Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
válasz
Zsöti90
üzenetére
Nem ismerem ... nekem egy ilyen Sony Hi-Res MDR-10RC kábeles van amihez tudom hasonlítani és ettől bizony sokkal jobb az Mpow !

Én OTP webkártyával fizettem 2X is és működött, nem lehet hogy valami a kártyánál be van kapcsolva valami biztonsági dolog ? vagy engedélyt kell adni hogy levonja ?
-
itroh
tag
Nagyon off de segítsetek:
Mpow fejes rendelést nem engedi. Kettő BB mastercardot is próbáltam:
Fraud/Security related reasons -
Zsöti90
tag
Hali! Ez az mpow fejhallgató, hozza pl. ennek [link] a fülesnek a hangminőségét? Ez sem egy drága termék, de nekem teljesen megfelelő, utálom a kábeleket, szívesen kiváltanám vele, ha hozza ezt a szintet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
In Nightmare - Release Date Trailer
- Március 29-én jön. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
fogtunder
nagyúr
válasz
balázs1991
üzenetére
Spider-Man: kell az alapjáték, ha veszel egy MM Ultimate editiont, akkor megkapod a PS5-ös MM-t és kapsz egy upgrade kódot, amivel az alapjátékot tudod upgrade-elni
Tsushima: vagy veszel egy PS5 director's cutot, amiben benne van minden, vagy alapjáték + Iki + PS5 upgrade, ez utóbbi nem annyira éri meg anyagilag
-
w333
félisten
Persze ez így van de ettől függetlenün ennyiért bestbuy ... nekem voltak már sokkal drágább füleseim is (Hyperx Cloud pont nem) hát azokhoz viszonyítva szvsz. sokkal jobb

Igen fix mikrofonosat kaptam én is (ezüst színűt rendeltem) meg a tegnap egy pirosat de az még uton van, nem zavaró hogy nem levehető, barátam szerint szépen tisztán hallanak !
-
Illye
tag
Megnéztem a tesztet és ott pont, hogy nem ajánlja a srác...
Én is rendeltem és használom is. PS-hez, arra, hogy ne zavard a családot este, szerintem teljesen jó.
De azért a kb. 6 éves Hyperx Cloud I-em nagyságrendekkel jobban szól, pedig már szerintem nem is gyártják. Mindenkinek, aki rendel, legyen tisztában vele, hogy ez a füles szállítással, haszonnal együtt kerül annyiba, mint egy rúd téliszalámi
... na ahhoz képest tényleg jó! De a 40.000-es fülest nem alázza le... -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Valaki játszott az Ashen—el? Most akciós, első ránézésre nem tűnik rossznak.Érdekelne a vélemények
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sci-fi túlélőjáték lesz a Forever Skies
Dátum még nincs, jön konzolokra is, de elsőként PC Early Access-t kapunk csak. -
tothl
addikt
válasz
RangerFox
üzenetére
Megvettem.

Nekem 23 dodó volt plusz 5 dodó szállítás tehát valami 9 rugó környékén vontak le.
Az insider15 nem működött.Viszont, az a vicc ha most rámegyek a linkedre, ugyanaz a termék már 26,99 USD.
Mikor először megnéztem még csak 22.x USD volt.
Olyan mintha trükköznének az árral, megy följebb ha többször megnézed...vagy valamit benézek..
-
RangerFox
Topikgazda
-
balázs1991
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy agyalok mi legyen a következő játék amit megveszek. Kettő között vacilálok.
A Spider Man, vagy Ghost of Tsushima.
Viszont felmerült bennem a kérdés ha az alap-és kiegészítővel is akarok játszani, akkor jól gondolom, hogy a Spider Man Miles Morales Ultimate Editiont, vagy a Ghost of Tshushima Iki Island-et ha megveszem megkapom mindkettőt? Minden fps javítást mindent hozzájuk? Vagy nagyon rosszul gondolom?
Köszi.
(Egyik sincs meg semmilyen formában) -
oriic
HÁZIGAZDA
PlayStation Store legnépszerűbb játékai 2021-ben
Legnépszerűbb fizetős játékok PS5-ön (EU):
FIFA 22
Call of Duty: Vanguard
FIFA 21
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Battlefield 2042
Among Us
Kena: Bridge of Spirits
Far Cry 6
It Takes Two
Assassin's Creed: ValhallaA legnépszerűbb VR játékok (EU):
Beat Saber
Job Simulator
Superhot VR
Creed: Rise to Glory
Swordsman VR
The Walking Dead: Saints & Sinners
Rick and Morty: Virtual Rick-Ality
Vader Immortal: A Star Wars VR Series
Astro Bot Rescu MissionA legnépszerűbb ingyenes (free-to-play) játékok PS4-en és PS5-ön (EU):
Fortnite
Rocket League
Call of Duty Warzone
eFootball 2022
Genshin Impact
Apex Legends
eFootball PES 2021 Lite
Brawlhalla
Destiny 2
Splitgate -
w333
félisten
Pesze simám működik semmit sem kell csinálni egy usb adapter kell bedugni ennyi !

Sőt beállításokban aktív a 3D hangzás, így még azt is támogatja a headset !

Nagyon jó cucc annyira hogy tegnap rendeltem egy piros színűt is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És nem 20k hanem most szálítással meg mindennel együtt 8500 Ft annyiért ajándék !
Nagyon jó minőségü összeszerelés anyaghasználat ergonómia stb. ha hasonlítani szeretném bármihez is akkor kb. a Media M. -ban kapható 50 ezres füleseghez tudnám, mondjuk az sem véletlen szerintem hogy az Alza 43 ezerért adja !

-
losilee1337
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
16.áig lehet átveni,ez le maradt a Róbert Károly krt alzában.
-
3L1T3
addikt
-
losilee1337
aktív tag
Üdv valakinek lemezes ps5 alzaban lehet átvenni 186 ezer ?
-
tothl
addikt
A vezeték nélküliségre gondoltam. Nem is olyan régen még csak a Sony saját headsetjei voltak teljes körűen vezeték nélküliek, a többihez kellett egy optikain csatlakoztatható kis állomás és az küldte-vette a jelet a fülessel.
Viszont a Sony saját setjei iszonyat gagyik és kényelmetlenek is.
Van egy 1000xm4 -em nekem is, óriási fájdalom, hogy nem megy vezeték nélkül a konzollal. -
w333
félisten
Ezt hogy érted ? vezeték nélküli igen, és a lakás minden pontján jól szól !
Vagy kényelemre ? kényelemre szerintem olyan mint egy komolyabb Corsair headset nagyon töletesen illeszkedik a fejre és nagyon jók a fülpárnák nem merev de nem is túl puha hanem ez a pont jó, tegnap este kb. 2 órát játszottam és full kényelmes
-
w333
félisten
válasz
Bazsi747
üzenetére
Elvileg ma jön vagy már jött egy 4.8GB -s frissítés ami megoldja a fagyásokat !

Mpow Air headset vélemény : hát ez valami kegyetlenül jól szól, van egy komolyabb és sokkal drágább Sony fejhalgatóm és túlzások nélkül mondom hogy még azt is kenterbe veri, jó a dinamika, teljesen jók a mélyek, nagyon hangos de nem torzit és nincs dobozhang ... Pacific mapon még a bozót recsegését is jól hallom hol bújnak a camperek, őszintén mondom hogy sokkal nagyobb élmény lett így a játék, tegnap este daráltam

-
Lesnar
csendes tag
Sziasztok!! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy melyik Playstation plusz aktiváló kódot kell megadjam hogyha aktiválni szeretném? Van 3-sor számokkal és betűkkel.
-
tothl
addikt
Annyian szidták a Vanguardot, de azért csak megvettem.
Én nem voltam sosem egy nagy CoD -os, de szerintem ez PS5 -ön eléggé grandiózus.
Sajnos a Story Line maga a manapság divatos PC, amitől hányok, de a játék maga eléggé beszippantós. -
Xaels
félisten
Elég gagyira sikerült ez a trailer. Olyan mintha innen onnan összeollózták volna. A térképek is olyan karakter idegenek. Én nem jósolok neki nagy jövőt hiába gyengélkedik a 2 legnagyobb mostanában. Ráadásul jön majd az UBI is a piacra az XD-vel meg a másik TC lövöldözős játékkal. Ennél sokkal jobbat kellene gurítani.
-
ProEvoFan
nagyúr
God of War PC-re. Egy tesztből a mondat, aminél jobban nem lehet összefoglalni a lényeget.
"Ha az elsődleges platformod a PC és eddig értetlenül nézted, hogy mi ez a nagy felhajtás a Sony exkluzív játékai körül, hát akkor a God of War asztali gépes változata majd segít megérteni"
Irigykedve olvasom a szavakat. Legalábbis február 18.ig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Leap - Announcement Trailer | PS5, PS4
60 fős sci-fi FPS. Elsőre Lawbreakers hangulat, csak nagy pályákon.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
F-ECT$
üzenetére
Lelkek voltak akik nem tudtak eltávozni, szóval igen, mind elhunytak (a Rot is). Nyilván Kína feladata az, hogy feloldozza és elirányítsa őket a világból. Kena esetén egy kicsit nyitva hagyja a játék a kérdést, vannak erről találgatások, de én úgy gondolom hogy ő nem az. -
F-ECT$
titán
Végigjátszottam a Kena-t, azért 1-2 helyen a Normal nehézség ellenére csak sokadjára verekedtem át magam, pedig túl vagyok egy DeS-en, nem rohanok fejjel a falnak általában. Azért a bossok tanulhatóak, szóval 8-10(-20) próba után mind feküdt. Most elindítottam a legnehezebb fokozaton, 1 boss már itt is megvolt, de ez azért érezhetően nehezebb lesz még úgy is, hogy tudom mi merre hány méter.
Viszont sztori kérdés:mindenki akivel Kena találkozott az halott volt? Vagy esetleg Kena is az? -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
Elderath
üzenetére
Akkor sem esnék hanyatt ha azt mondják, hogy akinek most van ps+ az hozzáfér a ps now játékokhoz. Nem nagyon vannak benne jók.
Én olyat tudok elképzelni, hogy ps4-es játék amit letudsz tölteni az benne lenne a plusban.
A felhős játékért meg a ps3-as címekért fizetni kellene. -
marquuard
veterán
válasz
balázs1991
üzenetére
Egész konkrétan februári State of Play-ről van szó, az meg tudjuk milyen. Legfeljebb oda fér el a bejelentés, én semmi szenzációra nem számítok.
-
Elderath
addikt
"Sony asks UK retailers to pull PS Now cards from their shelves beginning Friday, January 21."
Gondolom hamarosan bejelentik az összevont szolgáltatást
-
Lefty
addikt
válasz
Bazsi747
üzenetére
Szerintem is szandekos, ennyire debilek nem lehetnek, hogy nem tudjak jatszhatova tenni ha akarnak azota. Talan ezzel akarjak elerni, hogy inkabb a Vanguard-ot vegyek. Bar nalam az ellenkezot erik el. Redditen most olvastam, egyik tag irta, hogy supporttal beszelt, azt mondtak, hogy annyi a panasz, hogy mar szoba jott, hogy leveszik store-bol.
-
Madoc
veterán
Ahoz képest...
-
Raga
senior tag
válasz
newguy9000
üzenetére
Nem tudom már nem most volt szerintem gamer.hu vagy gamestar.hu. Az biztos akkor olvastam miután a Sony és a Discord fúzionált sokáig úgy volt a Microsoft veszi meg aztán mégsem.Konkrét dátum nem volt de azt tudom 2022 eleje
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
M.2 csatlakozó cseréjét Sony szerviz megcsinálja?
Vagy keressek valami "harmadikfeles" szervizt?( Úgy néz ki sikeresen szétbxtam a csatit. :( kicsit feloldalasan beszerelve húztam rá a rögzítőcsavart és úgy nézem kifeszítette a csatlakozó oldalát és az ssd nem érintkezik rendesen. )
-
nitro16
senior tag
Leginkább konzolokat érinti de pc-n is csomószor csinálja ezt. Nálam fél óránként nyomta + microlagg stb, a bő egy év alatt ennyire szar állapotba még nem volt a játék.
Tesztelők felét kirúgták még nov végén/dec elején, a másik fele meg azóta sztrájkol..... nagy a fejetlenség a cégnél minden téren.
Pont ma olvastam, hogy a lego be is intett nekik. De már a PS/XBOX/SWITCH vezetők is szóvá tették, hogy ez így nem lesz jó.
-
w333
félisten
Mióta kijött a Pacfic Map ami Dec 11 volt ... bugos volt de legalább működött majd kb. Dec közepén jött rá egy 15GB -s frissítés és azóta kb. játszhatatlan, nekem volt már újratelepítés és PS5 reset de nem segít rajta, az a durrva hogy ezt a játékfejlesztők nem látják vagy egyiknek sincs ismerőse aki ezzel játszik és nyakonb*ssza hogy kifagy a játék ?

Nálam ez a pontos jelenség ... szépen elindul minden szuper lemegy 1-2 kör majd olyan érzésem van mintha a 120FPS visszaesne 60 -ra és laggol akadozik az egész majd eltelik kb. 2-3-5 perc és megfagy az egész képernyő és jön a hibaüzenet ennyi

Buystation ugyan ez ... visszavennél valakit gyorsan de 10 másodpercig fagyi van !

-
belan
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Gondoltam most akciós szeretem a egyedi művészi játékokat jó zenével . A life is strange true colors is nagyon bejött tudom más két stílus de a life is egy egyedi stílusú játék .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nya mindegy.

Valami ilyesmi alakú karaktersorozat: EK4R-G2NK-G6TS (ezek random karakterek, nem élő kód nyilván még mielőtt valaki bepróbálkozna).

Kendek