- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
válasz
fixgeza #1440 üzenetére
Csereltesd, bar nekem a edigiben nem tudtak olyan keszuleket adni ami ne csinalta volna az ottani netre nem is csatlakoztak (4 darabot rendeltek be nekem cserere)
Ettol fuggetlenul az utanam jovo vasarlonak zok szo nelkul odaadtak azok kozul a keszulekek kozul egyet :-) nekem meg visszautalas lett
Laptopszalonba kb ugyan ez volt a helyzet, ott a rootert okoltak, igy elhoztam egyet
Es lam nekem is csinalja, de csak bizonyos rooterekkel
Illetve nem tudom ez lehet csak veletlen de pl skyfire bongeszovel percenkent csinalta
Gyarival ritkabban, operaval meg ritkabban
Szoval ezert is valoszinu h szoftveres a hiba
Csereltesd ki aztan ha az is csinalja akkor egy rooter beallitas vagy penzvisszafizuNekem a jelenlegi keszulekemnel 1 het utan jott csak elo
most meg egy hete nem is csinaljaStore lassulasra: elso korben szuz belso memonal elofurdulhat lassulas
Kesobb elvileg ez is eltunik bar ez is csak szemelyes tapasztalatSok sikert :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest