- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Ez a márka nem szeret engem, érzem.
Egy kis szoftveres bugot vettem észre, ami már nem először jött elő. 4.1 alatt a teljes verziós swype-ot letöltöm és vígan használom egy darabig, aztán x idő múlva (mint most reggel), mikor valamit írnék látom, hogy a gyári bill van előttem. Rámegyek a beállításokra, de ott meg nincs lehetőségem kiválasztani a swype-ot. Jó, akkor megkeressük az appot... az sincs! Wtf?
Újra telepítem és minden kezdődik előröl... Ez most a jb bugja vagy a swype van gagyin megírva? -
leeate
senior tag
Arra gondolok, hogy az alsó "tálca" és a fekvő homescreen eltűnik, helyette alul a navigombok, felül pedig státuszsor lesz látható, mint a Nexus 7 JB-je esetében (és mint mobiloknál): [link]
Állítólag az egész JB már ilyen "hibridként" működik 7-es kijelzőknél, de lehet, hogy csak a Nexusra vonatkozik. Ezért kérdezem, hogy frissített-e már valaki -
saelin
veterán
Értem. Akkor e mellett teszem le a voksom. Az üzemidő számomra fontos, mivel sokat cipelném ide oda és pont ebben jó. A kisebb felbontást kibírom (galaxy mini 2 sem egy full hd, jó-jó... kisebb).
Valakinek nincs róla infója, hogy meddig lehet még kapni? Mert csak e hónap közepén jutok a pénz másik feléhez... edigitalon 16-át írnak. A kommentek meg elég érdekesek.
-
-
Mezcal
addikt
A minap hasonlítottam össze a Prime Duo-val- majd lesz belőle teszt a blogomban- nekem nem tünt gyorsabbnak vagy gördülékenyebbnek. Igazándiból mindkettő egyformán gyors és szépen fut a menüben és úgy általában véve is.
Viszont vannak játékok, melyek alatt a Prime megadja magát, azaz a többmagos GPU előnye azért nem lebecsülendő. Amit még észrevettem, hogy komolyabb Full HD videokat nagyobb fps számmal képes vinni a Pro Duo. Összegezve, csak komolyabb játékok vagy HD videok alatt látni a Pro Duo előnyét. -
Mezcal
addikt
-
szaszapi
őstag
A tv-ét nem írtam hogy full hd mert egyértelmű szerintem ha 1080p anyagot játszok le full hd-ban az az jelenti full-hd-s tv-m van,manapság szerintem nagyon kevés ember rendelkezik hd ready 720p felbontásu tévékkel akik beruháztak már az új tv-kre annak nagyobb többsége mind full hd.A lényeg a lényeg!Nálam megy és másnál is megy nem akad, nem röcög,kész ennyi...
-
szaszapi
őstag
Össze-vissza írsz ember!Te kérdezted hogy 1080p-re raktam -e mert más felbontást is ki lehet választani.Azért írtam hogy mit mivel hogy kötöttem össze.Azt hogy mit hiszel az nem érdekel,a lényeg hogy már az 1GHz cortex A9-es tabon is mentek a full hd anyagok.További magyarázkodásba nem szeretnék bonyolódni,
üdv
-
Mezcal
addikt
1080p-s az Avatár BD rippem és a tv szerint is 1080p-ben tolta át a Pro Duo. 1.4-es aranyozott hdmi kábelen. Szerintem akinél a menüben és az alkalmazások közt is lassú a Pro, ott a géppel van gond és ne csodálkozzon, ha megakad a Hd filmeknél.
Egyébként biztos az optimalizálás a ludas, mert hallottam, hogy van olyan RK3066-os gép, ami 10000 fölött mér antutuban. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azt nem tudom, de az tény, hogy picit fürgébbnek érzem, hiszen friss az élmény még a kettő között, viszont a pro duo picit hamarabb bootolt be és hamarabb is reagált kijelző, ha fordítgattam ide-oda. Egyelőre úgy néz ki, hogy ennek semmi baja nincs, pixelhibát sem látok.
Játszani én nem fogok rajta, csak kellett egy tábla gyorsan nem túl sok pénzért, arra van egy bivalerős desktop gépem...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerintem kifogják, mert különben rájuk borítom az asztalt, nekem tökéletes készüléket adjanak.
Egyébként a gmail-t beállítottam, de hogyan tudom onnan törölni az adatokat, semmilyen opciót nem találok erre vonatkozóan. Semmilyen alkalmazást nem tudok telepíteni, most rossz a market, vagy ez is egy hiba nálam?Pl most ezt írja:
- A dolphin browsert nem sikerült letölteni egy hiba miatt (921)
-A többire meg mind azt írja, hogy hiba történt az információk szerverről való lekérése során. (rpc:s-5aec-0)Most mi a gondja?
-
violentSt
tag
Ertem am nem csak neked szantam hanem aki raer es kivancsi az tesztelheti
Egyebkent az ultra duo-s aml mx 1.5 is vissza van fogva ugyan ugy 1.2 re sajna :/ (ha jok az infoim es ezert is erdekelne h ez a proci feature, vagy markafuggo)
Ez az "akar" 1.6 vagy 1.5 GHz azert kicsit megteveszto.... jo kis marketingfogas -
violentSt
tag
Ne a tesztprogramot vegyetek alapul (az az elmeleti maximumot mutatja-illetve van olyan ami a teszt alatt valoban kihajtja maxon a procit) en a valos hasznalatban lennek kivancsi a sebessegre...
"CPU stats"-ot tegyetek fel az szepen kiteszi talcara a 2mag kihasznaltsagat (es ha beallitod a pillanatnyi sebesseget is)
Illetve egy "cpu spy plus" is segithet: reboot utan elinditod es hasznalod a tabot pl hd videoval vagy jatekkal mondjuk 15percig. A progi naplozza a frekvenciakat ebbol vilagosan kiderul h a maximalis sebessegre kb 1percre ugrik fel a proc... ugyan ez a szitu 1.4GHz-es sebessegen is
Ergo alapbol 1.2-n fut a proc ezt a frekit hasznalja legtobbet a tobbi csak elmeleti maximum -
Gabor12
tag
Ez tévedés, alapból kezeli az OTG-t, és a play store-ben van két program, egy ingyenes és egy 600 Ft-os, (Nexus Media) ami pendrive-ot HD-t, SSD-t kezel, nem kell root sem. A nexus programokat csak nexus tulajdonosok látják.
A félreértések és belemagyarázások elkerülésére nem reklámozom a Nexus 7-et, csak az az etalon készülék, érdemes mindent ahhoz hasonlítani, persze reálisan. (Az árát mesterségesen tartják magasan Magyarországon, de külföldről olcsóbban beszerezhető) -
Mezcal
addikt
Érdekes, hogy nincs benne... A wifire nyomva a jobb felső sarokban a pontokon nyitható meg a speciális rész, jól el van dugva, tehát nem az van-e, hogy nem találtátok meg?
[w]: Nem használok semmit, ez a gyári megoldás, és bőven jó. A launcherek csak leszívják az akksit.
szaszapi: Akkor nálad lehet a gond, mert reccenés nélkül teszi a dolgát netezés, játék meg úgy mindenben.
-
Prof01
veterán
Köszi!
Sajnos nekem is lecsatlakozik elalvás után, igen.patow: Akkor oké, köszi.
Facebook-hoz ti a Play áruházból letölthető Facebook kliens használjátok?
Én azzal próbáltam először, de olyan gondom van vele, hogy nagyon aprók a betűk. Nem lehet valahol nagyobbra állítani? Mert ugye a nagyítás nem működik benne.A böngészős mobil változat szintén ilyen. Ahol tudok nagyítani, az az asztali kinézetes, de azt lassan és rosszul tördeli, így elég használhatatlan.
-
[w]
őstag
próbáld PPP widgettel
-
XeeN
senior tag
-
JoeYi
őstag
-
N.Zola89
csendes tag
maga a pro duo hangszórója is gyengébb mint a volt tabom,a wayteq 70w...pedig tettem rá EQualizert,anélkül durván halk...amit rádugtam a 3.5mm-re az egy logitech 2.1-es hangfal,és maxra feltekerve a hangfalat is alig hallható,pedig 60W-os...
fülhallgató is lehetne hangosabb,ilyen agybadugósat használok,buszon is hallani azzal a zenét,de ha nem agybadugós lenne hanem rendes,baszott halk lenne az is...plusz a kijelzőn amikor fekete háttér van,van egy piros pont (ez pixel lenne?),csak sötét fekete képernyőnél jön elő,színesnél nem látszik... egyébként az Antutu 7510,ezt kicsit kevésnek érzem,mert egyesek mértek többet is...mindent leszámítva a kijelző szép,betekintése tökéletes,sebesség gyors,wifi erős nem dobálja a jelet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest