- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
Egy fórumtárstól vettem a telefont, én már így kaptam meg. Elmondása alapján egy indiai kolléga mókolta meg, fizettségért cserébe. Eleinte vissza akartam zárni, mert F3-on már voltak gondjaim a nyitott BL-lel, de meggyőzött hogy ennyi szenvedés után ne vesszen kárba az ideje.
Update: elég balkán megoldással, de életre kelt. Minden egyes hibaüzenet után miután megállt a flashelés, átdugtam egy másik USB portba, továbbment, majd a következő hibánál megint egy másik USB portba. Hihetetlen, de végigment és megúsztam adatvesztés nélkül.
Nem tudom mit csinálok rosszul, ugyanazon a gépen csinálom mint amivel előtte az F3-at, de nem akarja az igazat. -
-
Felesleges hitvita, te mondasz A-t másik B-t, lapozzunk már....
Tényként közlöd, hogy biztos azért.... Ez a te elképzelésed.
Másnak más. Fogadjuk el, és ne b.szakodjunk ilyen most lényegtelen dolgon.Telefonról szól a topic, ha más a téma, annak van topicja.
Nem értem miért kell ennek itt erről szólnia, de lépek is, ennek így nincs is értelme...
-
HUNited
őstag
Ellehetetlenítik az egészet. Amitől sikeresek lettek, azt veszik el a felhasználóktól. Így a világ harmadik legnagyobb gyártójaként gondolom megtehetik. Majd jön a helyükre remélem más gyártó. De amúgy a gugoló is sza*jon sünt, mert root mellett amit tudnak korlátoznak (pl. fizetés telóval). Szar a világ és egyre vacakabb irányba haladunk.
-
amadeuska
csendes tag
-
repvez
addikt
az tök jö, hogy 2 féle romot is irtak, hogy kijön a készülékre és erre egy harmadik verzio számu jelenik meg rá ,egy másik régioban.
Azért a xiaomi Telefonnál régebben legalkább is a MIX2S idejében, ha valamit mondak ,,hoyg megjön a készülékre akkor az a globálon mindenkinek egyszerre elérhető volt és nem valami indonéz meg fülöpszigeteki romot kellett cserélni ahoz , hogy megkapd .
Nem kellett hozzá bootloadereket nyitogatni, hanem siműán lejött OTA-n. gyári zárt loaderrel is. -
Hawk02
aktív tag
-
afi0903
aktív tag
Több megoldás van. Talán HyperSploittal legegyszerűbb, mivel az tartalmaz egy régebbi Settings verziót, így ott már nem kell manuálisan az apk-t letölteni és telepíteni. Itt egy részletesebb leírás. Ha sikerül, akkor HyperOS-es követelményeknek nem kell megfelelni [ha jól gondolom ez a 30 napos fiókot és az unlock engedély megszerzést jelenti], de a régi MIUI-osoknak igen [pl. x óra várás].
A HyperSploit a Xiaomi-HyperOS-BootLoader-Bypass-re épül, de automatizálva van. Utóbbival nem próbálkoztam. Termuxban is van Bypass HyperOS Restriction opció. -
afi0903
aktív tag
Nekem azóta 10 napra letiltották a próbálkozási lehetőségem account error hibaüzenettel. Utána nézve ezt akkor szokták, ha 30 napig nem volt eszközhöz csatolva a fiók. Szerintem itt elsősorban az lehetett a gond, hogy eszköz az be volt jelentkezve a fiókba, de telefonszám nem volt hozzá csatolva. (Persze azt sem zárom ki, hogy nézik, hogy tényleg saját legyen a fiók.)
Régió változtatásban a support sem tudott segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest