Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
headhunter86
üzenetére
Nem gáz, megcsinálta a hangulatot és a szalagcímet megjelenés előtt. Okos húzás.
-
hito
nagyúr
válasz
üzenetére
Elég sokat lehetett arról olvasni, hogy a Sony a jövőben több exkluzív címet is szándékozik PC-re kiadni. Ennek egyik első fecskéje a pénteken PC-re megjelenő God of War. Ha jól tudom az is PS exkluzív volt eddig.
Már nem emlékszem hol olvastam, de elég komolyan cikkeztek róla. Ha megtalálom linkelem.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Csak egy egyszerű kérdésem lenne:
mi az igazság, lesz Gran Turismo 7 PC-re vagy nem?

Nem is olyan rég azt lehetett olvasni, hogy PC-re is jön, erre most mindenhol az szerepel, hogy platform: PS4, PS5.
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Tudtok mondani pár olyan TV-t írni ami ár/értek/tudás alapján a legjobbak 55col vagy nagyobb(az se baj ha egy kicsit kisebb) 4K 120HZ real HDMI 2.1 amik a next gen konzolokat jól kihajtják?[link] ezt már olvastam, de azóta már volt változás?
-
balazs025
senior tag
Nehogy azt hidd. A CP-t nem a globális balhé miatt refund-olták és vették le a store-ból. Ott a CDPR mondta, hogy bárki visszakaphatja a pénzét, ha nem elégedett, ez nem is tetszett a Sony-nak, szóva le is vették a store-ból. A fogyasztóbarát szemlélet egyáltalán nem volt szempont. Ha jól emlékszem eleinte még nem is akartak belemenni a refund-ba, hiába ígérte be a CDPR. Szóval én se várnék semmilyen játéknál hasonló tömeges refund-ot, függetlenül az adott játék állapotától.
-
válasz
afrojack1
üzenetére
Sajnos nem tudjuk, de már mások is panaszkodtak erre. Próbáld meg másik felületen is a vásárlást, böngészőben, applikációban és a konzolon is lehet fizetni. Múltkor valaki azt írta, hogy nála a Chrome helyett Firefox jelentette a megoldást (igaz ott pont nem teljesen ugyanez a probléma volt).
Ha nem oké, akkor bankkártya és PayPal-t is nézd meg, vagy végső esetben feltöltőkód, és akkor a wallet-ből tudsz fizetni. -
afrojack1
senior tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék a ps app-ba, de valamiért mindig kiírja hogy something went wrong. Nem tudjátok miért lehet? -
oriic
HÁZIGAZDA
Féloff, de ide is: [link]
Ismert ukrán leaker szerint STALKER 2 őszre csúszik. Ha ez igaz, akkor a PlayStation változat 2023 előtt nem igazán fog megjelenni.
-
Frod
addikt
Kizárt.
A Sonynak eleve kb nem létezik refund politikája, egy bigott banda, ahol az egyetlen ok amire visszatérít az kb a "jaj véletlenül vettem meg". Ha már letöltöttél valamit, akkor bukó.
A CP-nél globális balhé kellett hozzá, ami a BF-nél nem volt meg, simán csak mindenki elkönyvelte, hogy szar. -
Bazsi747
aktív tag
Sziasztok.Hogy is van most ez a Valhalla a store ban?melyiket is kellene megvennem ps5 re?Az alap kiadást szeretném,gondolom az az amelyikhez oda van írva hogy ps4 & ps5 igaz?
-
Raga
senior tag
Steam elkezdte visszafizetni a BF2042 árát.Szerintetek ezek után van esély hogy ps store is visszaadja majd?
-
Moby
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Jó a hasonlat, egyébként az sem ment végig(az némileg más okból), de az sem öregszik jól. Nagyon nem

-
proly01
őstag
Olyan kérdésem lenne,hogy otthon ki tudom biztonságosan tisztítani a PS5-öt?Néztem róla youtubon videót nem bonyolult.Persze csak a ventire gondolok meg a bordákra.Nem szeretném szétszerelni.Illetve jól tudom,hogy az 5-öst már újra pasztázni nem kell?
-
sxxorp
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
És gondolom ez hatványozottan igaz a 3. részre, amit én pótlok, hiszen az alapból fejlettebb, mint az elődök. Az biztos, hogy
mint az első 2 epizódban. Köszi a bejegyzést!Ashley nagyságrendekkel jobban néz ki, -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Én nem értek vele egyet. Szerintem abszolút játszható és vállalható ez 2022-ben, a karakterek és a világ továbbra is zseniális. A játékmechanika egyáltalán nem baj, hogy megmaradt olyannak, amilyen volt, semmivel nem látom amúgy komplexebbnek az új Halo-t ebből a tekintetből.

A 60 fps-től meg még sokkal jobb lesz, így bárkinek ajánlom, akinek ez anno kimaradt.
-
Huntszy
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol találnék raktáron first party DualSense dokkolót? Sehol sem találok ahol kerestem (árukeresőn sem volt szerencsém).
Vagy ha van olyan third party ami a kontrollel szárai közötti pineket használja, akárcsak az eredeti, igazából az is megfelelő. Amiket találtam azokba mind vagy fejjel lefelé megy a kontroller és a C portot használja, vagy a C portba kell rakni egy pöcköt és azon át tölt a kontroller. Egyik megoldás sem tetszik szóval mindenképp ragaszkodnék a hivatalos megoldáshoz. Ha találnék olyat ami eszerint működik
Segítséget előre is nagyon szépen köszönöm! -
tboy93
nagyúr
Tegnap belekezdtem az Injustice Gods among Us-ba. Már a tutorial alatt feltűnt, hogy bazi összetett egy verekedős játék
Most a sztoriját nyomom, kicsit kopottas, de nem rossz. -
törölt tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Az első rész is kb ilyen 80 óra alatt plattan, de ott nem voltak vàlasztàsi lehetőségek. Ha itt tényleg jól megcsinàltàk hogy a vàlasztàsok tényleg kihatàssal vannak a történetre meg a vilàgra, az rendesen megdobja a jàtékidőt. Nekem 250 óràm van az első részben, 300+ ha minden platformot szàmolok, és még tudnék bele tenni.
-
LumentoFoto
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A pókember tetszett például, meg ami open world és egyben RPG is, az a Ni No Kuni 2. De az ilyen nagyobb világú játékokból kevesebbet tartok meg általában.

-
headhunter86
senior tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Death Stranding engem is lekötött meglepő módon, pedig azt hittem nem nyújt majd menet közben elég újdonságot és beleunok. De igen, engem is a karakterek, sztori, világ mozgat előre. Red Dead Redemption 2 is bejött, lassú játékmenete ellenére is.
GoT nálam is első sziget után kuka, egyszerűen nem fogott meg a sztori. Pedig szép, jó, de mellékmissziók nekem repetitívek voltak és fárasztottak. Mikor megnyílt a második sziget, akkor ment el a kedvem tőle, azt hiszem ott adtam el. -
Dr. Venkman
tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Még talán annyit pontosítanék, hogy nem is érdekes történetet írni a legnehezebb, hanem olyan történetet, aminek a hatását nem oltja ki, hogy a ritmusa játékostól függően teljesen hullámzó. Egy lineáris játéknál szinte filmszerűen meg lehet komponálni a fordulatokat, eseményeket, ki lehet számolni a játékosra gyakorolt érzelmi, figyelmi hatást. Egy nem lineáris játéknál ez sokkal nehezebb. Ilyen szempontból egyébként a Death Stranding például nem is egy valódi open world játék, nincsenek hosszú side questek, hanem egy lineáris vonalra van felfűzve a történet teljesen. Ennyivel ott könnyebb dolga volt Kojimának.
-
sxxorp
őstag
Lehet röhögni, de ha még egyszer átgondolod pont ekkor, hogy nekem a befejezés teljesen kimaradt a legindokoltabb ez a kérés, hogy valaki ne ezt válaszolja bambán, mikor lelövi a sztorit. Ráadásul nagyon-nagyon ritkán nézek trailer-eket főleg filmeknél, de játékoknál is.
Tretyak, Winters123: köszönöm, úgy érzem nekem is ilyesmi lesz!
(ME1: attól függ mennyire akarsz teljeskörűen végigmenni. )A Citadel-ben való ide-oda rohangálás már akkoriban is kissé hervasztó volt, a rengeteg bolygó Mako-s feltérképezésével egyetemben.
Moby: első félóra alapján mivel csak az ME1-2 volt meg és csak X360-on nekem az ME3-ban a gameplay, prezentáció kifejezetten evolúciós ugrást mutat
-
Peace
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Így igaz! Ha nem vonz a világ és nem jó a narratíva, akkor kuka. AC Origins meg Odyssey is azért fulladt unalomba és volt kínszenvedés kivégezni, mert nem vonzott eléggé egyik korszak sem annyira, hogy érdekes lehessen. A hosszútávú élvezhetőségről már ne is beszéljünk. Valhalla a viking téma miatt volt sokkal jobb élmény, de a játék sajnos ugyanaz, mint az előző kettő. HZD, RDR2, GoT, Days Gone azért lettek hatalmas kedvencek, mert végig oda tudtak szegezni, imádtam a világukat, többet megakartam tudni a karakterekről és a történetről, fel akartam fedezni a világot.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
headhunter86
üzenetére
A ps4 generációban én mindössze két open world játékot szerettem, a Red Dead Redemption-t, meg a Death Strandinget. Egyiket sem az OW jellege miatt, illetve talán a Red Dead 2-t mégis, de a legfontosabb erejük mégis az erős narratíva volt. Nagyon nehéz érdekes történetet összehozni ha ezer irányba elindulhatsz. Nem sikerült szerintem a GoT-nak sem, azt az első sziget után abba is hagytam. Pedig sokkal több mindent lehet csinálni mint mondjuk egy Death Strandingben, mégis untam, az utóbbit meg lelkesen játszottam. A Days Gone-ban mehh volt a világ és a karakterek, pár óra után ment a levesbe. Az AC-ket, Ubisoft játékokat ki sem próbálom a Watchdog Legions után (azt sem játszottam végig). Szóval számomra az érdekes történet, a szimpatikus hősök és immerzív világ nagyon fontos, a gyűjtögetnivalókkal azt leplezik ha ilyet nem tudnak alkotni. Persze nem is könnyű.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Ki kellene probálnod értelmes open world játékot is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert amit mondasz nagyon nagy általánositás. -
headhunter86
senior tag
válasz
LumentoFoto
üzenetére
Sokszor ott a baj, hogy átesnek a ló túloldalára. Nekem itt a Dying Light 2-nél is ez az érzésem a számok láttán.
Viszont több olyan open world vagy semi-open world játékot is tudok mondani, aminek kellemes a hossza és nem fullad unalomba. Ilyen szempontból inkább a semi-open world játékok amik nekem fekszenek. pl. God of War, Control, Final Fantasy VII Remake, stb, talán még kicsit Last of Us 2 is az.
De open worldnél Days Gone is jó volt, vagy GTA-kat se untam meg sohasem. De Spider-man-ek is ide tartoznak, talán ott még lehetett volna több is. -
LumentoFoto
tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Ezzel egyetértek. Nálam nincs sok open world játék pont emiatt. Mert úgy érzem, hogy sokszor a játékosok idejét akarják húzni az unalmas kis millió feladattal. Az elején még érdekesnek tűnik, hogy gúyjtsd össze ezt, meg azt, de mikor a 20. ember is ezt kéri tőled, akkor azért már nem annyira szórakoztató. Persze sokan szeretik ezeket a nagy nyílt világú játkokat, mert el lehet bennük veszni sokáig. A lineáris játékoknál meg az a jó, hogy csak a lényeg van benne, nincsenek nagyon mellékküldetések sem, viszont cserébe rövidebb, de persze lehet szórakoztató ugyanúgy.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Nem kel gyűjtögetni
. Mindegyik új AC megcsinálható olyan 60-70 óra alatt, ha csak a küldetésekre koncentrálunk, + olyan 20-30 órát hozzáadnak a sztori DLC-k, amik néha még szintekkel jobbak is, mint az alapjátékok. -
S e t h
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
Február abból a szempontból igen sajátságos idén, hogy 3 open world játék is kijön, máskor 1 év kellett egy ilyen mutatványhoz.
Nem jó omen ilyen közel kidobni őket, szinte természetes, hogy megindul a nem szokványos licit a termék promótálása céljából.
Nem meglepő, hogy a pont a lengyelek próbálkoznak, mert a három játék közül talán a legnagyobb bizonytalanság az ő produktumukat övezi, még akkor is ha eddig vezette a steames érdeklődési listát(már nem). -
headhunter86
senior tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Szerintem tök gáz egy játékot azzal hirdetni, hogy 500 órás.
Attól nem lesz valami jó, mert kismillió gyűjtögetni valóval tele lesz.
Assassin's Creed új szériái ezért hasaltak el nálam. Ha rövidebb lenne, még lehet érdekelne is, de ehhez se kedvem se időm.
Legtöbb openworld játéknak ez a rákfenéje, ez a sok értelmetlen activity, gyűktögetnivaló. Az 500 órából itt is 450 ebből fog állni és a maradék 50-ben lesz érdemi játék. -
VoltanIgor
aktív tag
válasz
tretyak
üzenetére
Én is megvettem a remastered-et pár hete, és az első résszel kezdtem. Sajnos tényleg nem öregedett jól szegény. A gunplay, az akció, a pályadesign nagyon-nagyon fapadosnak hat ma már, meg is lepődtem. Anno, a makózást még élveztem is, ma halálra idegesít a fostalicska irányítás, meg a "halaggyunkmá" érzés. Ezek sajnos mind alapvető játékmechanikai dolgok, amkein a remaster sem segített. Nyilván kult klasszik a játék továbbra is, de sajnos ma már sokminden, ami anno nem volt kiugró probléma, komoly hiányosságként érződik.
Nem baj, ott volt a helye ennek is a gyűjteményben a régi eredetik mellett. De hogy végig fogom-e vinni megint? Háát, kétlem. -
Dr. Venkman
tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Sima marketing, feldobták ezt az 500 órát ami marha soknak tűnik, mindenki megosztotta, közel a megjelenés. Az érdemi tartalom meg lesz maximum 60 óra. Szerintem az is sok különben úgyhogy ezt nem negatívumként írom. És valójában nagyon sok mindennel lehet 500 órát játszani, sőt több ezret is, szóval az sem mond semmit. A magam részéről persze 500 óra Dying Lightnál még a Varsó-Madrid gyalogutat is szórakoztatóbbnak gondolom. Télen!
-
snots
tag
válasz
Gigi01
üzenetére
Én sima 7P-t használok, amennyire tudom csak elhanyagolható a különbség a 7P és a 7P+ között. Az utóbbi tovább bírja egy töltéssel, illetve USB C van rajta, elvileg ennyi az eltérés. Némi gondolkodás után a Sony Pulse 3D-t váltottam le rá, de azt kell, hogy mondjam, hogy jó döntés volt, mert tényleg jobban szól a cucc, ráadásul klasszisokal komfortosabb, mint a Pulse (pedig az utóbbin én nem is a gyári szivacsot (vagy mit) használtam, hanem egy zselés, puhább cuccot). Black Friday-kor vettem még, egyenesen a gyártótól, eléggé kellemesen le volt árazva, de most nem emlékszem, hogy konkrétan mennyi volt.
Arról sajnos nem tudok neked értekezni, hogy zenére mennyire jó, de játékra nekem tökéletes. Az kétségtelen, hogy a basszustól ennél sem szédülsz meg (Pulse 3D-nél meg nagyon nem), tehát ha az fontos szempont, mármint mondjuk zenehallgatásnál, akkor valószínűleg nem leszel maradéktalanul megelégedve vele. Én csak a PS5-höz használom, zenehallgatásra egy Sony WH-1000XM4-et használok, az szépen szól, viszont nem kifejezetten PS5-höz van.
A számítógépre egy Hyperx Cloud van kötve, véleményem szerint abban több a basszus mint az Arctis 7P-ben (megintcsak, már amennyiben ez nálad szempont).
-
Gigi01
őstag
Rendeltem egy Arctis 7P+ -t ,Cloud II-t váltja le.
Használ valaki ilyet?Filmnézésre,zenehallgatásra is megállja a helyét? -
KaitouP
nagyúr
PlatinumShop. Az egyik legismertebb, ha nem is olyan nagy mint a konkurens KV. A képen egyébként Messengen folytatott beszélgetés folyik, nem SMS.
-
winters123
tag
válasz
sxxorp
üzenetére
A 3. resz sztem egy kurva jo game, amelynek 95%at, mint journeyt a legtobben elveztek, a vege pedig olyan amilyen (nem szar, megoszto).
Ettol fuggetlenul en se tudtam elovenni egy vegigjatszasnal tobbszor (mikozben 1-2. reszt kb szumma 8x vihettem vegig) annyira szivbemarkolo volt nekem. Plusz ahogy az elottem szolok is irtak, hagyom mar ezeket elni az emlekeimben. Inkabb az uj reszt varom mar, ahol remelem, hogy a storytelling nem az Andromedat fogja idezni.
-
KaitouP
nagyúr
Mivel ma felmerült a kérdés, és engem is érdekelt, találtam egy remek listát azoknak a monitoroknak a listájáról, amik bár 1440p felbontásúak, de fogadják a 4K jelet, és képesek downscalelni azt. Íme: [link]
-
Moby
veterán
válasz
tretyak
üzenetére
Ja nem, én megvettem anno 360-ra, meg pécére is, a smile inkább csak annak szólt, hogy ma ezzel nem az akkori elkészültét támogattam, hanem csak a remaszterelés intézményét.
Nemtudom, nekem a VA volt az egyik dolog, ami ma már nehezen csúszott le (pontosabban egyáltalán nem), pedig csomóra emlékeztem is, mégis, most valahogy sokszor nagyon cringe. De még azt sem zárom ki, hogy rossz pillanatomban kapott telibe, majd még próbálkozom vele. -
Elderath
addikt
Nekem sokba lesz a február. Dying light 2, horizon 2 és elden ring. Dying lightal várok véleményekre, mert túl hosszú és rögös volt annak a fejlesztése, horizon 2 és elden ring természetesen atom day 1. Ez a 3 játék kb 200+ óra lesz, egy darabig el leszek

-
-
Moby
veterán
Én imádom az ME-t, imádtam a maga idejében, imádom az emlékét, megjelenéskor megvettem a Legendary Edition-t, de szerintem annyira rosszul örgedett (gameplayben, párbeszédekben, mindenben), és annyira gyenge ez remaszternek, hogy azóta sem tudom rávenni magam egyik részre sem
Jó helyen van ez ott az emlékezetemben, egy csodaként, nem kell azt bántani. -
tretyak
aktív tag
-
Tatyla
őstag
Először is BUÉK mindenkinek!
Kérdésem a következő,a sima Nioh 2 ingyenesen upgradelhető PS5-re? -
sxxorp
őstag
Ne spoilerezzen senki, de valami ilyesmi vélemény-szarcunami is benne volt, hogy valahogy eltérültem. Mondjuk az Andromeda-t is fikázták sokan, de nekem teljesen OK volt, remélem ebben is található pozitívum. Kíváncsi vagyok rá, itt az ünnepi it takes two-zás miatt az előfizetés, csak bepróbálom már

-
sxxorp
őstag
Na, megvolt a dec. végén aktivált EA Play-en keresztül az It Takes Two. Igazi nagybetűs Játék, több átlagos játéknyi ötlettel, megérdemelten az év játéka! Főleg azért le a kalappal, mert nagyon ritka az ütős co-op játék, a péromnak nagyon tetszett.
Arra viszont nem számítottam, hogy időközben bepattan a Mass Effect-sorozat is (jan. 6; sok szó nem esik róla, senki nem tolja?)! Valahogy soha nem került rá sor, hogy a többször kijátszott első, és második rész után lepörögjön a 3. (pedig ott ül x360-on khm ingyen), pedig már az Andromeda is megvolt. Így viszont sokkal szebben, végre rászántam magam, hogy végigjátszom. Ha sikerül, akkor ez egy jól sikerült 1 havi EA Play előfizetés lesz (de ha nem, akkor sem dőlök a kardomba plusz egy hónappal
) -
Az a beállítás, hogy csak a támogatott játékoknál van HDR is úgy működik, hogy ami játék potenciálisan támogatja a HDR-t, annál nem kapcsolja le mikor elindítod. De játékon belül hiába kapcsolgatod ki-be, a kimeneti jel mindenképpen HDR-ben lesz. Szóval ahogyan a játékok sem tudják ezt maguk kapcsolgatni, úgy a Plex sem tudja. Ez a konzol rendszerének a limitációja.
-
bolykibalazs
újonc
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Konzolvilág, 2021.10. Hó
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bolykibalazs
üzenetére
Honnan rendelted és mikor?
-
bolykibalazs
újonc
Sziasztok! Remélem ebben a hónapban én is megkapok a Playstation 5 konzolomat, már nagyon izgatottan várom.
"Az alább felsorolt csomagok közül tud választani. Amennyiben igényt tart valamelyikre, akkor kérjük válaszában 2022.01.10. (hétfő) 12:00-ig jelezze és rendelése 2022.01.31-ig kézbesítésre." -
Peace
nagyúr
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Az oké, csak gondoltam hogy PS-en is olyan okos a Plex, mint a tv-n. SDR tartalomnál SDR profilt használja a beállított fényerővel és miegymással, HDR filmnél és sorozatnál meg automatikusan a HDR profilt veszi elő. De persze a játék a fő profilja a masinának, miért is kéne tudnia ilyet egy média appal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- iPad topik
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes eladó!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Arris VIP7100 Android TV 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
RangerFox