- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombei
aktív tag
Elvileg sokszor azt írja, hogy nem sikerült, és betelt a limit, de gyakran ilyen esetben is megadja. Én egy hónapig sza..kodtam vele, mire ezt olvastam valamelyik angol fórumon, aztán megpróbáltam, és ment, csak a 72 órát kellett kivárni. (Viszont addigra úgy elment a kedvem a Xiaomi-tól, hogy az leírhatatlan.
)
-
zombei
aktív tag
Ahogy nézem az AI funkciókat elég inkonzisztensen osztogatja a Xiaomi, az X7 Pro pl. kapott tükröződés eltávolítást is, míg az a F6-ra ez nem jött meg.
-
zombei
aktív tag
válasz
Graphics #513 üzenetére
Persze, majd meglátjuk az eladási számokon, hogy mennyire jön be ez az új irány.
Szoftver oldalra visszatérve szerintem dizájnban a HyperOS 2 az egyhez képest inkább visszalépés volt mint előre.
Menü "buborékok", a kis ikonok és widget-ek mérete, nem tudom egyedi eset e, vagy a többi teló is ilyen lett a 2 alatt.
-
zombei
aktív tag
válasz
Tompika777 #510 üzenetére
Néztél már youtubeon Xiaomi mod videót ? Minden második Indiai....
Az árszabással tört be, és a moddolással vált ismertebbé. Szerinted elsőre miért kínában tilttatta be a kormányzás a nyitást ? (Mert mindenki azzal kezdte, hogy bármi, csak ne CN rom legyen rajta.) -
zombei
aktív tag
Ezt én is így látom, pont amivel elérték a nagy terjeszkedést, azt vágják el. Igazából a modderek miatt élt a telefonok nagy része, mert 1 max 2 év után nem volt semmi támogatás, mondjuk most ezt kicsit megemelték, de custom rom-os felhasználókat ez egyáltalán nem izgat.
-
zombei
aktív tag
Elmehet a p..csába a Xiaomi ezzel a 3000-es limittel, meg a community appal együtt...
-
zombei
aktív tag
válasz
Graphics #459 üzenetére
Hát igen, elég gáz lett, szerintem ezt javítják hamar, mert nem hiszem, hogy lenne olyan akinek ez tetszik....
Ez az új bootloader nyitás igénylés is ez instant fa...zság, ahogy váltott éjfélre lehalt az app, hiába nyomtam én rá, kiírta, hogy próbáljam meg egy perc múlva, addigra meg természetesen betelt a limit... -
zombei
aktív tag
válasz
Tompika777 #456 üzenetére
Ikonok amire én is azt mondom, hogy ejjj hát ezt nem kellett volna, olyan mintha nem ilyen felbontásra lett volna tervezve, hanem kisebbre, és emiatt itt túl kicsi...
-
zombei
aktív tag
Indonézben is van hívásrögzítés, és csak a mi call dialer a különbség. Hát őszintén szólva ez az új beharangozott dizájn szerintem rosszabb lett. Ai kicsit jobban beépült. Az ikon méretek kicsit változtak, vagy kisebb lett, vagy nagyobb. (ez mondjuk nem tetszik, kb. olyan mint windowsnál a 100-125% nagyítás)
-
zombei
aktív tag
Kint van a 2.0.2.0-ás frissítés.
(Már csak egy indonéz rom hiányzik a boldogsághoz....)
-
zombei
aktív tag
Állítólag ez állami szabályozás miatt volt, mert sokan hazai pályán a CN verziós telóra is rakták fel inkább a globál, meg a custom rom-ot egyből. (gondolom kevesebb a kém program a háttérben)
Elvileg az újabb CN régiós telókat emiatt már nem is lehet nyitni semmilyen módon.
-
zombei
aktív tag
Utánaolvasgattam Xda-n is, hát elég kevés a sikeres nyitás, meg főleg régebbi telók, ahol tényleg volt Miui-s rom is korábban. Megvárom a 30 napot, aztán csak sikerül igényelni a nyitási engedélyt.
ktmt: Én egyenlőre hagynám a stock rom-ot, ha csak nincs valami funkció amit nagyon hiányolsz. Itt még bőven jön funkció frissítés is.
-
zombei
aktív tag
-
zombei
aktív tag
-
zombei
aktív tag
Na ma reggel nekem is sikerült rendelni egyet. Megy végig a Big Sale, de szerintem csak X darabot enged naponta rendelni, utána meg azt írja elfogyott, pedig a sima oldalról nézve tudnál rendelni ~80-100 dollárral többért.
[link] - itt a felsorolt cuccok közt találtam meg, és reggel 9 -kor indult újra az akciós időszak. Holnap reggel meg valami Winter Sale indul, úgyhogy aki akara próbálja hamar, vagy holnap figyelje majd.
~282$-ért ütöttem le az 512-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest