- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrus
tag
Igen, az edigitalos verzióra gondoltam. Kijelző nagyobb, viszont HDMI nincs. Lehet, hogy itt már az akku is jobban fog teljesíteni?
Ezt a gyenge akkut nem értem a Pro Duo esetében: 4100 mAh-s, az mát tabletban dicsérik, hogy milyen jó, de ezt többször is olvastam ezzel a típust vásárlók körében, hogy gyenge az akku. Ez miért van? Ilyenkor tényleg jobb bele sem gondolni, hogy a Wayteq 70dci mit produkálhat üzemidő terén. Vagy ez is optimalizálás kérdése, és ez a 4100-as akku olyan teljesítményt nyújt, mint egy jól optimalizált gép esetében a 3000-es?
-
Redneck
nagyúr
Nekem úgy nagyon sötét, de mindenkinek más jó
Vettem rá 7" fóliát. Ki is basztam előbb a fenébe mert nem lehet normálisan felrakni. Alapból csak a kijelzőt takarta, a fekete keret/káva nem volt fedve. Letörölgettem zsírtalanítottam pormentesítettem. Momentán mm-re pontosan ugyanakkora a fólia mint a kijelző. Épp ezért hiába kezded passzentosan felrakni, a végén tuti hogy ferde lesz és kilóg 1-2 mm a kijelzőből. Arról nem is beszélve hogy simán volt alatta pár porcica. Leszedtem és kidobtam a francba, csak a pénzt sajnálom amit rá költöttem. Egy jó 32-es pizza ára a kedvenc pizzériámban
Azért ha valaki ezt totál pontosan felrakná pormentesen, annak fizetnék egy sört minimum...
Más:
Játékok le tudják amúgy meríteni mondjuk 1.5 óra alatt? -
Cogwheel71
tag
Az a baj ezekkel a fogyasztás csökkentő alkalmazásokkal, hogy néha ellenőrizhetetlen a működésük. Ezt-azt ki-be kapcsolgatnak teljesen ötletszerűen, aztán egyszer csak blokkolnak minden hálózati kapcsolatot úgy, hogy nem is lehet többé visszaállítani. A memóriát viszont számolatlanul zabálják. Pl. Juice defender...
-
Cogwheel71
tag
Ma küldöm el a fixitnek a gépet, remélem nem ülnek rajta sokáig. Beszéltem a szervizessel, nem tapasztalt még ilyen térerő problémát, ez mondjuk nem hangzik valami jól... Az is furcsa, hogy állítgatnom kell a routeren ha nem akarom, hogy ledobáljon. Otthon még elmegy, de bárhol másutt kivitelezhetetlen. Csak én vagyok ilyen szerencsés? Dlink 600-as routerrel nincs valakinek ilyen tapasztalata? Ha nincs más megoldás, és másik router kell, mit ajánlanátok? Köszönöm!
-
seiko
senior tag
engem például ez nem zavart, mivel volt három oldalnyi hely.
és háttérnek a szürke árnyalatú gyári képet választottam.
végül az opera-t is fel tudtam rakni, az ics visszatelepítése csak mint kihívás érdekelt.
de még az is lehet, hogy a jb fog visszakerülni, bár ez nem biztos. -
seiko
senior tag
én nem csináltam semmi egyebet, csak az oprendszert frissítettem, és később visszaállítottam.
"Természetesen vannak hátulütői is. Ha frissítés, vagy új firmware érkezik a készülékre, akkor ezeket nem telepíthetjük fel (nincs semmi technikai akadálya, de elvesztjük a root hozzáférést). Sajnos az sem biztos, hogy mindent jól csinálunk, és ha hibázunk, akkor alaposan meg fogunk szenvedni az eredeti állapot visszaállításával."
-
Valoszinuleg azert merunk nagyobb tererot usa beallitassal mert azon a lokalizacion a routerek nagyobb erovel sugaroznak,gondolom amiatt lehet hogy az usaban nem az 50-100m2 lakasok vannak tobbsegben,igy nagyobb energiaval sugaroz a router mint ha honi lokalizaciot hasznalnank.
-
seiko
senior tag
-
-
seiko
senior tag
Semmi különöset nem vettem észre (max annyit, hogy ha telepítem az Opera Minit, nincs rajta semmilyen szöveg), de egyszer már lefagyott teljesen a gép, újratelepítettem a JB-t.
Hangerőszabályozás működik.
Már megbántam, hogy frissítettem, de legalább megtanultam örökre, hogy ha egy rendszer stabilan működik, akkor nem szabad piszkálni!
Ezért az S2-eseset is hagyom úgy, ahogy van, hiába jött ki arra is a JB. -
-
christophe
csendes tag
Kibontod a zipet, felmásolod a Firmware mappa tartalmát a tabletra, aztán elindítod az Upgrade appot. Azon belül a Local upgrade opcióval elindul a telepítés. Reboot után JB, viszont minden beállításod és appod törlődik.
Egyébként eddig úgy tűnik, hogy a Prime Duo wifi gondjait megoldották, viszont kevesebb widget rakható ki.
-
Elvileg root utan ra lehet tenni a 11.1X et,elotte el,kell tavolitani a fent levot,de ha azt megteszed egy atka azert lehet a dolognak,lehet hogy csak bizonyos bongeszokkel megy majd a flash es az is csakmteljes kepernyon,de egy probat megerhet,ha az elvartak szerint viselkedik,akkor hasznalod ha ugy ahogy en irtam,akkor factory resett majd ujratelepited a gyari romot es vissza all minden az eredetibe...ez a ket lehetoseg van...
-
-
cAby
tag
Igen, lehet, hogy ezt csinálják.
Nálam is lehet, hogy ez volt. Kértem, hogy hadd nézzek meg egyet ebből a Pro Duo-ból, hibás volt, utána kértem, hogy nyisson ki másikat. Az is hibás volt..utána megint kértem, hogy újat mutasson és az már jó volt.Talán az lehetett, hogy látták, hogy én nem fogom elvinni a hibásat és ezért adták a jót.
-
dom1n0
őstag
Igen, emlékeim szerint ki lett beszélve sokszor, hogy azt a lapkát jobban szereti az antutu.
Ettől függetlenül mindkettő jó vas szerintem
Nekem most egy hónapja lesz meg a pro duo, és tényleg semmi negatívat nem tudok.
Illetve van egy subpixel hiba az alsó értesítési területen, ami vagy látszik, vagy nem, használat közben észre sem venni, sőt van aki nyomogatta percekig, és észre sem vette
Szerintem best buy minden téren -
Semm1
tag
Ez volt az első amit próbáltam, amúgy a PowerAmp lenne fent, ha fel lehetne rakni a Play-ről, mert ezt az Xperia Mini-mre már megvettem. Most az Xplay van fent, equalizer, elég sok beállítás, számok rendezve, lejátszási lista, és szerintem sokkal szebb és letisztultabb mint a Rocket Player.
-
Magnat
veterán
Az elmúlt két nap alapján a Primeról csak jót tudok mondani. Stabil, gyors, nem fagy, wifije sokkal erősebb az atlagnál. Ami nem tetszik, a kis akksi (4 órát azért vígan elmegy), illetve a hdmi hiánya. Viszont a kis akksiért cserébe vékony és könnyű, a 7-es Voda Smarttabom egy vaskos batárnak tűnik mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Könyvajánló
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest