- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
szaszapi #2564 üzenetére
...sajnos ez bizony előfordulhat.
Pont a napokban került elő a beégés az új iPad mini kapcsán.
Ott a Sharp IGZO megjelenítőkkel van a probléma.Kijelzőgondok vannak az iPad Mini 2-vel
Nem lehetetlen, hogy az IPS esetében is fel-felbukkan a dolog.
(Hiszen ugye az IPS is és az IGZO is TFT technológiaEzen az oldalon találsz egy linket is ([link]) amiben egy tesztelő módszert is találni: [link]
...hogy féligmeddig ON is legyek, jómagam is beléptem a Prestigio tulajok táborába, ugyan nem egy IPS megjelenítős modellel, "csak" egy mezei TFT-ssel.
MultiPad 7 HD a szerzeményem.A kínai webshopos rendelésem kudarcba fulladt, így az éppen szervizben lévő Navon Raptor 7 modellem mellé vettem ezt.
Ami a kijelzőt illeti, sajnos gyengébb, mint a Raptoré, pedig az is 25E+ HUF-os kategória, mezei TFT. Ezen a színek sokkal hamarabb fordulnak át. Mindkettő felbontása azonos.
Ami viszont azonnal negyon megtetszett, az a hangja. Szép, erőteljes, öblös, "mély" hangot ad a beépített hangszóró, és a mikrofon is kellemes hangerőt rögzít. A Raptoron mindkettő gyengus, bár a hangot lehet turbózni appal, de az csak a hangerőt emeli meg.
-
seiko
senior tag
válasz
szaszapi #2422 üzenetére
Én azt az utat követtem, ami a gyári oldalon lévő leírásban szerepel.
Letöltöttem a pc-re a tömörített mappát, kicsomagoltam, rámásoltam a tartalmát egy sd kártyára, ezt beraktam a tabletbe, és bekapcsoltam a hangerőgomb együttes megnyomásával.
Így feltelepült automatikusan a kártyán lévő android rendszer.
Fel-le működött nekem. -
Magnat
veterán
válasz
szaszapi #898 üzenetére
Ha így írod akkor tényleg egyértelmű, csakhogy eddig nem írtad, h full hd-ban játszod le csak azt h full hd-t. És igen, aki most vesz tv-t az jó eséllyel full hd-t vesz, de mondjuk 3 éve még többen vettek 720p-t és nem mindenki dobta ki azóta, igaz? (2006-ban vettem a plazmámat, az sem full hd-s)
-
Magnat
veterán
válasz
szaszapi #896 üzenetére
"Te kérdezted hogy 1080p-re raktam -e mert más felbontást is ki lehet választani.Azért írtam hogy mit mivel hogy kötöttem össze" - és szted következik egyik a másikból? Azt sem írtad, h a led tv-d full hd-e... de még ha az lenne sem következik belőle, h a jel is az amit kitettél rá ... MK808-as cuccokon pont ez a baj, viszi a 1080p-s sourceot, de csak 720p-ben tudja kirakni...
"Azt hogy mit hiszel az nem érdekel,a lényeg hogy már az 1GHz cortex A9-es tabon is mentek a full hd anyagok." - Jaja csak ott sem írtad, mekkora felbontásban... -
Magnat
veterán
válasz
szaszapi #892 üzenetére
Ok, akkor nézzük csak a tényeket: több alkalommal is rákérdeztem, h full hd-ban kirakva a képet is megy-e a szépen a lejátszás:
"Csak a tisztánlátás kedvéért, erősítsd meg kérlek, h 1080p-s filmet néztél 1080p felbontásban."
Aztán meg is magyaráztam, h miért érdekel ez a része a dolognak:
"Csak azért kérdezem, mert az MK808 topikban (amiben szintén rk3066 van) az a vélekedés, h 1080p-hez már karcsú ez a soc. 720p-ben azok is szépen tudják tolni a 1080p-s filmeket, de akkor ezexerint az optimalizálással van a baj."Amire a te válaszod az volt, h "Igen,1080p-s filmet hdmi kábellel összekötve led tv-én" - mintha annak h led tv-d van, bármi köze lenne ahhoz, h full hd-re állítottad a hdmi-t vagy sem. Szóval nem elég, h a stílusod olyan amilyen, még releváns választ sem tudsz adni, de azért én nézlek téged hülyének...
-
Mezcal
addikt
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged