Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
Koszonom!
Van mikor jol fut le es megvan a 9MB/s de 5bol 2-3meresnel 5M alatti
Antutu is csak 6800at at
Akkor ez gondolom szopoNincs szerencsem a tabokkal
4bol negy pixelhibas meg a telom is :-) szoval aazt fel sem veszem
2pedig ezt a lassu memoria irast produkalta...
Ugy latszik ezekhez a kinai csodakhoz tenyleg mak kell, hogy az ember normalis peldanyt fogjon ki -
kadam72
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a tanácsot. A baj az, hogy az eszközkezelőben a készülék neve mellett ott a sárga felkiáltójel. Azaz - én úgy értelmezem - a PC-n nincs driver. Így nem akarok nekiállni a kínai progival, mert nem szeretném, ha tönkretenné a tabletemet.
Tényleg, ha valami hiba csúszik a számításba, és újra kellene indítani a gépet, van valami gombkombináció, amivel resetelni, netán a rendszert újratelepíttetni lehet?
-
vasi89
őstag
Én azt vettem észre hogy rádugom töltőre és kb. 1 óra múlva azt jelzi hogy fel van töltve teljesen. Viszont, ha rajtahagyom 4 órán át akkor lényegesen tovább bírja mint mikor lehúzom már akkor mikor jelzi, hogy feltöltött. Nem mondanám negatívumnak csak nem értem miért csinálja.
-
dom1n0
őstag
Sziasztok!
Addig olvasgattam karácsony alatt alatt ezt a topikot, hogy nem bírtam magammal és hazafelé vettem egy ilyen kütyüt az edigitalban
Van már egy myaudio 908-as tabletem, de a kettőt össze sem lehet hasonlítani, nagyon profi _EZ_ a tablet.
Mind fogásra, mint HW, mint SW nagyon egyben van, már most imádom.
Rosszat nem is tudok mondani, igényes, mindenkinek ajánlom.
Ha lennének kérdések, ne tartsátok magatokbanÜdv, Andris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged