- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #530 üzenetére
Persze hogy volt. Én is anno EUStockról rendeltem (adómentesen nagykeráron mivel volt cég), és a Wayteq adta hozzá a szervizhátteret ha jól emlékszem. De attól még az nem hivatalos volt, hanem szürke és fekete import. Hivatalosan nem is árulhatták volna. Ugyan úgy külföldről behozott példányok voltak, mint ahogy a legtöbb sufnigsm-ben ma is az. Széles körben, hogy úgymond a csapból is ezek folyjanak, nem volt elérhető. Nem volt a szolgáltatóknál sem, és akkoriban ugye még a legtöbben úgy vettek telót kártyafüggően.
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #526 üzenetére
No igen, de a nevedből kiindulva a funkció előtt tartod a designt. Maximálisan megértem, hogy nem jön be, mások vagyunk. Én kifejezetten örülök neki, mert így kifér minden amit szeretnék a kezdőképernyőre (sőt még maradt is hely). Eddig tematikus almappákba kellett pakolnom a cuccokat, ami plusz egy kattintás. Ha lenne más launcheren is gesztusvezérlés, már rég lecseréltem volna (mondjuk most is lecserélném, ha már megvettem a Novát használnám is, és sokkal többet tud).
Szerk: amúgy az eredeti ikonmérettel nekem sem tetszett! Ezért örültem hogy lehetett rajta nagyítani, fel is toltam a maxra amit enged. Teszem hozzá itt még lenne legalább 30% amit még lehetne rajta nagyítani, csak attól már tényleg megfeküdne a grafikai vénával bírók gyomra (0 vagy nagyon pici gap).
-
HUNited
őstag
válasz
szkaroly #523 üzenetére
De én nem is mostanról beszélek. Azt mondtam hogy ez tette ismertté legalábbis itthon és Európa jelentős részén, és ti ezt cáfoltátok. Eleve hivatalos csatornákon nem is volt kapható, így csak olyan tudta megvásárolni aki tudta mit vesz. Amúgy most is jelentős az XDA közössége, nemcsak Xiaomi témában.
-
HUNited
őstag
válasz
szkaroly #518 üzenetére
Ahhoz képest hatalmas éket volt XDAn, és szerintem most is van. Volt olyan telefon, amihez több száz főzött rom volt elérhető. Sokszor olyan verziók is, amit a gyártó hivatalosan nem is támogatott (nem volt túl jó akkoriban a frissítési helyzet, pl. a HTC Desire HD telómhoz hivatalosan ha jól emlékszem csak a 2.1es Android jelent meg, de mi még örömmel telepítettük rá a JellyBeant és talán a Lollipopot is).
Szóval azoknak akik ebben benne voltak, ez egy igen nagy közösség volt.
Sőt, már az Android előtt a Symbianra is elég sok modder volt. Anno amikor még az UIQ3 (Symbian kezelőfelület volt, Ericsson P990 telóhoz meg még néhány másikhoz) fórumot csináltam, több ezer regisztrált felhasználóm volt csak Magyarországról. Ez aztán beépült az SEPortal alá (SonyEricsson fan oldal volt magyarul), ahol szintén komoly téma volt a modolás.
Szóval a lényeg, hogy ki honnan jön.
-
HUNited
őstag
-
HUNited
őstag
válasz
Tompika777 #510 üzenetére
India őszintén nem foglalkoztat, Európa és kis hazánk annál inkább. Az meg hogy a legjobb az ár érték aránya, már nagyon régóta vitatható (Meizu, Oppo és egyéb feltörekvő gyártók azonos minőséget adnak olcsóbban, és szerintem ez 15 éve is így volt). Szerintem a nagyobb teljesítményű telefonjaikat csak az vette, aki rootolni akarta, vagy akinek tetszett (az amúgy szerintem roppant nehezen élhető) miui. És itt nem a redmi sorozatra gondolok amit nem is tudom miért vesz meg bárki (a régi Note-okat kivéve, olyan anno nekem is volt). Már a legelső Xiaomi telefonjaim (tizen pár évvel ezelőtt lehetett, nem tudom pontosan) is azonnal nyitottam, sőt talán nyitva is volt gyárilag. Előtte is rootoltam az összeset, de azt nem lehetett hivatalosan, ezért váltottam erre a márkára anno. Most meg majd jól elváltok róla, ha ezt a lehetőséget is elveszik, és már árban sem olyan kedvező (nem igazán bestbuy ma már a tágabb piacot nézve). Igazából mivel a Google Pay miatt nem nyithatok bootloadert (de mára ez már nem is annyira fontos az AdGuard és az ADB-s debloaterek, Revanced mellett), nem is értem miért ezt a márkát vettem újra. Valszeg mert jó áron hozzájutottam.
-
HUNited
őstag
válasz
Tompika777 #507 üzenetére
Nem az miatt lett a harmadik, de amiatt lett ismert, ami egy eléggé fontos lépcsőfok ha harmadik akarsz lenni hogy egyáltalán benne legyél a köztudatban. Legalábbis kínán kívül.
-
HUNited
őstag
Ellehetetlenítik az egészet. Amitől sikeresek lettek, azt veszik el a felhasználóktól. Így a világ harmadik legnagyobb gyártójaként gondolom megtehetik. Majd jön a helyükre remélem más gyártó. De amúgy a gugoló is sza*jon sünt, mert root mellett amit tudnak korlátoznak (pl. fizetés telóval). Szar a világ és egyre vacakabb irányba haladunk.
-
HUNited
őstag
No lefuttattam egy UAD NG-t, 27 csomagot kapcsoltam ki, de a zöme nagy kárt nem okozott (esélyesen a múltkor nem kapcsoltam ki őket, de már rég volt nem emlékszem). Talán 4-5 volt ami kémkedésre alkalmas lehet (annak meg ne kémkedjen aki nem használja, eszem ágában sincs összekötni a windowsos gépeim a telefonommal).
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #471 üzenetére
EU rom (sajnos gyári a kártyás fizetés miatt nem nyithatok bootloadert). Egyenlőre kettőt találtam, de nem volt időm vele foglalkozni. Mind a kettő windowsal kapcsolatos, az egyiket nagy nehezen le lehetett tiltani ADB nélkül is (sima menüben nem lehetett, csak az alkalmazások alatt a rendszeralkalmazásokat is bekapcsolva), a másik neve Eszköz összekapcsolódási szolgáltatások, ami viszont letilthatatlan (ADB-vel még idő hiányában nem próbáltam), és az engedélyei sem vehetőek el, valamint a háttérben futása sem kapcsolható ki. Értesítések, közeli eszközök és mikrofon engedélyek kikapcsolhatatlanul.
Szerk: bocs, ez nem mikrosoftos, com.xiaomi.mirror a neve az appnak. De a lényeg hogy egy redvás kémhalmaz. A mikrosoftos meg alapból be volt kapcsolva, látszott a főmenüben. Úgy vettem észre.
-
HUNited
őstag
Milyen új bloatware vackok vannak? Látok itt pölö valami winfos kapcsolatot ami nem kikapcsolható. ti találtatik még valamit? Mondjuk az egész sziamiui egy bloatware boly. Mist komolyan minden frissítéskor azt kell vadászni milyen új kémprigramot erőltet kitörölhetetlenül az emberre, és ADBvel kell szenvedni?
-
HUNited
őstag
Alzán vettem még a legelején
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest