Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Lehet hogy az lesz. Azt használtam a régi Mi9-emen, amíg támogatva volt (utána PixelOs). Nem volt bajom vele néhány bugon kívül. Remélem Poco F6on bugmentes. A kínai alapú romok, mint a Xiaomi.eu képesek futtatni régi 32bites appokat is, ez igaz? + Ugye a hangrögzítő, és kiforrott, nagy csapat áll mögötte, nem csak egy ember... és gondolom normálisan müködik a Revolut, Whatsapp, stb... Az egyetlen dolog, hogy a gyári odexed rom még gyorsabb lehet. Ezt sok helyen olvastam, hogy a deodexed romoknál észrevehető a sebesség különbség, pl appok megnyitásánál. Ez igaz?
-
zombei
aktív tag
Utánaolvasgattam Xda-n is, hát elég kevés a sikeres nyitás, meg főleg régebbi telók, ahol tényleg volt Miui-s rom is korábban. Megvárom a 30 napot, aztán csak sikerül igényelni a nyitási engedélyt.
ktmt: Én egyenlőre hagynám a stock rom-ot, ha csak nincs valami funkció amit nagyon hiányolsz. Itt még bőven jön funkció frissítés is.
-
zombei
aktív tag
-
zombei
aktív tag
-
afi0903
aktív tag
zombei Köszi, megnéztem!
Na most ott tartok, hogy egy barátom megosztotta velem a 30+ napos magyarországi fiókját.
3 különböző operációs rendszeren, 3 különböző programmal próbáltam (több fiókkal is):
- Windows 11 -> Hivatalos Mi Unlock
- Ubuntu -> HyperSploit
- Android -> Termuxon belüli MiTool
Meggyőződtem róla, hogy a telefonomon mindenképpen ellenőrzi, hogy megkaptam-e a nyitási engedélyt. ["Device forced to verify, you're out of luck" / "Please add your account in Settings > Developer options > Mi Unlock status", ahol meg a Mi Community appbe irányít tovább.]
Mindenesetre 30 nappal közelebb vagyok a nyitáshoz, szóval a részcél megvan.Mik a tapasztalatok, mennyire nehéz a 2000-es nyitási kvótába bekerülni? Note 13 Pro+ topikban olvastam 2 hosszabb idejű sikertelen próbálkozást. Ez mennyire általános?
-
zombei
aktív tag
Na ma reggel nekem is sikerült rendelni egyet. Megy végig a Big Sale, de szerintem csak X darabot enged naponta rendelni, utána meg azt írja elfogyott, pedig a sima oldalról nézve tudnál rendelni ~80-100 dollárral többért.
[link] - itt a felsorolt cuccok közt találtam meg, és reggel 9 -kor indult újra az akciós időszak. Holnap reggel meg valami Winter Sale indul, úgyhogy aki akara próbálja hamar, vagy holnap figyelje majd.
~282$-ért ütöttem le az 512-est.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest