- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scymex
csendes tag
válasz
DjOrfeus 2 #2387 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Így össze jött az elindítás
-
mrphnn95
tag
válasz
DjOrfeus 2 #1863 üzenetére
Küldtem is nekik e-mailt, remélem holnap írnak is.
-
bumbalaci55
tag
válasz
DjOrfeus 2 #1859 üzenetére
Megvagyok nélküle nem ez a lényeg, csak azt akartam mondani hogy frissítés előtt minden ok most meg nem, szóval ez a baj, sőt nem szeretem annyira a temple run-t inkább a subway surfers minden nap
szóval várhatjuk a prime duo újabb firmware-t.
-
mrphnn95
tag
válasz
DjOrfeus 2 #1856 üzenetére
Amúgy te mikor vetted a tabletet?
Egyre jobban gondolkozok, hogy visszaküldöm szervízbe. Az a pár pixelhiba még elment, de most vettem észre, hogy a giroszkóp sem jó, a csatlakozója sem működik rendesen egy ideje, most meg még a 4.1 is...
-
bumbalaci55
tag
válasz
DjOrfeus 2 #1855 üzenetére
Hát ez nem a temple run ez a lost temple
az igazi temple run az ez Temple run
na ezt próbáld meg a prime duo-n
-
bumbalaci55
tag
válasz
DjOrfeus 2 #1851 üzenetére
Nem reklám csak a temple run szót írd be a google play-re és nem találja meg a játékot és még egy zsák olyan játékot nem lehet rátenni amit eddig rá lehetett, Fej fej mellet volt a pro duo és a prime duo lefrissítettük mindkét készüléket és a prime duó elvérzett. Teljesen más a két eszköz találati listája csak ez a gond, szóval ez a frissítés nem jó, de visszarakni sem engedi a régit a korábban leírt okok miatt. Nem minden prime duo egyforma szerintem neked szerencséd van
-
mrphnn95
tag
válasz
DjOrfeus 2 #1754 üzenetére
Nekem a bekapcsolás és a hangerő gombtól a recovery jön be... Nem tudom miért. :/
-
mrphnn95
tag
válasz
DjOrfeus 2 #1747 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert nekem nem engedi, hibát ír ki. Lépéseket esetleg leírnád, hogy te hogyan csinálod?
-
patow
senior tag
válasz
DjOrfeus 2 #1747 üzenetére
-
mrphnn95
tag
válasz
DjOrfeus 2 #1727 üzenetére
Hát nekem az Istenért se akar sikerülni, recoveryben melyikre nyomtál? Egyszerűen nem találom egyiknél sem...
-
9500
csendes tag
válasz
DjOrfeus 2 #1587 üzenetére
Köszönöm!!:-)
-
mrphnn95
tag
válasz
DjOrfeus 2 #1587 üzenetére
A Megaupload is újraindult, ott 50GB hely van, ugyanúgy ilyen felhővel működik már az is, bár nem tudom annak van-e androidos appja.
-
patow
senior tag
válasz
DjOrfeus 2 #1383 üzenetére
Én megvárom a visszajelzéseket csak azután frisitek.
-
Mezcal
addikt
válasz
DjOrfeus 2 #1350 üzenetére
Miért nekem írtad? Egyébként egyetértek azzal, amit leírtál, ennek eddig sem állítottam az ellenkezőjét. Szerintem azt senki sem vitatja, hogy a Prime Duo a szebb és a jobban összerakott gép. Bár a papírrepülő és a profi gép hasonlat barokkos túlzás.
-
DjOrfeus 2
csendes tag
válasz
DjOrfeus 2 #1296 üzenetére
na akkor valakinek valami ötlet hogy prime duo t hogyan lehet rootolni ???
-
válasz
DjOrfeus 2 #1290 üzenetére
Egy probanak hatha osszejon [heweku]
-
válasz
DjOrfeus 2 #1288 üzenetére
Heiweku root nem menne rajta,sd-rol zipken telepitve,4.04 re van aml mx procis tabokon...Ne bantsd a procit annak az 1512 a ful kraft,sok tabletben ami kintrol,jon csak 1000,vagy 1200 jaratjak,meg gondolom azok gyengebb darabok..inkabb tenyleg orulni kell hogy fullon megy ,manapsag ritkan olvas ilyet az ember...
-
Mezcal
addikt
válasz
DjOrfeus 2 #1286 üzenetére
Szerintem a maxon megy az amlogic processzora.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged