- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Nincs jelentősége innen nézve, nincs paprikás hangulat csak nem így van, ahogy elgondoltad teljesen.
Nem mindegy, hogy Mi9 , mert aztán fals infó fog terjedni.
Én azt meg nem igazán szeretem, az meg hogy mi votl a másik topicban nem lesz itt releváns, ne akarj azzal érvelni.A Windows itt nem releváns, mert nem úgy épülnek fel a frissítések mint ott.
Ha emiatt most szar ez a telefon, egyszerű, vágd falhoz, küldd vissza, nyers vagyok, de ne kérj rajta olyat számon, amit nem tud.
És bocsi, de nem én írtam valótlan, hogy milyen telefon mit kapott. Bocs ha szakmailag kijavítottalak, de ez nem gondolom hogy bűn.
Igen, ez az én hibám, hogy nem szeretem, ha valaki valótlant ír, aztán még erősködik velem, hogy én vagyok a paprikás hangulatú... Én ilyenkor annyit szoktam írni ( hogy bocs benéztem, megtetted lapozhatunk,N nem kell fűszerezni)
Mi10 5G kapott 1.0.10.0-t, de Android 13-on, szóval nem azonos az alap sem.( mi11 nem ezen a HyperOs verzión jár.)
Tudod, ha csak annyi lenne hogy azonos verziószámú jó mindenre, akkor nem kéne csak egy rom... De ez nem így van.
Sajnos nem képes erre sem az Android, sem az iOS[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem nem kell ezen ennyire feszülni, ezek a számok már túl sok jelentőséggel nem bírnak, főleg, hogy a Mi 9 nem is azonos Android verziót használ.
A két 1.0.10.0 nem azonos. ( Amúgy melyik Mi 9-esen használja a HyperOS-t?)
Mi 9-esen nincs is HyperOS, 2021 óta nem kapott frissítést...Android 11-en megállt és MIUI 12.5-nél.
De megnéztem a Mi9T a Mi9T Pro modelleket is, ott sincs HyperOS... Tegyük ezt helyre akkor... Mert ha főzött romot használ, akkor ez totál más....Ott mindössze egy sec patch és itt is csak ennyi és eggyel nőtt a verziószámozás. (de ez sem igaz...)
Ez meg bocsi, de megint hülyeség, hogy kimaradhatott volna, mert évekig azon ment a hiszti ,hogy a Xiaomi nem foglalkozik a frissítéssel.
Most, amikor naprakész, és relatíve időben jön még a sec update is, nehogy már elkezdjünk azon lázadozni, hogy de miért jött frissítés...
De nagyon kíváncsi vagyok ,hogy tesód milyen telefonra kapott végül frissítést... Merthogy Mi9-re biztosan nem. Meg milyen HyperOS-t.. Bocsi, de itt valami nagy tévedés lesz. Vagy elírás. (vagy bátyád átvert. )
Itt valami nem kerek... Nem a szétosztással van baj, hanem hogy nem teljesen valid, amit írtál.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Megnézem, hogy én rendeltem ,vagy valami másik modellét tettem fel.
szerk.: Én ezt rendeltem. de nem vagyok benne teljesen biztos, rendelések között ez van ,de lehet egy régebbi rendelésem üvegét dobtam rá.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz petya2012 #327 üzenetére
A hardver teljesítményre közel azonos, mivel a Nord4 SOC-je emlékeim szerint órajelben tér csak el az F6-ostól.
Hát jó kerdes , ha nem kedveled a HyperOs-t akkor Nord4
Kamerákat érdemes megnézni, uzemidoben lehet jobb a Nord
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
A biztonsági frissítések szépen érkeznek , egyelőre havonta.
-
Graphics
Jómunkásember
Az, hogy ugyanazt csinálod, még nem jelenti azt, hogy ugyanannyit is fog fogyasztani pl. A proci.
A kijelző felbontása is nagyobb. Több pixel, több energiát igényel, szóval igen, igazad van a kijelző is eszik.
Több pixelt kell kihajtania , így a fogyasztás ezen az oldalon is megnő.
Illetve értem, hogy elvárás, hogy az újabb proci kevesebbet fogyasszon, de ez nem mindig van/lesz így sajnos.
Hiába készül 4nm-en az újabb proci, a fogyasztására 6W van megadva 4x teljesítmény ellenére, míg a G90T 5W 12nm-en.
A készenléti fogyasztása ellenben lehet magasabb a Poconak.
( Hisz nem mindig üzemel csúcson)( Én most rendeltem egy CMF Phone1-et, majd kíváncsi leszek az üzemidőre, de szinte biztos, hogy agyonveri a Poco-t.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ez egy csúcsproci alatt van kicsivel. Így ha hajtod fogyaszt.
Nekem másfél nap.
Használd pár napot, mert azért jól be lehet állítani.De az egy nap nem meglepő, ekkora teljesítmény mellett.
Az meg hogy a Note 8 Pro-hoz méred: Elég jelentős teljesítménybeli eltérés van.
Egy Helio G90T-t mérni egy Snap 8s Gen3-hoz?5 év van a két proci között. Elég markáns eltérés...4-5x jobb szintetikus teszteken a Snapi.
( Ha nem kell a Kraft, akkor X6 fogyasztásban elég jó a Snap 7s Gen2-vel) Az jobban bírja üzemidővel.
Én néha bekapcsolom az akkukímélőt és akkor a teljesítmény centrikus mag nem dolgozik annyit.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz HUNNIA1920 #174 üzenetére
És hol olvasod , hogy van más verzió is?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz HUNNIA1920 #171 üzenetére
Nem igazán találkoztam ilyennel, tudnád ezt linkelni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz YellowFlash #160 üzenetére
De az utcanézet automatikusan megy, vagy miért kell kalibrálni?
Vagyis nekem ment, amíg nem töröltem az AR-t
Egy gyári beállítások visszaállítása?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #154 üzenetére
HyperOS ismert hiba.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz YellowFlash #151 üzenetére
Nem kompatibilis ezzel az eszközzel
Szerintem ennek valami más oka van. Még nem jöttem rá mi. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz YellowFlash #149 üzenetére
Ha megmondod, hol kell, megnézem.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Williamgrant #108 üzenetére
Viszont jó a kijelző arány és vékony káva. Közel 90%-os kijelző
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #102 üzenetére
Szerintem ahhoz már root kellene.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Ba cy lus #90 üzenetére
Nem tagadtam le sehol. Ne már tényleg.. Csináld a fotókat kedved szerint, nekem nem ez a szempont. Elfogadom, hogy neked más.
Én nem írtam mesterséges élesítésről sem írtam, mégis azt is írtad, hogy írtam ilyet..Más írta..Nem értem tényleg..
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Ba cy lus #88 üzenetére
Nem érted.
Én annyit írtam, hogy nekem jobban bejön az F6 által készített. Pont.
Lapozhatunk remélem. Te nekifogtál győzködni itt, hogy márpedig a Redmi jobb fotókat készít stbstb. Legyen így, de nekem nem tetszenek ezek a képek. És ezt nem igazán tudod elfogadni
Leírtam azt is, hogy nekem a megfelelő fotókat készíti.
Itt a legnagyobb baj az, hogy elkezdtél győzködni...Amúgy nem volt nehéz magamra venni, hisz te írtad:
Tudom, Graphics kollégának az RN13 Pro is, de ezzel csak magát buktatta le, hogy mobilon túlnagyítva sasolta, nem pedig mondjuk Irfanview progival PC-n 100%-os nagyítással.Olyat állítottál, ami nem igaz. Minimum annyi, hogy bocsmá' kedves fórumtag... Vagy akkor feleslegesen nem emlegetsz.
Én azt nem értem ,hogy ez a sározás miért kellett így estére , miközben egy ponton sem személyeskedtem veled...
És ez semmiről nem szól innentől kezdve, mert abszolút nem lényeges kinek van igaza, hanem meg kéne végre tanulni elfogadni a másik esetleges szubjektív tapasztalatait is.
Te használod azt a készüléket elégedett vagy, én az enyémet és én is, akkor mégis mi a lófarokról akarsz meggyőzni, és minek? Jó a lencse, remek a Redmi Note 13 PRo 5G fotós képessége, hálaistennek!
A kérdés költői , zárjuk már le hamar. Köszönöm! Végtelen spirálba tévedt a történet.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Ba cy lus #85 üzenetére
Nem mobilon néztem. Gép előtt vagyok.
Ne akarj "lejáratni" feleslegesen.Kicsit kezded túlfeszíteni ezt, és ezt nem annyira tolerálom már.
Mondtam az előbb is, próbáld már ezen valahogy túltenni magad, és ne akarj mindenáron ebből vitát generálni.De úgy érzem, ezt nem sikerült. Vagy akkor azt nem értem, mi fittyfenéért akarsz belém állni?
Azért mert nem egyezik a véleményünk? Na ne már... Ezt így ne... Erre aztán tényleg semmi szükség nincs.Mondom, ne győzködj feleslegesen, és ezt a lejáratósat se erőltesd.
Jobb a békesség. Használd megelégedéssel a telefonod én is így teszem, de ebből ilyen nagy fenekű dolgot keríteni, már írtam.
Felesleges. Kérlek!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Ba cy lus #80 üzenetére
Én nem írtam mesterséges élesítésről.
Összképileg nekem az F6 jobban tetszik, ez sem lehet vita tárgya.Ne győzködjük egymást feleslegesen. Nem egyforma igények mentén választunk telefont.
Nálam a Note 13 PRo 5G teljesítménye okán meg nem is volt szempont, hosszútávra vettem az F6-ost.
Neked megfelel a Redmi, teljesen elfogadott, nem vita tárgya. Gcammal természetes, hogy jobb fotókat csinálsz, nem?
Szerk.: Oké, de azt nem értem , engem miért akarsz erről győzködni? Kicsit az RN13 Pro 5G topicjában is kihegyezted a témát a fotóra, rendben elfogadom, de nekem nem jön be az a fotó.
Ezt próbáld meg elfogadni, és lapozzunk. Nem mondtam, hogy egyik másik jobb, nekem az F6 jobban tetszik, de mégis foggal-körömmel akarsz győzködni arról, hogy a Te készüléked jobb fotókat csinál.
Nem értem. Most mi "elégítene ki"? Adjam el és vegyek egy Redmi-t?
Nem tudom milyen front van ma, de fura egy vitába szaladtunk bele... Felesleges köröket futunk... Részemről le van zárva.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Ba cy lus #74 üzenetére
Frankó olajfestmény mindkettőn a fű Ennyi átjött.
Ez mindkét esetben túltolt szoftverezés, nekem már ennyire részletes fotóminőség sem szükségszerű, mert nem a gyepet akarom fotózni.
Persze biztos előfordul olyan életszitu is, de a téma többi része jobban érdekel.
De nekem normál állapotában a két kép közül az F6-osé tetszik jobban. Evvan.
Biztos nem azonos napszakban és évszakban készült, emiatt sem győz meg annyira az Redmi, de hát hozott anyagból dolgozunk.Nekem a Redmi fakó, élettelen, a Poco meggyőzőbb, de ez az én szubjektív véleményem.
Két telefont egymás mellett kéne látni kamera tekintetében. Nekem a 2 hét alatt az elvárt szintet hozza nappali és késő esti fotóknál is.
Ennyi pénzért én elégedett vagyok, mint felhasználó.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #67 üzenetére
De ha lentebb görgetsz a linken lévő képek között, megtalálhatóak az esti fényviszonyok között készült képek is.
És akkor látható a lényeg is.
F6 este: [link]
RN13 Pro este [link]Nekem picit meggyőzőbb az F6 esti képessége.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ne etesd, mert szetcseszi a topicot.
Neki nulla és kész, böfögni jár ide ezek szerint.
Látod mindenre kész válasza van. 200-ert szar, 140-ert is van jobb, szerinte. Nem tudom mivel lenne az ilyen típusú elégedett... Nem is kell megfejteni.Mások a prioritásai, majd talál megfelelő topicot.
nfsu17: vence-t se etessük, ő ilyen. Moto-val van megáldva meg a Mobilarena gyűlöletkampányával... Kikopik majd.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #42 üzenetére
De a piacon azért akadt számodra egy megfelelő vétel a Motorolaban.
Nem mindenki találja meg a számítását a Xiaomi-Redmi-Poco vonalon.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Ba cy lus #38 üzenetére
Nem tudom, nekem nagyon jónak tűnik ez a kamera, stabil az OIS, amit lefotozok fotó minőségben vagy TV-n visszanezve is rendben van.
Lehet hegyezgetni mindig a kamera kérdést, a többség fotózni sem tud...
Igen a user többsége a Gcamot sem ismeri, a Pro módba el sem jut.150-200 körül melyik jobb amúgy? Érdekel.
Samsungok biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Dupla LED villano van benne, és nagyon erős..
Kamera véleményes, valóban nagy lett körbe és felesleges.De itt már normálisan elrendezni is nagy öröm lenne.
Szépen körbe világítja a karimát..
@judas13: makró még mindig Kínában populáris a QR kodos fizetés miatt.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
2 hete nyúzom, legjobb vétel volt idén szerintem.
Nem sok dologban tudok belekötni. Minden frankó.
138 ezer körül megvehető külföldről a nagyobbik kiadás.
Overkill már az is. Szép kijelző, keskeny kávák, jó a főkamera, este is kellő fényt enged be.
Szar a Google tárcsazo, de ez nem a Poco baja... Helyette más ajánlott.
Melegedést nem tapasztalom hétköznapi használat során, F4 GT melegebb volt.
Aki esetleg nem akar ennyit szánni telefonra az X6 Pro lehet alternatíva.
Sok user tapasztalata pedig itt: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest