- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
Egyedül RAM kezelésben gyenge ez a ROM, de ezen lehet javítani egy külső programmal. Gyorsabb, és messze több a beállítási lehetőség.
A ROM mellé le kell még töltened a Gapps és az RKAndroid Tool-st is.
Ha fent vannak a tableten a zip-ek, akkor az RKAndroidTool-sal tudsz belépni a recovery-be..Először dugd össze a tabletet a gépeddel hogy a driverek települjenek, majd kapcsold ki. Indítsd el a gépeden az RKAndroid-ot, a tabletet meg dugd össze úgy hogy közben nyomod a bekapcs és a hangerő fel gombot...Ha jól csináltad az RKAndroid bal alján angolul írja is hogy sikerült, nyomd meg a Flash gombot és most fog belépni a recoverybe és tudod telepíteni a ROM-ot, majd a Gapps-et. Ha ezek megvannak akkor kész vagy. -
saelin
veterán
2 óra 2 perc max fényerővel és végig youtube-al. A wifi sokat fogyaszt, de ugye azon nem lehet spórolni, így a fényerőt kell lentebb venni. Kompromisszumot kell kötni egy ilyen olcsó készüléknél és pont. Máskor tessék megnézni mit vesznek: Itt egy teszt az akkuról.
-
kovacss72
aktív tag
-
kovacss72
aktív tag
Akaratomon kívül alaposan le lett tesztelve a készülékhez tartozó szervízszolgáltatás. 2 hónaposan jelentkezett az első gond, egyszercsak nem kapcsolt be. Előzménye a gyorsan merülő és lassan töltődő akku volt. Futár elvitte, szervíz alaplapot cserélt és 2 héten belül házhoz hozták. Hamarosan ismét előjött a hiba, hogy 2 órán belül lemerült az akksi és egy egész éjszaka kellett a feltöltéséhez. Valamint a wifi is kikapcsolgatott 10 percenként. Hétfőn beregisztráltam, kedden futár elvitte, következő hét csütörtökön jött e-mailben az értesítés, hogy javíthatatlan. Erről egyúttal igazolást is küldtek, amivel még aznap bementem a kereskedőhöz. Válaszuk: levásárolhatom az árát! Én egy ugyanolyat választottam helyette és 10 percen belül már távozhattam is a zsírúj készülékkel és az új garilevéllel. Szóval nálam 5-ösre vizsgáztak.
-
Cogwheel71
tag
Az általad említett appot még nem próbáltam, csak a Juice defendert és az Easy battery savert, de ezek két-három nap alatt megfektették pl. a defy-met. Meg még egypár ettől eltérő telefont is az ismeretségi körömben. De sajnos így van ez sokszor gyári alkalmazásokkal is, egy xpria tipoval rendelkező családtagom pár napig egyáltalán nem kapott emilt, mert a futó app úgy gondolta, hogy hirtelen blokkol mindent. Uninstall, wipe cache, wipe dalvik, és néhány reboot után aztán lassanként helyre rázódott minden. Csak ez az, amivel egy átlag felhasználó nem nagyon szeretne foglalkozni...
-
patow
senior tag
4.0.4 alatt ment . Hiba pl: alvó módból nem engedte bekapcsolni a tabot. Úgy lezárta hogy csak resettel indult újra Egyetértek az elözö kolégával abban hogy magától átekinthetetlenül össze vissza állit mindent.És az az érdekes hogy a program törlése után is megmarad a hiba. Aztán jöhet a kemény munka a gyári visszaállitás után mindent újra rakni.
-
Redneck
nagyúr
Szűz rendszerrel kapott nálam 7-8 között akárhányszor indítottam el boot után.
A memóriaingadozásokról mit tudtok? Elindítom még van 600MB. Eltelik kis idő (nem indítok semmit és már csak 4-500). Carmageddon is ha boot után indul tök jó. Ha kicsit később már be be lassul. Real Racing meg nem megy nálam úgy mint Sztregonál, nekem döntögetésre olyan input lag van hogy hihetetlen. Belső nézetben pláne. Lófasz lehet mégis visszaviszem ma. Ha ez ilyen, nem kell tablet max tegrás. -
Redneck
nagyúr
CC az 1280x800. Mióta FullHD? Az Xperia Z Ultra na az tényleg az!
Azért a 3 óra már vicc szerintem. 4-5 órát csak kibír ez az akksi. Nem tudom ti hogy Androidoztok de én azonnal kilövök mindent amit nem használok és törlök a rendszerből minden olyan (gyári) programot ami felesleges. Wi-fi csak akkor amikor kell, fiók szinkronizálás letiltva. Ha úgy csak 3 órát bír akkor tényleg egy rakás szar.
Kolléganőm 8-as Pro Duo-ja 6-8 órát bír használattól függően, filmezéssel együtt. Az 4700mAh.Concorde pedig nem érdekel mióta másik munkatársam vett egyet tőlük. Azt hitte jó lesz, tévedett.
saelin:
Nem lehet hogy a gyári lejátszó szoftverében van a hiba a hangerővel? Ha Boost miatt nem torzít akkor mindenképp.
Gyártó felé jeleztétek már, mert többen írták ezt a dolgot? Ez mondjuk nekem is fontos. -
-
Cserelj launchert , mondjuk nova , a wifid pedig allitsd at usa lokalizaciora a routeren... elvileg nagyobb energiaval szorja ugy a netet, ha lakotelepi vagy a wifi analyzerrel nezd meg melyik csatornat hasznaljak kevesebben es arra allitsd fixen. A 11 feletti felejtos , mert a win alapbol nem szereti.
-
violentSt
tag
10 perc mulva mar intezkedtunk...
Sajna a buszon nem volt
De mivel mindenkinek kotelessege 8 napon belul leadni van ra esély h elokerul
ugyanis 8 napon tul lopasnak minosul es bemerik a laptopot es onnantól mar meg is fűthető a bokáját a megtalalo
Am nem magyarorszagon tortent szerencsere(de otthon is ez lenne eljaras)
Es hat itt nem megy ritkasagszamba h becsuletesek az emberek
A tab nem is lett volna oly fontos
Egyszer találtam Mo-n egy telefont bevágtam a fiókba, el is felejtettem... 8honap mulva jött a telefonhívás h elloptam... -
Mezcal
addikt
Ha belegondolsz, hogy nem olyan rég a 42-es plazmák 1024x768-as felbontással is részletes képet adtak, akkor 7 collon nem olyan rossz az a 1024x600. Ami a lényeg, hogy IPS kijelzőről van szó, tehát nagy betekintési szög és szép színek jellemzik. Természetesen jobb lenne egy 1280-as felbontás, de nem olyan áron, hogy az akkumlátor rovására menjen. Ha van HDTV-d, akkor hdmi-n keresztül lazán játssza az 1080p-s videokat, ha nem elég a Pro 7 felbontása. Nekem elég.
-
Magnat
veterán
Szia,
sztem teljesen jó ez a felbontás 7 collra. Barátnőmnek van Multipad, nekem Voda Smarttab (1024x600 vs 1280x800), nem mondom h tüzetesen vizsgálva nem lehet kiszúrni a difit, de 7köznapi használatnál tényleg szinte semmi sem tűnik fel. Szeretem a nagy felbontást, de 7 collon nem sokat lennék hajlandó felárként kifizetni egy 1024x600 -> 1280x800 upgradera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged