- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Vki tudna mérni Pro meg Prime Duon tesztet?
Nálam az Off Voda SmartTab 28 fps 1280x752-es felbontáson.
(1,2 GHz Qualcomm Snapdragon QSD8260, Adreno 220 gpu, gyáei 3.2-es Android.)Erős a gyanúm, h a Prestigiok erősen el fogják kalapálni az S2 34 fps-ét, pedig annak a felbontása is kisebb
-
Magnat
veterán
Nincs benne, hiába alap fícsör, ha kivette aki implementálta a Prime Duo-ra az Androidot. Sztem az lehet, h van olyan hw amivel nem működik (hogy a wifi modultól függ v mástól, nem tudom) és ezért inkább kivették. Láttam már wayteq tabot iss aminél volt kapcsoló de nem maradt ébren, de pl a ZTE Blade-nél is ez van.
-
gabor76
csendes tag
Köszönöm a tippet nekem is kedvencem a TuneIn rádió. Én úgy oldottam meg,hogy nettről számítógépre letöltöttem az apk-t átmásoltam a tab-ra és saját file expolerével telepítettem. Most ugyan ezt megtettem a feljebb említett PowerAmp-al mindkettő működik. Akit érdekel, itt megtalálja őket: http://www.freewarelovers.com/android/download/temp/1325973843_TuneInRadioProv53a-Market-Militia-.apk http://www.share-online.biz/dl/GF4KPOAMVNLZ
-
zaskar
senior tag
Kösz mindenkinek a megerősítést! Érdekes, hogy a mai nappal az edigital is áthelyezte a "a terméket már nem forgalmazzuk" készülékek közé...már csak a Prime Duo van nekik 7 colosból. Jól látom a különbségeket a kettő között?
Prime Duo: - 16 giga háttértár
- más proci
-kisebb akku
- súlya könnyebbValami van még? Ja, drágább...
-
sevadevil7
csendes tag
Kb 1 hetes gép eldobálja folyamatosan a wifi jelet.
Youtube-ról nem tudok róla nézni kb semmit mert 3-4-5 X percenként megszakad a vezeték nélküli kapcsolat, és csak ki-be kapcsolásra jön vissza.
Volt valakinél hasonló hiba? Hibás készüléket garanciálisan cseréltessem vagy várjak esetleges OTA frissítésre, hátha megjavul. 4.0.4 van rajta? -
Gabor12
tag
Végül Nexus 7 (16 GB) mellett döntöttem. Egyelőre tökéletes választás, hiba mentes. Igaz nincs SD kártya, de van OTG, korlátlan méretű diszk köthető hozzá, ha van táp. Már Android 4.2.1 van rajta (OTA) és minden frissítést megkap, ami komoly előny, mert az Android gyorsan tökéletesedik, az újabb verziók sokkal jobbak a korábbiaknál.
-
Destr4ct
aktív tag
A legegyszerűbb megoldás lehet valami Play-ben fellelhető alternatív IM kliens használata, ami tud Gtalk-ot is. Nem vagyok tájékozott, hogy mostanában milyenek vannak, illetve melyek jók. A hang és videóbeszélgetést valószínűsítem, hogy egyik sem támogatja, meg az a tippem, hogy több akksit/rendszererőforrást használnának mint a rendes Gtalk.
A legjobb megoldás mindenféleképpen az eredeti Google-s kliens használata lenne.
Nekem nincs ilyen tabletem, se Gtalk nélküli ICS készülékem így nem tudom kipróbálni/garantálni az alábbi módszer sikerességét. Mindenesetre elrontani nem lehet a dolgokat, egy próbát megér.
Gtalk installálása:
A fájlok system partícióra másolásához root jogosultság szükséges, root fájlkezelőnek a Solid Explorert ajánlom (Play-ben fellelhető, ingyenes)Feltöltöttem kétféle gtalkot is, az egyik Jelly Bean a másik ICS verzió. A JB-s lehet, hogy nem fog működni ICS alatt, de meg lehet próbálni.
Mind2 zipben van talk.apk, és két darab .so fájl.
Az apk fájlt a /system/app könyvtárba kell másolni, az .so fájlokat pedig a /system/lib könyvtárba.
Solid Explorerrel a gyökérkönyvtár elérése: Ugrás -> Eszköz -> Rendszer.
Ellenőrizd az átmásolt fájlok attribútumait, ugyanolyannak kellene lennie mint a többi eredetileg ottlévő fájlnak. Ha nem, akkor változtasd meg. (Fájlon hosszan nyomvatartani -> tulajdonságok, attribútumok, és -rw-r--r--) -
Destr4ct
aktív tag
Hmm. Ez lehet, hogy nehéz dolog lesz. Amúgy olyan nincs, hogy "gtalk ami ehhez való", mmint minden fajta készülékre ugyanaz a gtalk jó.
Meg lehet próbálkozni a gtalk.apk rendes telepítésével, de ahogy szétnéztem a neten, általában ez nem jár sikerrel. (Mindjárt feltöltök valahova egyet, amit kipróbálhatsz.)
Valószínűleg más rendszerfájlok is szükségesek az apk-n kívül, amiknek a bemásolásához root jogosultság kell.
Vagy rootolva?Szerk: talk.apk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alkoholista nevelde
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest