- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
-
Sutty66
tag
válasz
Redneck #2517 üzenetére
" Bejön a recovery,és az"install zip from sdcard"meüben flash-eled a .zip-et,utána újraindítod és kész," Én itt akadok el . Ugyanis a bekapcs vol + után a recoverynél bekapcsol a zöld ikon viszont ezután nem tudok semmit csinálni vele. Ha viszont nem csatlakoztatom és úgy inditom akkor bejön a robot hanyattfekve de nem történik semmi negyon hosszú ideig, aztán egyszer csak bebutol az android és ott vagyok mintha simán elindítottam volna.
-
Semm1
tag
válasz
Redneck #2497 üzenetére
Nincs olyan rossz üzemideje ebben az árkategóriában, ami hasonló akksival sokkal tovább bírja, az jóval többe is kerül azért is mert jobban van optimalizálva, és van bennük automata fényerő szabályzó ami a Pro Duo-ba is nagyon jó lett volna...
Nekem normál használat mellett, vagyis netezés és zene hallgatás egyszerre kibír min. 4 órát, igaz 10 % fényerőn. Filmnézés így nagyon max 3 óra.
A lényeg, szerintem ennyi pénzért jó gép, én tavaly év végén vettem meg. Bár igaz, hogy ha következőre Tablet-et veszek, arra már inkább többet költök. -
tamas0721
tag
válasz
Redneck #2448 üzenetére
Szia !
A napokban szeretném megvásárolni a készüléket, sikerült eladni a wayteq-t.
A 2 készülék közül melyik a jobb?
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Prestigio_MultiPad_7.0_Ultra_Duo_8GB_%28PMP5870C_DUO%29_tablet_%28Android%29_+_tok_+_5_GB_felho_szolgaltatas-p357706.htmlhttp://www.digitaltrend.hu/prestigio_multipad_pmp5570c_pro_duo_7_pmp5570c_duo-46806
köszi a választ
Üdv -
saelin
veterán
válasz
Redneck #2343 üzenetére
Jut eszembe! Kikapcsolásig merül olyan gyorsan? Mert ha nem, akkor használd 5-6%-ig. Nállam mindig gyorsan lepereg 99-ről, de vannak %-ok ahol sokkal több időt tölt. Pont tegnap este volt, hogy 10%-ról 9%-ra netezés közben kb 10 perc volt a merülés. Remélem segítettem.
-
saelin
veterán
válasz
Redneck #2336 üzenetére
Ha a böngészés közbeni melegedést nézem, akkor azt mondom nem hibás, de az üzemidő elég karcsú. Milyen böngészőt használsz? Az is eheti fölösen az akksit (pl a Chrome-al kevesebb ideig tudok böngészni, mint a boat-al vagy a next-el).
Az a baj, ha hibás akkuval küldöd szervizbe lehet visszadobják. Előbb 100%-ban győződj meg az igazadról. Ha tényleg alul teljesít üzemidőben, akkor stand by-ban is kevesebbet kell bírnia. De az is lehet, hogy valami app szívja.
-
anonym1s
őstag
válasz
Redneck #2309 üzenetére
Hali.
A framaroot nevű programot próbáltad már root-oláshoz?
Én a galaxy s2-met csináltam vele. A telefonra (tabletre) kell telepíteni. Egy kattintás volt az egész és néhány másodperc után kiírta hogy kész.
Vissza is lehet zárni, az is egy katt meg néhány másodperc.
Egy próbát mindenképpen megér. -
Mezcal
addikt
válasz
Redneck #2304 üzenetére
Igen, ha visszaállítod, minden eredeti lesz, de ha rootolt, akkor annak is annyi.
A pont semmit nem számít, hiába jobb a Prime Duo a tesztekben - kivéve Epic Citadel- ha az alkalamazásokban és játékokban nem tudja a Pro Duo szintjét. Lényeg, hogy a kisebb pontszám nem látszik meg a teljesítményén.
Sokkal rosszabb lenne, ha magas pontszánokat kapna, miközben dadogna a játékok alatt.
A Nexus 7 nem erősebb, max jobban optimalizált és szeretik a fejlesztők.[link]
Real Racing így futa rajta, és nagyon szép. -
válasz
Redneck #2300 üzenetére
Ujra kell flashelned a gyari romot. Task killert ne hasznalj meg az all in onet se , ami kell neki ujra inditja ugyis, ha meg kell a ram akkor felszabadit helyet, emiatt ne aggodj. A tablet beallitasaiban keresd az alkalmazaskkezelot es ott az osszes beallitasanal tiltsd ami nem kell.
-
válasz
Redneck #2297 üzenetére
Task killert ne hasznalj mert amit kilo ujra indul es emiatt jobban merul. Amit tegyel az alkalmazaskezelo/ osszes , tiltani azokat az appokat amit nem hasznalsz pl ebook reader, google terkepek es tarsai, all in one toolbox itt [link] telepitsd es tiltsd bootbol ami nem kell egybol. Nova[link] a halado beallitasainal engedelyezd a memoriaban tartast.
-
válasz
Redneck #2294 üzenetére
Valami nem lehet jo a az sw-ben mert 10000 korul kene kapnia, igaz szuz rendszerrel, sot ha nem jo a rom akkora wifit is ki kell loni... az rk3066 11xxx pontszamot szokott kapni az aml 8726 mx 9-10000 korulit. Root nelkul tudod tiltani az appokat es akkor nem futnak feleslegesen, erdemes meg az al in one toolboxot is letolteni a playbol , es tiltani autobotbol az indulasnal felesleges appokat. Launchernek tedd ra a novat es szarnyakat kap. A melegedes sajna jatekok alatt megvan , plusz ficsor a beepitett tojas melegito
-
Mezcal
addikt
válasz
Redneck #2235 üzenetére
A 3 óra valóban vicc, szerintem ő is annak szánta. Vagy ha neki mégis ennyi, akkor akksi gondja van. Nálam alsó hangon 4 fölött megy vegyesen. Persze, a Real Racing 3+ wifi kombóval 3 óra alatt is padlóra lehet küldeni, de akkor dolgozik is hardver rendesen.
VMatteo: Teljesen felesleges húzni a processzort, mert egyrészt így is bivaly a gép, mindent visz, másrészt max 1,6 Ghz-ig tudnád húzni, de akkor már tojást süthetnél a hátlapon.
Ha van tablet, amit nem kell húzni, az Pro 7 Duo.
Van rá custom rom, de még senki sem próbálta innen. Egyébként a gyári JB kiválóan működik rajta, talán ezért sem.A kisebb felbontást nem nagyon fogod észrevenni, 7 collon bőven elég ez, ha játszani akarsz, ezt jobban meghajtja a hardver.
-
Mezcal
addikt
válasz
Redneck #2216 üzenetére
Futár jön a javítani való gépért, viszi, majd hozza. Regisztrálni kell a gépet a Prestigionál. Amúgy igen, kapsz egy olyan gépet, ami közel azt hozza, mint a jóval drágább Nexus 7
Amióta láttam és használtam Nexus 7-et biztosan tudom, hogy nem adnám ki érte azt a többletet, mert elhanyagolható a különbség.
A felhasznált anyagokkal nincs gond, egész jól össze van rakva a gép. -
Mezcal
addikt
válasz
Redneck #2212 üzenetére
Gyári JB van rajta rootolva. Semmi tuning, elég bivaly gép a legjobb játékokhoz is. A hibákról nem nagyon tudok mit mondani, mert nekem jól működik, de vétel előtt kapcsold be, én is elkértem a pixelhibák miatt. A 2 év gari háztól-házig érvényes, ami nem egy rossz dolog.
-
btimar
csendes tag
válasz
Redneck #2210 üzenetére
Nem érdekel az enyém? Most vettem 1-2 hónapja, aztán diplomaátadómra kaptam ajándékba egy iPad-et, így kihasználatlanná vált. Teljesen hibátlan, még garanciális, állítható tok is van hozzá. Irányár: 30.000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest