennie hogy vissza jöjjenek hozzá az emberek és a régieknek is megérje rákattintani az ikonra.Ugy vettem észre csak felénk nyitottak egyébként mert amcsi IP vel nem enged belépni.Biztos lázasan gyüjtik az infot a magyar gémerekről
-
Gaz 78
aktív tag
x300-hoz én is találtam korábban drivereket de azokta nem tudtam telepíteni,csak a fentebb említett linkről működött.Mivel minimum grafon játszok a PT-vel ezért nincs jelentősége számomra az újabb drivernek,ergo én is az eredeti 2004-es drivert használom.Mindenre jó amire kell.
-
Gaz 78
aktív tag
menj fel ide! :
http://itcafe.hu/tema/ati_mobility_radeon_topic/hsz_51-100.html
Domi_Jani #67-es hozzászólását nézd meg ahová az írta :Tavaly karácsony óta hajtottam a drivert és megtaláltam, az összes mobilityire!!!
A link mindig a legfrissebb driverre mutat!Ott van egy link és tényleg a legújabb drivet tölti le ami jó hozzá.Onnan szedtem egy 2009-es Mobility Radeon drivert épp az volt a soron következő!
-
SylarHUN
senior tag
Ezt a lögdösős rongálós dolgot a Shift-ből adoptálták.
Sajnos!
Ott még jó is mert AI ellenfelek ellen csinálod, na de online játékban a sima race résznél nem túl jó elgondolás. Kellene 1 külön módot létrehozni ennek a dolognak.Jujj a tegnapi 50-50-en a ghost off nagyon durva volt.
-
hugoagagyilo
tag
Nem sokat játszottam vele max 4-5versenyt.De azt vettem észre joval több kör beállitható versenyenként bár ennek utána járok majd.Illetve 8 főnél 5 helyre mindenféle szorzó nélkül 2300Rp xp volt a jutalom.Bár lehet az uj pályán épp bonus volt érvényben.Félreértés ne essék én nem mondom azt mindenki dobja el amije van és irány oda.Csak megosztom azt a kevés tapasztalatom amit eddig szereztem.
Lehet bug-os még,pl tegnap legalább 5 percbe telt mig megtaláltuk egymást 3-an a 14 oldalon felsorolt szobában.Persze kiprobálástól elriaszt mindenkit az IP ban kitrükközése.
Jó lenne ha a Pt ben legalább a pályák belekerülnének.Tegnap Pt -n este hétkor Sim-ben egy szoba volt,még jó hogy megjöttünk OBHUN és futottunk pár jó kört Crea val és Wolfival.Persze mentünk eggyet ghost off is hát katasztrófa voltPh channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?
Az Ap vásárlása most kezdődött volna de most igy kivárás lesz érdemes e egyáltalán beletenni egy kis pénzt.Ahhoz most Aerianak nagyot kell dobnia hogy jó magyar forintokat keressen magának.De szerintem erre nagy ivben "husvéti tojás"
Még lenne mit irnom de go dolgozni,bár lehet ez is sok már Hugó-bol.
Na majd ha lesz időm,és el nem ástok addig.
Üdv:Hugó -
MaxFecky
csendes tag
Kipróbáltam a mostani LevelR-t! Szerintem jelenleg úgy adja az xp-ket és rp-ket, mint a PT, ha nem többet. Szorzók és csajok nélkül ad néha akár 2k-t is futamonként (pályafüggő). 3x race nincs benne, de van 2x xp és 2x rp, ill. vannak Ap-ért csajok. Így már elég jól lehet fejlődni. A Rating renszer bekeményített, inkább romlik mint javulna. (anno 2950-el hagytam abba, most pár futam után romlott le 50-et, pedig legalább felét megnyertem). Viszont a morál leromlott szerintem: annak idején nem volt ennyi szándékos lökdösés, ha volt is esetleg akkor elnézést kértek, most nincs ilyen. Beléd mennek és megy tovább a júzer (loser
). Eltűnt a célnál való várás is. Senki nem foglalkozik a másikkal. Viszont rengetegen vannak a szervereken (kettő működik általában). Tegnap pl verseny módban 14 oldalnyi szoba volt. Persze az európaiakra is érvényes az arcade bu*ulás. Sokkal kevesebben tolják simben. Egy bugot már találtam: a subarum nem tartja meg a beállított színt, mindig át kell váltanom a garázsban. Egyenlőre ennyi, majd írok még tapasztalatokat.
Üdv. Max!
-
SylarHUN
senior tag
Szögletes ha billel nyomod, paddal és kormánnyal jó.
Itt vannak az irományaim az NFS-ről, illetve képek, videók, akit érdekel csekkolja!
http://prohardver.hu/tema/need_for_speed_world_online/hsz_14-14.html
http://prohardver.hu/tema/need_for_speed_world_online/hsz_15-15.html -
m3tr0
őstag
Én most elértem oda,hogy már ezüstre se megy..még vagy nagyon sok méterre van a cél amikor letelik az idő...Eléggé el van cseszve ez a része a játéknak...már ami a Mission-on belül van. Kár érte, pedig még jól is megcsinálhatták volna...
A másik,hogy ha megvan a pénzem egy autóra akkor minek kötik még külön szinthez is..?!
Az ilyet mindig is utáltam...szoptam azért,hogy összekuporgassam a pénzt egy jobb autóra,aztán nem vehetem meg mert nem vagyok level 15-ös.
Pff...hát nem írom le,hogy hova menjenek a játékfejlesztők és és mit hova dugjanak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest