Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Azért óvatosan a CM-mel, ami bugok nálam voltak:
- HDMI, hol működött, hol nem
- video lejátszás 720-tól akadt, szaggatott, volt, hogy a tab újraindult
- böngészőre külön kellett a flasht felrakni, de beágyazott video esetén tab újraindult
- Wi-fi nehezen csatlakozottMentésből tettem vissza a gyári rendszert, onnantól nem lehetett a Wi-fit bekapcsolni, mint ha nem lett volna benne. Prestigio oldaláról leszedett gyári rendszerrel kellett újrahúznom, azóta hibátlan.
Ha ezeket a dolgokat nem használod, akkor tökéletes!
-
saelin
veterán
Nem merem megkockáztatni, pedig nagyon jó lenne egy jobban optimalizált rom. Szóval azt mondod, hogy ugyan úgy kell felrakni, mint a gyárit? Olyat már csináltam.
Wipe factory reset, és install from sd card (valami ilyesmi volt). Ennél is csak így kellene feltennem?Szerk: Az angol leírásban szerepel az rk tool... gondolom nem kihagyható a lépésből.
-
Elvileg az akksinak kell tartalmzni egy toltest es kisutest , illetve lekapcsolast vezerlo aramkort, az sajat firmwareval rendelkezik, ha gond van az akksival akkor tobbnyire ennek az aramkornek a hibaja okozza. A lion,lipo akksikat csak egyszer lehet 0 ra meriteni,mert egybol es visszafordithatatlanul karosodik. Az elektronika ovja is es nem engedi a cellek feszultseget 3.2 volt ala leesni a toltottseg merteket pedig 20% ala. Ezen akksik kb 300-500 ful lemeritesi es feltoltesi ciklust birnak ki telj2sitmeny csokkenes nelkul. A tulmerites mellett a masik nagy elleseguk a magas homerseklet, az szinten karositja. Ha valamelyikotoknek nagyon alacsony uzemideje pl 20 perc ott mar nyussz van az akksinak. A gyors merules oka abban keresendo hogy viszonylag kis kapacitasu az akksi, illetve a rendszer nincs megfeleloen optimalizalva, konfigolva a tabra igy erobol kell szamolni a cpu,gpu parosnak es ez bizony sok energiaba kerul.
-
Mezcal
addikt
-
rokarudi
aktív tag
Fura, nekem felment a poweramp. Mondjuk én nem közvetlenül a play-röl vettem meg, hanem még a telefonomra, és mivel közös az account, astro-val egyszerűbb volt leszednem az apk-kat a telefonról és áttenni a tabletre az összeset. És így a poweramp meg az unlocker is felment a tab-ra.
-
Semm1
tag
Olvastam, és nálam is előfordult, hogy ki majd bekapcsolás után a főképernyőn hiányzik pár alkalmazás, és olyanok is ott vannak, amiket már töröltem onnan, ha jól emlékszem, akkor írta valaki, hogy a megoldás, ha a Google szerverekre szinkronizálom az alkalmazás beállításaim...Jól emlékszem?
A gépről még annyit:
Akksi problémám nem nagyon lesz, de kb. nálam is 3-4,5 óra közt van az üzemidő. Netezéssel, 5% fényerőn, gyakori Mail és egyéb frissítésekkel jól bírja, akkor merül nagyon, ha zenét hallgatok, de ez kicsit a lejátszó hibája is, Play-en írták páran, hogy sokat eszik. Jó gépelni rajt, könnyebb mint gondoltam, a kijelző érzékenysége is jó, szerintem.
Szóval eddig nagyon elégedett vagyok vele, még a Hdmi-t akarom kipróbálni, ha meglesz a kábelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Amatőr csillagászat
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest