- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefike
csendes tag
Szia!
A visszaállítás részben sikerült XP-n. Bár annak ellenére, hogy a tablet nem lett babrálva, nem sikerült minden képet visszahozni.
Köszönöm a segítséget.Más kérdésem is van. Ha 4.0-ról 4.1-re átrakom, akkor az alkalmazások, játékok elvesznek. Van valami olyan backup progi amivel le lehet menteni ezeket, legfőképp a játék állásokat, és a 4.1-re vissza lehet tölteni?
Illetve az xda-developers fórumon találtam egy már eleve rootolt 4.1-t (PMP5570C_20130321_v1.1.9_Rooted_Dusan_93.rar).
Erről van valami infó? Ezt is úgy kell telepíteni mint a simát? Vagy inkább ne használjam, és külön csináljam a rootot.Üdv Stefi
-
seiko
senior tag
Nekem más a meglátásom.
Inkább használom az ősöreg laptopomat, mint a tabletet.
Banki műveleteket is azzal tudok indítani, tablettel nem.
Az öreg windows is sokkal stabilabban működik, mint a vadiúj android.
Legalábbis én így tapasztaltam.
Tablet helyett a Galaxy s2-t használom, ha mobil netezésre van szükségem.
Persze ha már adott egy készülék, azt nem teszi talonba szívesen az ember. -
seiko
senior tag
27 alá nem megyek, az biztos.
Akkor inkább megtartom.
Nem a géppel van bajom, hanem az oprendszerrel.
Az Android nem tud sok olyan dolgot megcsinálni, amit a windows igen.
Bajunk van az apród-dal, banki utalással, stb.
Most már tudom, hogy inkább egy netbook kell nekünk, nem tablet. -
XeeN
senior tag
Remélhetőleg igaz (a 7.0 Pro Duonál is 400MHz-et írnak).
-
Redneck
nagyúr
Erről netezek kb 5 perce és 96-ròl 86% az akku. Boltban rá lett dugva mikor vettem pár percre lehet az zavarta meg a pontos kijelzést?
Opera mini fut amúgy. Chrome és böngésző letiltva. Prestigio appok szintén.Ezek futnak mindig:
Beállítások
Google szolgáltatások
System Update
Google Play
Android bill.Szerk:
78% -
saelin
veterán
Mázlista. Nekem cserélték a kijelzőt pixelhiba miatt (ahogy én hívtam: galaxis, mert olyan sok volt rajta), de amikor visszakaptam, majd földhöz vágtam... a képernyő bal szélén ott van egy ujjhegynyi pixelhiba. Ezzel nem a márkát akarom szapulni, inkább a szervizt. Nem igaz hogy nem nézték meg mit raknak bele.
A másik meg a szomszéd srác pro duója, azon is van pár pixelhiba. Igaz, ez őt nem zavarja.
Bocs hogy itt dühöngök, de kutya egy érzés szervizelés után ugyan azzal a hibával találkozni. Peace.
-
Redneck
nagyúr
Hol találom?
Google alkalmazások közül mit szabad törölni? Mi a kereső és mi a google kereső? Wáá. És van egy csomó pár kilobájtos alkalmazás amit nem is értek.
Root leírást csak itt találtam múltkor:
http://logout.hu/cikk/prestigio_multipad_7_0_pro_duo/egyeb_tapasztalatok.htmlMajd visszaolvasok valami hozzászólásban is van egy.
-
Redneck
nagyúr
Ez igaz, ahogy VMatteo is írta, teljesen gördülékeny a rendszer. Viszont érzem hogy van még benne kraft és azt szeretném kihasználni.
Szerk:
Ja és szívesen törölném végleg a felesleges szutykokatChrome-ban nem tudjátok hogy lehet gyorsgombokat beálíltani és rendezni mint Operában?
Sztrego:
Nálam nem így fut és van ám input késés rendesen. Giroszkóp meg hiába van kalibrálva és lehúzva, egy mm mozdításra is fordul a verda.ú
Amin így fut, nem valami rootolt széttuningolt ?Szerk:
Kinyomtam pár dolgot, már 8004 pontot kaptam. -
Redneck
nagyúr
Tehát ha rootolom és rámegyek a gyári visszaállításra akkor mindent visszaállít? És mi van ha közben elfossa magát a rendszer? Elhajtanak gari ügyben? Nem szeretnék 40 rongyot kivágni az ablakon mert ez is nehezen lett meg.
Ez a 7000 pont ez vicc. Akkor inkább visszaviszem, így nem kell. Rakok még hozzá és veszek Nexust és szarok a HDMi-re. Ez nem "majdnem Nexus 7" szint.
Carmageddon jól megy, Real Racing 3-nál meg pixelhegyek és input lag
-
saelin
veterán
Ebben egyet értek, sokat fogyaszt a wifi. Olvasással, írással volt már nekem 6 óra is (wifi végig kikapcsolva). Minecraftal talán több mint 3 órát bír, de az már játék, annak elnézem. HD videóból eddig nem néztem nagyon hosszút, úgy másfél órásat 50%-ról 10 alá merült, de sztem ott is a wifi evet sokat, mert online néztem.
-
Redneck
nagyúr
Elkérem mindenképp nem akarok hibásat hazavinni
Háztól házig? Edigitalnal? Vagy ez a Prestigio érdeme lenne ennyi pénzért? Tehát gyakorlatilag kap az ember Nexus 7 sebességű (kivétel a spec Tegrás alkalmazások természetesen) gépet féláron?
+HDMi és SD
+1 év garancia (háztól-házig wtf!?)-kicsit rosszabb kijelző és akksi valamint felhasznált anyagok
-kompromisszumok játék frontonSzerk:
Ez a rootolva mit takar? Nekem amúgy arra lenne szerintem szükségem hogy a felesleges gyári alkalmazásokat töröljem a fenébe. Azt meg lehet oldani? -
Redneck
nagyúr
Oké ez alap. Néztem a gameplayeid youtubeon amit a tabletről nyomtál. A tiéd gyári romos vagy van rajta valami tuning?
Ha pixelhibásat kapok akkor ott azonnal kérhetem a cserét ugye? Arra vagyok amúgy kiváncsi hogy javult e már a hibás/jó darabok aránya, mert visszaolvasva elég sok probléma volt. Értem hogy ez nem prémium cucc, na de működjön már úgy ahogy kell. Különben a 2 év garancia idő alatt elég sok szopás jut a Prestigionak. Itthoni szervizről mi a tapasztalat? Samsungnál volt olyan pár éve hogy összekarcolták/nem javították a telefonokat, stb.
btimar:
Tab One? Munkatársam is kapott egy olyat ajándékba. Ritka nagy fosrakás, azóta sem láttam nála. Köszönöm nem! Újat szeretnék, van kedvezményem edigitalnál és mást is akarok még venni mellé. Most tokot is adnak hozzá. Számla pedig legyen a nevemen.Szerk:
Most esett le hogy Pro Duo-ra gondolszBocsi.
-
saelin
veterán
Az apex launcher-el is ugyan ez a hiba (szvsz csak zavaró, inkább csak ennyi bug legyen benne)... direkt ki is próbáltam több launcher-el. Az előző (értem úgy, hogy csere előtti) prestigio tabon is így volt.
Ha már belementünk a rendszer frissítésekbe:
- várható még update erre a tabletre? (esetleg bug fix)
Ez az "első" prestigio tabom, így nem tudom mire számítsak. -
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
E-book olvasó vásárlás előtt állok, pontosabban május végén venném meg barátnőm születésnapjára, és igazából nagyon látni se láttam még senkinél ilyet, mert nem foglalkoztatott a téma, tehát kb semmit nem értek hozzá.
Mivel érintő kijelzős androidos telefonom van, arra alapozom a tudásom, és annál tudom, h különböző programokat kell hozzá felrakni, h ha meg akarok nyitni különböző formátumú fájlokat...
Ezt azért írom le, mert nem tudom, h ennél is hasonlóképp kell, vagy alapból ami fent van rajta azt tudja, és nem bővíthető a "tudása"?
Az ár amit megcéloztam az olyan 20eFt körüli összeg.
Az első, amit kinéztem az ez lenne: Prestigio MultiPad 7.0 Prime PMP3270B(20800Ft) és ez Prestigio MultiPad 7.0 Prime+ PMP3470B (21245Ft).De ajánlhattok mást is, ami szerintetek jó, és megéri...
A kritérium leginkább az ár, ennél többet nem szeretnék rá költeni, mert ahogy nézem, nem tudnak semmivel se többet, mint a 3 éves telefonom, a másik pedig, h szeretnék akkor már színeset venni, ha lehetséges.
Az egyik nagyobb oldalon néztem az e-bookokat, és a legtöbb/legelterjedtebb fájlformátumok ezek: prc,pdf,mobi,doc,rtf,epub. Az lenne a legjobb, ha ezeket karakterhibák nélkül tudná kezelni. Ahogy néztem, ezek már lejátszana avi fájlokat is, szóval nem lenne az se baj, h ha pl utazás közben filmet is lehetne rajta nézni szaggatás nélkül, persze nem ilyen fullHD minőségre gondolok, elég egy sima xvid is.Mennyire használható ez a készülék? Szóval kb. annyit képzeljek el, mint egy androidos telefon, sim kártya nélkül? "Tanulgatásra", szóval szövegszerkesztésre, tananyag olvasásra (benne persze képekkel) pl mennyire jó?
Látom persze a dupla magos változatot, de annyit azért nem szeretnék rá költeni, inkább az érdekelne, h filmnézésre/netezésre/olvasgatásra megfelelnek-e az általam említett modellek, vagy a mai világban már nagyon gyengének számít?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv(Szerk: (#2022) Sztrego : Bocs, új helyett a válaszra nyomtam!
)
-
Semm1
tag
Én nem is vártam annyira a JB-n, de aztán pár napja frissítettem...Frissítés után piros volt a képernyő, ekkor sikerült bekapcs és hangerő gombokkal bekapcsolnom és azóta semmi gond vele... Amúgy mi lehetett az a piros képernyő? Csak kíváncsi vagyok.
Sebességben nagyon észre venni a különbséget, még a Nova Launcher is fent van amivel kicsit még gyorsabb. Én nemrég írtam hogy ha cserélek Tab-ot akkor az már drágább lesz, de egyre távolabb került ez így... -
SkyLine3000
addikt
Én is az akksi miatt nézem ezt. Volt már 2 tabletem, csak vettem a Galaxy W-met és eladtam, ami volt. A lányom kapott húsvétra a húgomtól egy Overmax tabot. De asszem csak 2400es akksija van. El akarom adni és venni helyette egy jobbat. Főleg netre kellene, meg a gyerkőcnek alap játékokra. De az sem lenne baj, ha megkínálnám vmi gta, nfs, gangstars féleségekkel, akkor normálisan mennének rajta. De nálam is a legfontosabb az üzemidő. Ne merüljön le net alatt 2-3 óra alatt és ha nem használom, alvóban is legalább 1 napot bírjon ki.
-
Chorma
csendes tag
Tapasztalta már valaki azt Pro Duon, hogy felrakott pár játékot (SC Conviction, The Dark Knight, NOVA3, Modern Combat 2-3) és nem futnak le egyszerűen, 4.0.4 root-tal sem, most frissítve JB-re, root nélkül sem?? Ez elég frusztráló, elvileg mennie kéne és pl. a MC3 ki is írja hogy nem támogatott eszköz
-
DjOrfeus 2
csendes tag
Prime duom van és minden program hibátlanul működik szóval ez kamu hogy inkomp lesz a frissítés után sőt simán vissza felé is tudom frissíteni is 4.0.4 re 3 szor megcsináltam kíváncsiságból simán mind ha frissíteném vissza is megy a régi szóval ha valakinek valami nem megy irja már meg mi az ami nem akar menni mert szívesen megnézném az enyémen hogy valóbban nem megy !
-
Akkor kezzel kell kijelolnod az inf filet,tallozd be a driver konytarban levo cuccokat amikor telepiteni akarna drivert,netes kereses legyen kikapcsolva,es kezzel ne automatan probald feltenni.ha adb driver kene neki akkor innet leszedheted [link] a tableten nem kell bekapcsolva lennie az adb modnak(usb hibakereses) ?
-
-
-
Tegla80
addikt
Szia
"Üssétek-vágjátok" ,mert anyunak addig nem merem frissíteni amíg nem stabil.
(bár a teljes kinullázódása amúgy sem tetszik,ezért lehet nem is lesz. Nemtom belemenne e,h bukja az összes eddigi "mindenét" a gépről. Mennyire lesz(marad) használható az ICS a háttérben?erről lehet tudni valamit esetleg? Nála amúgy eddig a dec i vásárlás óta stabil és fagyásmentes a gép.)
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged