- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem is értem ezt a kérdést, szinte mindenben jobb a concorde, (csak a 8gb, ami kevesebb) nekem prime van, jó gép, de nem fogom védeni. A páromnak az új wayteq, aminek szintén ugyanaz a felbontása, mint a concorde-nak és szembetűnő nagyon is, ha egymás mellett vannak, hogy szebb a wayteq képe. Igaz a pro-nál a prime jobb, mert gyorsabb a rendszer, ha bebootolt és minőségibb is, de én biztos nem vennék már kifutott terméket, ami szinte semmiben nem jobb.
Szóval várd meg a concorde tabot, mert amik mellette szólnak...
HDMI
felbontás
Jobb proci
4.1 Jelly Bean
4 magos mali
árhttp://www.abload.de/img/ccccibd8q.jpg
-
Gbi82
tag
Nekem Prime Duo-m van , párom most is pdf-et olvas rajta. El nem tudom képzelni ,hogy még ennél is szebb ,élesebb képet adjon bármi más készülék, pedig biztos létezik ilyen de szerintem maximálisan elég ez a felbontás is 7"-on.
Ennyit tudok mondani az 1024x600-as ips kijelzőről. -
=Mentor=
őstag
a.) Ez egy masszív baromság, ha ledobál azt valószínűleg a router hibás beállítása okozza, nálam pl automatikusra volt állítva a Wifi frekvencia és többször is megszakadt a net, majd átállítottam 40 Mhz-re és azóta soha nem dobja el. Hozzáteszem (számomra) meglepően erős a Wifi a Pro Duo-ban.
b.) A G-Sensor tökéletesen működik, maximálisan érzékeny. Természetesen előfordulhatnak hibás darabok, valószínűleg azok írnak a hozzászólásoknál, akik kifogtak egy ilyen masinát.
c.) Az akku idő relatív, 3-4 órát kibír vegyes használat mellett, de csodát persze nem szabad várni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest