Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
mrphnn95 #1717 üzenetére
Ha letöltöd a firmaware-t, akkor találsz a zip-ben egy manual-t és ott mindent leír részletesen.
Röviden: Drivert kell feltenni, utána megnyitni egy programot, kiválasztani a firmware iso fájlt, majd rányomni egy gombra.
Tehát elég gyors művelet és így szerintem vissza lehet tenni a régit. -
cAby
tag
Végülis most jobb lett egy fokkal, hogy az ikonokat kicsire állítottam (amúgy is úgy használtam volna).
Plusz mivel ami kell app az úgyis a home screen-en lesz és launcher-t nem akarok váltani, ezért jó lesz ez így.Rögtön pozitívum, hogy olyan app is felmegy, ami eddig nem ("Nem kompatibilis a készülék").
-
cAby
tag
Igen, tudom, de idegelt, hogy úgy miért nem megy és már csak azért is úgy akartam megcsinálni.
Érezhetően gyorsabb lett szerintem!
Bár sajnos a Go launcher tablet app most nem máködik megfelelően.
App drawer-nál össze vannak csúszva az ikonok egymásra és hiába állítok be akármit, nem változik -
cAby
tag
Kis segítséget kérnek, szeretném feltenni, követem a mellékelt Manual-t.
Addig megvagyok, hogy felpakoltam a gépre a driver-t.Utána jönne, hogy elindítom az RKBatchTool-t, majd nyomvatartom a plusz hangerő gombot, csatlakozattom a géphez, majd megnyomom egyszer a bekapcs gombot.
Ezt megcsináltam, de nem jelezte zöld színnel a programban, hogy oké a dolog. :\
(A régebbi firmware anno még simán felment így..)
Valakinek valami ötlete van?
Köszi előre is.
-
cAby
tag
A hangerőn nem javítottak valamit véletlenül? (Már ha egyáltalán szoftveresen lehet..)
-
cAby
tag
válasz
BandiBuilder #1394 üzenetére
Érdekes. Nekem múltkor ennyit bírt:
1,5 óra filmnézés
0,5 óra zenehallgatás, közben olvasás
2 óra netezés
0,5 óra olvasás10%-nál tettem töltőre..
Tehát mégsem maximum az a 3,5 óraszerk.: Irigylem azt, akinek egyszerre ennél több szabadideje van
-
cAby
tag
Valaki tud olyan programot, ami kicsit erősít a hangon?
Nem sikerült még jót találnom.. ami telefonon jól működik, az itt semmit sem ér. -
cAby
tag
válasz
violentSt #1264 üzenetére
Lefuttattam a tesztet, amit írtál.
Bekapcsolás után 4MB/s volt kb. végig.
Kb. negyed órával utána is megnéztem, akkor az első negyedében az írásnak 20MB/s-ot mutatott, 2. negyedben 15MB/s, utána meg végig 7-8MB/s.
Miért lehet, hogy bekapcsolás után ilyen rossz az eredmény?
-
cAby
tag
válasz
violentSt #1264 üzenetére
A lassulást csak-csak magyarázná, azt viszont kevésbe, hogy miért nem indulnak el az alkalmazások elsőre bekapcsolás után.
Ill. használat közben semmi lassulást nem tapasztalok, letöltés közben sem, másolásoknál sem, tehát nem hiszem, hogy ez a probléma.De egy próbát megér
köszi a tanácsot, futtatok pár tesztet.
-
cAby
tag
válasz
violentSt #1262 üzenetére
Lehet, hogy véletlen egybeesés, de azóta van ez a hiba, mióta root-oltam.
Máskor nem tapasztalok lassulást, csak indulás után döcög egy pár percig.
Igen, akár az is megoldás lehetne, hogy nem kapcsolgatom ki.
De mivel gyorsan bekapcsol, ezért inkább kikapcsolom, ha huzamosabb ideig nem használom. Nem merítem az akksit, ha nem muszáj (annak ellenére, hogy valóban nem sokat fogyaszt) -
cAby
tag
válasz
violentSt #1259 üzenetére
Root jog nekem csak azért kellett, mert egy nem támogatott mobilnet usb stick-et akartam működésre bírni és ehhez ajánlottak egy programot, amihez szükséges a root jog.
Az a bajom, hogy mióta root-olva lett, bekapcsolás után 1-2 percig használhatatlan a tablet (lassan tölt be mindent és ha megnyitok egy programot (pl. TotalCommander, Email, Chrome, stb.) akkor 10 mp-ig tölt kb. és utána kiírja, hogy leállt a program, indítsam újra.)
Ez így annyira nem tetszik, attól függetlenül, hogy pár perc elteltével minden normális.
Mivel most semmi olyan programot nem akarok használni, amihez kellene ez a jog, így gondoltam megszabadulok tőle. -
cAby
tag
Root-oltam a tabletet, azonban így nem vagyok megelégedve vele, ezért arra gondoltam, hogy újrarakom a firmware-t (ha jól sejtem, akkor így a root jog megszűnik).
Kérdésem, hogy ha a Prestigio oldaláról letöltött manual-t követem, akkor minden menni fog, vagy valamit trükközni kell? (pl. felismeri, hogy már fenn van az a firmware verzió és ezért nem akarja újrarakni)köszi
-
cAby
tag
Root-olás után én azt tapasztalom, hogy bekapcsolás után a gép 1-2 percig kb. használhatatlan, mert lassú, ill. az alkalmazások megnyitásukkor hibát dobnak és leállnak.
Miután "bemelegszik" ugyan olyan villám, mint amilyennek lennie kell.
Ilyet tapasztalt valaki más is rajtam kívül?
-
cAby
tag
Valaki tudna segíteni az alábbi problémában?
Root-olni szeretném a gépet.
Eljutottam addig, hogy elindítom a SuperOnClick-et, Advanced fülre nyomtam, majd 'Check Drivers' gomb-ra, ott feljön, hogy: "The following device does not have drivers installed: Would you like me to forcefully install an Android ADB Interface Driver for this device?" Ha Yes-t nyomok akkor kapok egy "Unknown error (0xe 000024b)" hibát és ennyi.Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
cAby
tag
Igen, lehet, hogy ezt csinálják.
Nálam is lehet, hogy ez volt. Kértem, hogy hadd nézzek meg egyet ebből a Pro Duo-ból, hibás volt, utána kértem, hogy nyisson ki másikat. Az is hibás volt..utána megint kértem, hogy újat mutasson és az már jó volt.Talán az lehetett, hogy látták, hogy én nem fogom elvinni a hibásat és ezért adták a jót.
-
cAby
tag
Valaki próbált már mobilnetet csatlakoztatni a géphez?
Én megpróbáltam egy Telenor Hipernetes modemet, de nem akarja az igazságot.
Rádugom, kéri is a pinkódot, de utána semmi :S
Volt, hogy zölden világított a modem visszajelzője, de akkor sem volt net.Ehhez kellene külön program?
-
cAby
tag
Szia,
Nekem nem portugálul írja
Bár angolul használom és lehet azért.
Ha arra gondoltál, hogy úgy akarod kapcsolgatni a wifi-t, hogy ráböksz az órára és ott felhozza opcióként, akkor ezt a programot ajánlom: Notification Toggle
Telefonon ezt használom, kipróbáltam és itt is működik rendesen. Egyedül az akksi jelzése rossz, de mivel a tablet alapból jelzi, így nincs para.
-
cAby
tag
válasz
korcsillio #1043 üzenetére
Még van kerek 8 órájuk!
-
cAby
tag
-
cAby
tag
Beléptem a Pro Duo-t használók klubbjába!
Baromira tetszik ez a gép, nagy hirtelen alig tudnék olyan dolgot felsorolni, ami nem tetszik.
Bár a vétel nehezen jött össze:
Először elmentem a Laptopszalon budai üzletébe, volt 1 db belőle, megnéztem, volt 1 pixel hiba, nem kértem.
Másnap elmentem a pesti üzletükbe, kértem hadd nézzem meg a kicsikét. Hát itt is volt 1 pixel hiba, kértem egy másikat. Ennél a kijelzője, (vagy a tok?!) épp, hogy de kicsit (kb. 2 hajszálnyi eltérés) ferde volt + még 1 pixel hiba. Zárás felé közeledett a bolt, de csak kikértem a 3. gépet is! Meglepődtem, mert nem akartak elküldeni a francba.
Végül ez már jó lett, nem találtam semmi problémát a géppel, le is csaptam rá.
Egyedüli pici baja, hogy 2 oldalon 1-2 centi részen látszik a háttérvilágítás. Azonban ez csak oldalról nézve látszik, használat közben semmit sem lehet észrevenni belőle.
Folyamatosan nyomkodtam miután hazaértem (telepítés, beállítások, filmnézés próba), vegyes használat mellett az akksija a kezdeti 70%-ról 25%-ra esett vissza 4 óra alatt.
Tehát abszolút meg vagyok elégedve a fogyasztásával, arra számítottam, hogy gyorsabban merül. Elvileg így 5 órát el kéne ketyegnie vígan. Na de az majd holnap kiderül.Ami zavar, hogy az ikonokat nem lehet kitenni teljesen a kijelző szélére, hagyni kell kb. 3 centi helyet mindkét oldalon. Bár ez nem a gép hibája. Remélem hamarosan érkezik a JB és abban nem így lesz.
Apropó, a kezdőképernyők számát nem lehet beállítani? Vagy csak én nem találom sehol?
Végszó: semmi olyat nem tudok mondani a gépről, ami miatt megbántam a vásárlást. Mindenkinek ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gerner1
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest