Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Nem sokat játszottam vele max 4-5versenyt.De azt vettem észre joval több kör beállitható versenyenként bár ennek utána járok majd.Illetve 8 főnél 5 helyre mindenféle szorzó nélkül 2300Rp xp volt a jutalom.Bár lehet az uj pályán épp bonus volt érvényben.Félreértés ne essék én nem mondom azt mindenki dobja el amije van és irány oda.Csak megosztom azt a kevés tapasztalatom amit eddig szereztem.
Lehet bug-os még,pl tegnap legalább 5 percbe telt mig megtaláltuk egymást 3-an a 14 oldalon felsorolt szobában.Persze kiprobálástól elriaszt mindenkit az IP ban kitrükközése.
Jó lenne ha a Pt ben legalább a pályák belekerülnének.Tegnap Pt -n este hétkor Sim-ben egy szoba volt,még jó hogy megjöttünk OBHUN és futottunk pár jó kört Crea val és Wolfival.Persze mentünk eggyet ghost off is hát katasztrófa volt
Ph channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?
Az Ap vásárlása most kezdődött volna de most igy kivárás lesz érdemes e egyáltalán beletenni egy kis pénzt.Ahhoz most Aerianak nagyot kell dobnia hogy jó magyar forintokat keressen magának.De szerintem erre nagy ivben "husvéti tojás"
Még lenne mit irnom de go dolgozni,bár lehet ez is sok már Hugó-bol.
Na majd ha lesz időm,és el nem ástok addig.
Üdv:Hugó
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ph channelem eltünt nincs a listában sem lehet kibanolltatok onnan engem?
Nemigen látom igy mennyien játszanak innen,bár fotozás ota mindenki a barátom de lehet már nem?