- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Amúgy elégedett vagyok a xiaomi.eu-val. bugokkal és lassulással nem találkoztam. És minden funkció megy. Minden AI funkció, wallet, revolut, elmosódás van minden popup és mappaháttér mögött (ez nagyon jól néz ki), és van 180 fokos forgatás is, amit én szoktam használni. És tényleg tudtam játszani régi, 32bites játékkal 😊 szóval még az is müködik!
-
skyli
senior tag
Nekem is bírni szokta egy napig, de így néz ki most is az akkumulátor idő:
-
skyli
senior tag
sikerült jobb képet csinálni a tokról
-
skyli
senior tag
Lehet hogy az lesz. Azt használtam a régi Mi9-emen, amíg támogatva volt (utána PixelOs). Nem volt bajom vele néhány bugon kívül. Remélem Poco F6on bugmentes. A kínai alapú romok, mint a Xiaomi.eu képesek futtatni régi 32bites appokat is, ez igaz? + Ugye a hangrögzítő, és kiforrott, nagy csapat áll mögötte, nem csak egy ember... és gondolom normálisan müködik a Revolut, Whatsapp, stb... Az egyetlen dolog, hogy a gyári odexed rom még gyorsabb lehet. Ezt sok helyen olvastam, hogy a deodexed romoknál észrevehető a sebesség különbség, pl appok megnyitásánál. Ez igaz?
-
skyli
senior tag
Én szerintem visszatérek a gyári romra. Ahhoz vissza kell zárnom a bootloadert és aztán nem tudom kinyitni egy évig? Ez, amit feltettem(FlameOS) lassabb, mint a gyári volt. Esetleg még a Xiaomi.eu-t kipróbálhatnám, de úgy érzem hogy a legjobb és legbugmentesebb az eu-s EEA rom. Szerintetek melyik a leggyorsabb és legbugmentesebb hyperos 2 rom?
-
skyli
senior tag
webkamerával sikerült képet csinálnom
-
skyli
senior tag
válasz
Tompika777 #625 üzenetére
De miért kéket? Az egyik színhez se illik, szerintem a fekete a jó, mert a kamera és a kijelző is fekete.
-
skyli
senior tag
válasz
Tompika777 #623 üzenetére
hol vetted meg annyiért?
-
skyli
senior tag
Ezt a hátul átlátszó, oldalt keret nélküli tokot vettem és nagyon szuper a minősége. A bérletemet beletéve az meg egy mm-t se csúszott el azóta, és le lehet könnyen olvasni a kódot.
https://a.aliexpress.com/_EzQGc0U
Ajánlom😊 kicsit jobb a fogása mint a gyárinak. Nem csúszik, nem gyűjti az ujjlenyomatot. Nem nagyon érezni, hogy rajta van és átlátszik a szép menta színű készülékház.Ezen kívül ilyen üvegfóliát is rendeltem:
SmartDevil Tempered Glass Screen Protector - https://a.aliexpress.com/_ExxH9ko
Ebből kettő van a csomagban, ha valaki esetleg szeretné a másikat megvenni, felhelyező kerettel együtt, írjon! (De még nem raktam fel én se) -
skyli
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy sikerült unlock engedélyt szereznem egy trükkel. Leírom hogy meddig jutottam és mit csináltam:
- kínai idő szerint éjfél előtt pontosan 1 másodperccel engedélyt kértem a Xiaomi Community appban
- azt írta ki, hogy következő nap próbáljam újra mert betelt (de már másnapra írta)
- a developer settingsben megpróbáltam hozzáadni a telefont a xiaomi fiókhoz
- azt írta ki hogy jelentkezzek be újra
- kijelentkeztem a beállítások - xiaomi fiókból
- újraindítás
- bejelentkezés
- újra megpróbáltam összekapcsolni a fiókot
- elsőre azt írta ki, hogy please try again later (szerintem mert futott az adguard)
- újra megpróbáltam és kiírta hogy sikerült hozzáadni !!!Gépen is engedné unlockolni, de előtte le akarom menteni még az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 11
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest