- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Klycsu1991 #599 üzenetére
10 perce jött le a 2.0.103
VNPMIXM -
heidricha
őstag
Dorombolt egyet a gép, aztán reboot. Sosem volt még ilyen, remélem, nem lesz belőle rendszer. Viszont megjött a frissítés.
-
heidricha
őstag
Rá akartam nézni, hogy a Nova launcher megoldotta-e valahogy a koppintásos lezárást, de nem is tudom használni, mert nem tehető alapértelmezetté. Valójában olyan, mintha lehetne, de ha kilépek a beállításokból, nem a Nova indul, az alapértelmezett indító továbbra is a gyári.
Mi lehet ennek az oka? Minden engedélyt megadtam, amit kért.update: megoldva: a poco launcherről levettem az alapértelmezést, utána a HOME
gombnál rákérdezett, melyik legyen. -
heidricha
őstag
-
heidricha
őstag
sziasztok!
nálatok nem "lebeg" néha a fényerő? kb egy mp alatt 5-10 le-fel fényerőváltás történik. az egész csak eddig a kb egy mp-ig tart
szerencsére ritka, eddig talán 2-3 alkalommal jött elő ugyanennyi hónap alatt. -
heidricha
őstag
válasz
pingwin92 #316 üzenetére
kijelző
élénkebb az x6p, nekem az f6 természetesebbnek tűnik, ha nincs mellette, nekem nem tűnik fel lényegi eltérés, mindkettő "elég jó".hangszóró
jobban szól az f6, teltebb, amennyire ilyesmit lehet egy ilyen aprócska csipogóra mondani. a kocsiban kihangosítva elég halk az A53 után, de még épp megfelel. amire én használom (rádió borotválkozás közben) arra tökéleteshátlap
nemtom, sosem tűnt fel, hogy vékony lenne. nem huppog, de nem is használom tok nélkül. ezzel nics gondomkeret
vizuálisan jobban tetszettt az x6p (sárga volt), de ezzel sincs gond. olyan, mintha a keret, meg a hátlap egy darab lenne, de nem az. nem mozog semmi, aminek nem kellene. nem kimondottan csúszós, de a ságra x6p pucéran jobb fogású volt, tokban persze ugyanolyan. szerintem mind a kettő teljesen rendben vanx6pro-ra, ha nincs vele bajod, nem sok érvet tudnék mellette mondani, de azért van pár
- gesztusvezérlés - bár én pont nem használom
- google camera (ez mintha csak snapdragon-ra lenne)
- töltést direkt nem mondom, mert általában ezt sem a 90W-ossal töltöm
f6 ellen is szól pár dolog:
- kamera: nagysebességű felvétel, akár 1920 FPS, f6-on 240
- kamera: HDR video, ilyen az f6-on nincs
- nekem az ujlenyomat olvasó valahogy jobb volt az x6p-n, mintha itt pontosabban kellene eltalálni az érzékelőt, néha mellényúlok, amott ez sosem volt gond (kb 3 hétig használtam). -
heidricha
őstag
sziasztok!
ma jött meg a készülék, de két hete egy x6pro-t használok (ami szintén a családban marad), így a rendszer nem ismeretlen
hogy ne csak beköszönjek: nemcsak a memoriabővítőnek nincs értelme, de szerintem a 12GB RAM-nak sem sok. olyan gyors az UFS 4, hogy nincs érezhető eltérés a task váltás memóriában és az app újraindítás között
egy darabig használtam úgy, hogy a háttér appokat kilövöldözte10 perc után, hátha jobb lesz a fogyasztás. nem attól lett jobb, szóval visszaengedtem, de semmilyen különbség nem volt az alkalmazások indításánál.persze lehetnek olyan appok, ahol mégis van, ez csak a saját tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest