- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegsite
tag
válasz
heidricha #386 üzenetére
Igen.
Le is mondtam, ma emailben, mert elérhetetlenek máshogy.Megrendeltem a monilivera.hu oldalon ahol van utánvét, és fel is vette a telefont és tök jól beszélgettem, és még azt is megmondta, hogy titán van 512 es, de nekem meg zöld kéne, s az csak 18. án fog a nagyker kapni... Így kicsit neccesen lehet meg 24. éig. De kívárom.
Azt hiszem a coolmobile.hu-n van mind, csak ott nincs utánvétel....
-
repvez
addikt
válasz
heidricha #377 üzenetére
nincs is ezzel semmi baj, hogy jön ,csak a logikát és az idözitést nem értem, meg, hogy mikor melyik tipusra jön.
MErt a bátyám, egy régebbi MI9-esen használja a most már Hyper OS-t és ö már vagy két honapja megkapta ezt az 1.0.10 es verziot, ami nekunk mint friss készülék meg csak most.
Tehát nem az van, hogy az 1.010 csak most jelent meg és azért kapja meg a készülék, mert ez már egy réggebb ota elérhető verzio, csak valamiért nem egyformán sikerül a szétosztás és ugy néz ki a régebbi készülékek elöbb kapják mint az ujabbak. -
-
pingwin92
aktív tag
válasz
heidricha #323 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasóra: esetleg megpróbálhatod újra felvenni az ujjaidat kicsit olyan "nemtörődöm módon": akár picit mellényúlva és nem közvetlenül kézmosás után – ha mondjuk máskor is így vennéd kézbe. Hátha.
GCam van Dimensity-kre is, csak ritkábban. Ahhoz népszerűnek kell lennie a telónak / procinak, hogy megérje fejleszteni. (Erre lehet, hogy még nincs, bár a 14T érkezésével lehet, hogy lesz.)
Azt a gesztusvezérlést viszont nem értem. Azt se hogy melyik telónak jobb, és hogy miben.
A 3 gombos navigáció vs. slide gestures-re gondolsz?
Vagy arra, hogy az F6 tud olyat is, hogy (2x/3x) back tap? -
pingwin92
aktív tag
válasz
heidricha #278 üzenetére
Szia!
Tudnál írni egy kis összehasonlítást a két telóról? Nekem X6 Próm van, de gondolkodom egy F6-on. Ezek a dolgok érdekelnének:
Kijelzőben, melyik a szebb?
Bár tudom, hiába zöldes mondjuk, ahogy kiveszed a dobozból, Xiaomikon elég elég jól testre lehet szabni a színeket; az klafa az X6 Prón, de amikor bekapcsol a szemkímélő, akkor már nincs túl sok ráhatásod, hogy mennyire lesz szép a végeredmény, hiába lehet 1-2 dolgot állítani ott is. És az X6 Prón az nem olyan szép már, mint mondjuk egy 13T-n, vagy egy Mi 11 Prón.A másik ami érdekelne az a hangszóró. Elsősorban a minősége, de a hangerejük tekintetében is.
Harmadik: Az F6-on is olyan papírvékony a hátlap? (Bár ez az X6 Prónál nem annyira zavar a keret masszívsága miatt, de azért érdekelne.)
És végül, ha már említettem: a keret.
Az X6 Prón imádom. Annak ellenére, hogy műanyag, olyan masszív, mintha egy fémkeretes csúcsteló lenne. Ellentétben mondjuk az F5-tel, amit minden alkalommal, amikor kézbe vettem, az volt az érzésem, hogy "meh..".
Ezt mondjuk lehet, hogy nem mindenki érzi, de az is lehet, hogy az F5-ön gyengébb volt a ragasztó, és lötyögött – nyilván nem szemmel látható millimétereket, de engem a tizedmikliméterek is zavarnak.Előre is köszi szépen a választ!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest