- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegsite
tag
Noh meglett mikor tűnik el az az ikonméret beállítás.
Ha a kisegítő lehetőségekben a Látás - szöveg méretet maxra rakod.
(XS - S - L)
Igen bőven van még hely az ikonok között és ez az ami zavar, és azt nézem hogy a képernyő szélétől is sokkal nagyobb helyet hagytak el most. Ez van. Régen minden jobb volt -
-
Már a Redmi Note első szériájakor is volt itthon olyan forgalmazó, aki behozta.
Így azért elég hamar elérhető volt, még ha nem is teljesen hivatalos csatornán.
A hivatalos csatorna is nagyon, de nagyon sokára indult el, mindössze PÁR ÉVE.És még Európában is csak 2017-ben érkeztek meg.
De én már pl. már akkor vettem itthon Xiaomit, amikor még csak a WayteQ hozta őket, RN1 és RN2-es modelleket, az meg már nem most volt. 2014.
-
-
gegsite
tag
Igen maxon van , de már nem is adja be azt a csúszkát, pedig már újra is indítottam , meg ikon csomagot is váltottam de csak a Háttérszín van ott semmi más ...este még ott volt.
Amúgy ez az értesítési meg beállítvási sáv fentről ahogy lejön nincs valami opció hogy ne ilyen tetű lassú meg megjelenő legyen? Zavar na.
-
-
Tompika777
senior tag
Dehogy amiatt lett ismert... Ahogy fentebb is írták, az ár-érték arány és a terjeszkedési politika miatt.
Gondolod,hogy pl. Indiában a lakosságot az érdekelte, hogy tudjon rootolni, és emiatt vettek Xiaomi brand alá tartozó bármilyen márkájú telefont? Ja,ahol azért a szegénység eléggé ismert fogalom, a földeken dolgozók, meg a halászok meg sorolhatnám egyből biztos bootloader-t nyitottak... 😁
Ez a része egy rétegigény, semmi több, az is volt, az is maradt.
Ezzel nem vitatom el, hogy akinek ez fontos tényező azt eléggé rosszul érintik a korlátozások, de világviszonylatban ez a felhasználók elég szűk rétegét jelentik. Ezt értsd úgy, hogy legyen 20millió felhasználó aki rootolna, azok meg akiket ez nem foglalkoztat, csak használják több százmillióan vannak.
Tehát soknak hangzik ennyi ember, de pl. Kínában két közepes város lakossága ennyi, és itt világviszonylatról beszélünk. -
zombei
aktív tag
Ezt én is így látom, pont amivel elérték a nagy terjeszkedést, azt vágják el. Igazából a modderek miatt élt a telefonok nagy része, mert 1 max 2 év után nem volt semmi támogatás, mondjuk most ezt kicsit megemelték, de custom rom-os felhasználókat ez egyáltalán nem izgat.
-
Nem vettem észre semmi "újdonságot", ami zavarna.
De még csak új appot sem találok rajta.
Leírod pontosan, Te mit találtál? Mi az, ami nem kikapcsolható? ( Be sincs kapcsolva...
)
Én egyedül a Win11-10-zel összekapcsolás megkönnyítését találtam, de ez sem aktív.Nem helytálló, hogy bármi rád lenne erőltetve. Inaktív szerintem ez is.
Vagy tendencia, hogy mindig kapsz valami új programot, mert én nem ...Mondjuk én Global ROM-on vagyok, mert ilyen készülékem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest