- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
SamiCsillag #676 üzenetére
Szerintem ezt a párna alá dolgot hanyagold ha lehet, főleg +30 fokos hőségben. De azért szerintem ebben az esetben valami app beakadt.
-
szkaroly
senior tag
Global-ra is megérkezett.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Klycsu1991 #595 üzenetére
Közben már elindult a 105-ös rom is.
-
szkaroly
senior tag
Megérkezett a GPlay-rendszerfrissítés. 79 MB.
-
szkaroly
senior tag
Global Rom-ra megérkezett az új frissítés. Magyar régió.
-
szkaroly
senior tag
válasz
SamiCsillag #447 üzenetére
Voltak olyan hírek hogy az F6-ra a 2.0 nem jelenik meg, csak a 2.1 ami más modellekre most jön ki Kínában.
-
szkaroly
senior tag
Két különböző telefonon a 1.0.10-es verzió teljesen más, semmi közük egymáshoz.
Poco F6 Global HyperOS 1.0.10.0.UNPMIXM
Redmi Note 14 Pro 5G HyperOS 1.0.10.0.UOOCNXM -
szkaroly
senior tag
válasz
Tompika777 #366 üzenetére
Csak azért reménykedem mert azokon a mobilokon amelyek MIUI-ről frissültek HyperOS-re, azokon is rosszabb lett az üzemidő.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Shadowduet #348 üzenetére
Egyszerűbb ha veszel egy usb-s wifi adaptert (wifi 6-os van már 12 ezer körül), wifi hotspot bekapcsolása telefonon és kész.
-
szkaroly
senior tag
Nilkin tok 724 forintért akciósan az Aliexpress-en:
-
szkaroly
senior tag
Biztonsági frissítés Global Rom-ra:
-
szkaroly
senior tag
-
szkaroly
senior tag
Ha valaki szeretne Nilkin edzett üveget venni ehhez a telefonhoz, akkor ezen [link] a címen egy (az Ali-n nem használt) email címmel kedvezményesen (1313 Ft) sikerült vennem egyet. Nem tudom hogy másnál működni fog-e, próba szerencse.
-
szkaroly
senior tag
Mindenki tudja hogy a Poco telefonoknál nem a fotózás a lényeg. Ez már évek óta így van. Ezért ezt a témát nyugodtan lehet hanyagolni szerintem. A gsmarena oldalán mindenki összehasonlíthatja a favoritjával, ezért kár itt növelni bárkinak is hozzászólásszámokat. Van fotós topik is, ott is lehet gyakorolni az önmegvalósítást
-
szkaroly
senior tag
Most őszintén, 100 emberből 95 nem fogja érzékelni a különbségeket. A maradék öt meg nem tud abban megegyezni hogy mit lát. Van az amcsiknál egy mondás: 3 polák 5 vélemény. Mindkét mobil közepes képeket készít (közepes árúak is), az emberek nagy részét nem is érdekli más. Az egész vita egy Bruce Lee film jelenetéhez hasonlít amiben két csávó összeverekedik amiatt hogy a japán karate vagy a kínai kungfu a jobb.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Donki Hóte #42 üzenetére
Esim jogos kritika, nem értem miért hiányzik. Azért az erős CPU, sok ram, ufs 4 belső tár nem csak játék miatt jó. Ez a telefon még több év múlva is gyors lesz, gyengébb hardvernél ez már korántsem biztos.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Donki Hóte #23 üzenetére
Ebben az árrésben van egyáltalán USB 3 bármelyik telefonban is? Egyébként én speciel wifi-t használok adatátvitelre. Wifi adapter a számítógépbe (usb csatiba), 70-80 Mbyte/s sebességgel megy wifi 5 alatt az adat (X3 pro csak ezt tudja). Szerintem a főkamera kb. annyit tud mint bármelyik ebbe a kategóriába (Pixeleket kivéve). Az ultraszéles nyilván gyenge, akinek az kell az válasszon mást.
-
szkaroly
senior tag
Egyébként a VoLTE azért működött? Kóddal lehet előcsalogatni a menüben, de ezt szerintem ti is tudjátok.
-
szkaroly
senior tag
válasz
viragdani01 #3 üzenetére
Indiában jelent meg először, ott 40 fok felett van, youtube-on láttam több videót, nem volt ilyen gond. Az a lényeg hogy normál használatnál nincs gond.
-
szkaroly
senior tag
Több weboldalon is olvastam teszteket a telefonról, láttam vagy 20 webes videót is, de ilyen nem lefutó stresszteszt mizériát csak nálatok olvastam. Érdemes lenne azt is tudni, hogy normál használat esetén (böngészés, fényképezés, videónézés) mennyire melegszik, mivel benchmark-ot nem kívánok futtatni rajta.
Én csak az Alzán látom 202 ezerért, viszont az is Global modell nem EEA, tehát gondolom a szlovák boltból hozzák ezért hivatalos árnak feltüntetni nem igazán korrekt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest