Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Nekem is tegnap hozta a posta futár reggel 7:58-kor

Ezüstöt rendeltem, nekem is levehető (rajta sem volt) a mikrofon. Hátulra dugtam be a vevőt. Elsőre tényleg nagyon kényelmes, remélem nem lesz túl meleg használat közben. (mármint nem maga a fejhallgató, hanem a fülem)
Negyed órát próbáltam csak TLoU2-vel, de tényleg nem késik a hang. Öröm boldogság
Majd ha újra 20$ körül lesz, rendelek barátomnak is (befűtöttem őt is
)...ennyiért nem kérdés tényleg. -
hajbel
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Szerintem pont nem a fanatikusok szerint lett csalódás (leglaábbis a topikból ezt szűröm le), hanem azoknak, akiknek fogalmuk sincs róla. A leghangosabbak persze azok, akik egy percet sem játszottak vele, vagy az elején abbahagyták. Mondjuk az elején én is rossznak gondoltam.
-
válasz
hajbel
üzenetére
Szerintem sem volt annyira vészes, egy AC játék megjelenéskor kb 10x annyi bug van benne, aztán közel sem húzzák le ennyire, mint tették ezt a CP2077-el😳 Itt inkább az volt a baj, hogy a beígért dolgokat nem kapták meg a játékosok+túl nagyok voltak az elvárások a Witcher3 után, és ahhoz képest csalódás lett a sok fanatikusnak a CP...
-
Rony949
addikt
Nyár óta van PS5-öm (PS4-em pedig nem volt), szóval emiatt még nagyon pici "gyűjtemény" ez, de egyelőre itt tartok 2022 elején. 2022 végén majd lövök egy másik képet, nagy valószínűséggel nagyobb játék felhozatallal.

Még nem mindegyiket játszottam ki. A Last of Us 1-2 pl még mindig várat magára, hála a hatalmas backlogomnak, emellett én PC-n és Switchen is játszok. Lassan, de haladok!

-
Lackooo84
nagyúr
Van rá mód, hogy a digitális PS4 játékokból le lehet tölteni az 1.0 verziót.
-
RZozo
aktív tag
Boldog új évet kívánok!
Többek mellett én is rendeltem egy MPOW Air headset-et, ami szilveszter napján meg is érkezett. A piros színűnél a mikrofon nem levehető, legalábbis nem erőltettem. Kipróbálva PC-ről minden gond nélkül szól az egész lakásban vezeték nélkül. Meg lett jegyezve korábban, hogy némileg HyperX koppintás. Melléraktam a szintén piros HyperX Cloud II-t. Nagy a hasonlóság.
[kép]
[kép] -
highness
tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
A bugok miatt is sokszor jobb a lemezes verziót venni. Volt olyan trophy, ami a patch után már nem működött. pl az Assetto Corsa Competizione jut eszembe. Nekem digitális formában van meg, és a carrier mód trófeáit lehetetlen volt megszerezni pár patch után. A lemezes verzión van downgrade. És offline is jó.
-
ProEvoFan
nagyúr
Boldog Újévet Mindenkinek!
Február 18. - Horizon Forbidden West
Március 4. - GT 7
Jól fog indulni az év eleje.
-
Fesq
tag
Boldog új évet kívánok!

-
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Az miért van ,hogy én nem kapom meg a játék meghívásokat , de én megtudok hívni másokat és csatlakozni is tudnak hozzám.
Másik : Overcooked-nél 4en akarnánk játszani. 2fő 1 konzolon 2 fő másikon . Becsatlakoztatom magam mellé a másik profilt és megakarom hívni a másik kettőt nem engedni elküldeni a meghívót , mert playstation plust akar a másik kontroller profilra. Ma regisztráltam a másik profilt lehet az a gond? Baratomnal működik , de mivel nem kapom meghívót így bukta :(
köszönöm
és Boldog Új évet előre is ! -
Bogyi007
veterán
Van aki tolja innen az Apex Legendset? Van egy Monster energy nyitófülem, amin van valami kód a játékhoz amit a https://apexlegends.monsterenergy.com/hu-hu/ oldalon lehet beváltani.
Az első privátban jeletkezőnek odaadom. -
LumentoFoto
tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
A digitális játékaimról hamar megfeledkezek. Akkor szoktam digitálisat venni, ha csak úgy jelent meg, s nagyon olcsó 2000 Ft alatt van, mert akkor nincs akkora veszteség, ha mégis gagyi a játék, meg az se baj, ha elfelejtem örökre.
A lemezesek itt vannak szem előtt, s jó érzés megfogni őket. A digitális játék könyvtár csak a kedvemet veszi el az egésztől. 
-
F-ECT$
titán
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Én is lemezes vagyok, főleg ha single / 1x végigjátszós címekről van szó. De egy sokáig fent lévő multi esetén már inkább a digitálist részesítem előnyben.
-
LumentoFoto
tag
válasz
jookomak
üzenetére
Persze, de én nem szeretem a digitális játékot. Az előtöltés nem rossz dolog. Mondjuk nekem az 53 GB-os Pókember 10 perc alatt lent van. Nem tudom, hogy day one mekkora lesz ez a játék. Gyanítom, hogy 70-80 GB lesz minimum, vagy akár több is.
Ha már kiadok ennyi pénzt, akkor legyen kézzel fogható. Persze jön hozzá rakat patch meg minden, meg végig online lesz a kampány mód is, szóval önmagában a lemez nem fog sokat érni később.
De valahogy nem tudom elengedni a lemezes játékokat. Nekem nem kényelmesebb a digitális egyáltalán. Szerencsére elég közel van a konzol, hogy ne kelljen km-eket mennem egy lemez csere miatt. Bár ott már nagyon nagy lustaság van, ha ehhez is lusta az ember. Mondjuk a pörgős munkából kifolyólag ez nekem semmiség.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Ti ezt Deep Color beállítást mire állítjátok?
Ki vagy automatikus? -
jookomak
őstag
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Mondjuk speciel a gt7, amin sokat nem kell gondolkodni, hogy jobb-e digitálisan. Előző részekből kiindulva retek nagy, és sűrű patchekkel. Plusz ha mondjuk csak egy gyors versenyt nyomnál, nem kell lemezezni. Ja és ott van az előtöltés.
Aki meg már játszott gt-vel, annak talán nem lutri, hogy milyen is lesz. Több, szebb, jobb. -
Blizz
őstag
Sziasztok,
nektek volt már olyan pl amikor rá akartok keresni egy adott játékra (PSN storeon belül) és a stickeket hiába görgetem fel le jobbar balra mindig a "h" betűn marad a képernyő billentyűzetén?
Csak ha dualsene-sel mozgatom, akkor tudom beírni.
Néha előugrik ez a bug, de játélk közben nincs vele semmi gond -
TheDude
csendes tag
Buék
Nem tudom ki hogy van vele, de 2022 gamer szempontból több mint várós
-
Zso11
csendes tag
Boldog Új Évet mindenkinek!

-
Boldog új évet mindenkinek

-
válasz
Elderath
üzenetére
Érdekes amit mondasz amúgy, mert nekem is mostanában egyre több játékkal van ez a probléma, sőt nem egy darab játéknál gyakorlatilag elszállt a mentésem, tehát kifagyott a játék és utána corrupted a mentés, konkrétan szétb @szott az ideg amikor a Disciples játékban oda lett a 70 órás játék mentésem és vele a lvl 60-as karakterem, és nem ez az egyetlen ilyen játék! Előző generációban közel 500db játékkal játszottam, de ott a 6 év alatt 1x sem volt ilyen...😳
-
Elderath
addikt
Ez a miles morales 1 éve kint van, de még mindig tele van buggal
-
syler123
veterán
válasz
eisento
üzenetére
Az a nem semmi, hogy alig szól rosszabbul, mint a 60eFt-os Steelseries 7p-m
Jelerősség hatalmas, az agyrák csak grátisz, kétlem, hogy eu szabványoknak megfelelne
Nekem is jó a ház minden pontján.
Amin látszik, hogy olcsóbb fejes, az, hogy csak benne volt egy zacsiban, semmi nem volt leragasztva.
Nagyon dicsértem a Steelseries 7P-t, de ezek után nem tudom mi kerül azon 60eFt-ba.
Ha ez 8eFt, akkor annál max a 30 reális.
Megkockáztatom, hogy az MPOW fejes még az eredeti árát is megéri.busman: Itt lehet megrendelni
Viszont érdemes lesni az oldalt, mert nekem 20$ volt. -
-
Peace
nagyúr
Store régióváltásra van lehetőség PS accounton belül? Lehet ilyet csinálni?
-
RangerFox
Topikgazda
-
turho
addikt
Sziasztok!
Pc-s, battle.net account (COD:Modern Warfare 2019 és COD: Vanguard játékokkal) átköltöztethető adott esetben XBOX Series X vagy PS5 konzolra? Tapasztalatlan vagyok ebben teljesen ...
Van egy top gamer pc-m rtx3080 vga-val, és elgondolkodtam azon, mivel csak ritkán és erre használom, hogy lecseréljem valamelyik konzolra.
(Elvileg Series X-en klasszul fut 4k-ban is).
A fő kérdés, hogy nehéz-e a művelet, ha lehetséges, és megmarad-e minden eddigi eredményem, pontom.
Köszi aki türelmesen segít
Köszi és BÚÉK! -
Bencus88
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Kifogytál? Olvasgatom ám, hogy vásárolgatsz pedig már hetekkel ezelőtt mondtad idénre végeztél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én már jobban bízok az indie játekokba.
Azért horizont, elden ring, lego star wars,little devil inside, witcher patch, ezeket várom nagyonPeace: én utol értem magam, bár nem töltöttem olyan sokat a gép előtt
-
jeni
félisten
válasz
KaitouP
üzenetére
nem véletlen a netes rendelések
-eleve hamarabb lefoglalják a vásárlok,mint bemenni és onnan a polcról levéve
-eleve csak azon keresztül lehet érvényesíteni 14 napos elállást
-a bolti polcról személyes vásárlás során már nem érvényes a 14 nap
-így nem szükséges nagyobb raktár készletett fenntartani a a boltban,hiszen rendelés esetén csak a rendelt cuccok lesznek a raktárban,több hely felszabadul így
-biztosan nem kell Bp-n 3-4 bolt elég 2 is. -
LumentoFoto
tag
válasz
Phobion
üzenetére
Én is sajnálomm megrendeltem a notebook.hu oldalról, 100 ft-tal kerül csak többe a GT7, az nem tétel. S akkor már elmehetek érte délelőtt, s ez közel van. Szerencse, hogy mindig átvételnél történő kifizetést választok, így nem annyira kellemetlen a dolog. Csak nehogy ez is megszűnjön márciusig.
-
Phobion
addikt
válasz
LumentoFoto
üzenetére
hát ezt szomorúan olvasom
-
LumentoFoto
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igazából a kényelmes átvételemet vették el így. Majd megveszem, akkor máshonnan legfeljebb.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Lassan az 576 sorsára jutnak
-
LumentoFoto
tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Szerintem legtöbben neten veszik meg. Kevesebben esnek csak úgy be a boltba. Nem túl nagy a bolt, meg viszonylag hátul van az Árkádban, sokan lusták lennének annyit sétálni szerintem.
Peace: notebook.hu-nál van személyes átvétel, s az van az Árkádban, bár látom drágább 1100 Ft-tal a konzolvilágos árnál. Még van a Gamecitysugár, de ott még nincs kiírva ár sem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Szerintem azok akik ilyen termékeket vásárolnak, mint amilyet a Konzolvilág is kínál, túlnyomó többségben a neten vásárolnak. Nyilván nem ránk tartozik, és nem is tudjuk meg, de kíváncsi lennék hogy a forgalom hogyan oszlik el a személyes vásárlás és a netes rendelések között.
-
LumentoFoto
tag
válasz
solfilo
üzenetére
Karácsony előtt nagy sor volt, de általába véve tényleg 1-2 ember szokott bent lenni. Gondolom a vírus miatt is kevesebben mennek be személyesen, főleg hogy sokszor ingyenes a házhozszállításuk is, na meg egyre többen vesznek digitális játékot, s akkor nincs szükség bemenni.
Peace: Igen, sajnos nem fog működni.
-
Peace
nagyúr
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Ahha, csak házhoz szállítás. Akkor felejtős.
-
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Ha tényleg úgy megy, ahogy Kendek írja, hogy az emberek zömmel a cuccokat átvenni mennek, akkor megértem én is őket, elég húzós a bérleti díj, s nincs mi kitermelje.
-
-
Peace
nagyúr
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Én is abban bízom, hogy MM-ból azért csak megkapom a kis lemezem és akkor mehetek érte a XVII.-be, ahol általában nincsenek emberek.
-
LumentoFoto
tag
Nem mondta meg, hogy miért szűnik meg. Az Árkádos bolt fel se se vette 5-6 próbálkozás után meguntam, s felhívtam a központi számot. A Pólus monsjuk még nincs messze annyira, csak arra sose járok az a baj. Ha van közelebbi bolt, akkor megveszem máshonnan, nekem mindegy hova megy a pénz, amíg megkapom normálisan a terméket.
-
Peace
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Gondolom, hogy oka van. Csak végre volt egy kedvenc kis boltom, ahova szuperül beugrottam az előrendeléseimért melóból hazafelé.

Lehet akkor inkább megrendelem MM-ban a Forbidden West-et. :/ Nem szeretnék azzal hazárdíozni, hogy vajon megkapom-e futártól 02.18-án 16:00-ig melóban..... -
LumentoFoto
tag
Én is csodálkoztam. Mert nézelődtem, hogy a GT7 drágább kiadása még nem fogyott el előrendelésben, s néztem az átvételi helyeket, akkor nem szerepelt a budapesti Árkád. Nekem is közel volt, s a PS5-ös rendelés után, úgy voltam vele jobb személyesen átvenni, mert a konzolt is hozzám hozta utoljára délután 4 után. S a játékot megjelenése napján minél hamarabb szeretném tolni, s nem a futárra várni órákat.
-
Peace
nagyúr
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Miafa**??!?!!!!!!! Én is oda rendeltem eddig mindent, mert útba esik hazafelé.......
-
kovsol
titán
Mivel be van szorítva az SSD úgyis oda, és még tető is van rajta, szóval semmi légáramlás nem éri, így egyáltalán számít bármit is ez a borda?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)...ennyiért nem kérdés tényleg.

Nálam/nálunk ezek a tuti vételek tesóval
)
.
Viszont találtam egy olyat , hogy ki léphet veled kapcsolatba partikon stb. Szerintem ez lesz az, mert senkin volt, köszi :)
és Boldog Új évet előre is !