- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
A Nova launcher nekem tökéletesen megy, bár nem biztos, hogy használni fogom. Egyébként azért frissítettem OTA-n, mert azt hittem, hogy megmarad a root.
Egyébként eddig nagyon jól megy minden és egy pillanatra sem akad meg, annyira folyamatos. De még bőven tesztelem. Ti is nyúzzátok, aztán jöhetnek a tapasztalatok. -
chatran
őstag
Kösz szépen! Sose jöttem volna rá magamtól.
Más téma. Valakinek cserélték vissza már a gépét pixelhibák miatt? Míg le nem szedtem pixelhiba tesztelő alkalmazásokat, addig észre sem vettem. Teljes fekete esetén, a kijelző felső sávjában, ahol bevilágít, egy rakat fehér pöttyöt látni. Más színnél nem jön elő, csak a feketénél. Ez akkor subpixelhiba, nem? Ilyen hibáért cserélik? -
-
Semm1
tag
Nekem is lassú mikor bekapcsolom, de én sejtem miért. Lefut egyből az AVG, keresi a frissítéseket az appokhoz, frissíti a widgeteket, ebből 2 van a Yahoo időjárás, Gmail és akkor "használható, mikor a Yahoo kiírja az új előrejelzést. Engem nem zavar, ha használni akarom, akkor bekapcsolom és 1-2 perc után jó minden.
Üdv -
violentSt
tag
Erdekes
Nem hiszem h a root befolyasolja ezt inkabb veletlen
Memoria iras tesztet javaslok (ne a ramet) mondjuk SdCardTester, alapbeallitas mellett (300mb fajlmerettel) futtasd le parszor random idokozonkent telepitesek utan, fajl masolaskor, ujrainditas utan
A normal ertek min 6-7 MB folotti az iraskorTobb tabnal talalkoztam hasonlo lassulassal
Amit hasznalat kozben nem lehet eszrevenni. De a teszt kimutatja az se mindig
Es mas taboknal is elofordul szvsz belso sd toredezettseg okozhatja vagy valami ilyesmi -
Departed
őstag
Vagy van egy egyszerű megoldás: ne kapcsold ki a tabletet. Alvó állapotban automatikusan a wifit is kinyomják ezek a cuccok alapbeállításnál, és nagyon kevés áramot fogyasztanak.
Az enyémet nem is szoktam kikapcsolni arra a pár órára amíg nem használom épp, igaz nekem a 10-es Ultimate van nagyobb aksival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest