Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
Ratchet and clank Rift apart, Returnal, Demond Souls remake, Godfall sincs PS4-re.
Minden generációváltásnál ez van. Van sok játék ami jön előző genre is és akad olyan is ami csak az új gépre jön. Ahogy telik az idő, szépen eltűnnek az előző gen-re is érkező játékok. Nincs semmi új a nap alatt.
-
Bogyi007
veterán
válasz
KRoy19
üzenetére
Ezt maximálisan adom, az Én Philipsemen is rajta a Hdr meg a Dolby Vision plecsni, de a konzolokkal használva be se kapcsoltam ezen opciókat - csak kárt okoznak. SDR szinten viszont patent a kép.
(#69354) Peace - Azt ugye vágod hogy amit linkeltél az masszív hamísítvány márka, az nem LEGO...
-
KRoy19
őstag
válasz
lajosx
üzenetére
Az, hogy hogy képes megjeleníteni a HDR tartalmat nem jelenti azt, hogy jól is fog rajta kinézni. Az én Samsung Q70T-m is tudja a HDR-t és hasonló fényerőt tud mint a te monitorod és rohadt szarul néz ki rajta minden HDR tartalom (sötét kép és fakó szinek). SDR-ben viszont teljesen kiváló. PS5-öt is SDR-ben használom.
Nem kell erőltetni a HDR-t, ha szemmelláthatóan sokkal jobban néz ki az adott tartalom az adott kijelzőn SDR módban -
ImACeltic
őstag
válasz
totalwarrior
üzenetére
Horizon Forbidden West PS5 verziója főleg a lightning-ben és a víz, valamint az alatta lévő világ részletességében fog eltérni, valamint használja majd az RT-t is a hangokhoz, fizikához és a rendereléshez.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Elég csak a ps ben kikapcsolni a hdr-t igaz? Annyit kell csak tennem? Köszönöm nektek
-
balazs025
senior tag
válasz
lajosx
üzenetére
Ha jól nézem, igazából leginkább csak névlegesen tud. Normális hdr-hez nincsenek meg a tulajdonságai. Nem elég a fényereje és nem is valós 10bites, csak8+frc. De monitorokra nem is jellemzőek ezek a tulajdonságok, érdemesbb lehet inkább sdr-ben használni.Közben hombre[EU] már megválaszolta.
-
válasz
üzenetére
Erosen sanszos szerintem, hogy a HALO jovore csuszik. Olyan szempontbol jo ez, hogy cserebe 2022-23-ban ha minden jol megy, valami iszonyatos jatekdomping johet a zold oldalon. Egyelore a konzolokat se lehet kapni, nincs itt meg semmi eldontve, tovabbra is tartom a tippem, hogy
Ps3/X360 ota a legjobb generacios harc lesz ez. Azzal meg jol jar mindenki, mindegy, hogy egyik-masik, vagy minden oldalon van-e egyszerre.(hacsak az MS fel nem berel megint valami mesterloveszt, aki kepes a fix alapzatu geppityuval is labon sorozatloni sajat magat) 
-
válasz
sting2
üzenetére
Gyerekek, nyugi, ugyanez volt Ps3->4 valtasnal is, meg bo 2 evig jottek a jatekok PS3-ra is, par korai ps4 ex-et kiveve, itt is ez lesz, ezen nem kell meglepodni, penz beszel. Az ugy igazan nagyon nextgen AAA cimeket mindenki leghamarabb 2023-24 korul varja mindket oldalon, a PC piac halodasa miatt pedig ez most multiplatform cimeknel meg ki is tolodhat 2025-26-ra is akar. Kiveve, ha a PC piacon mar iden teljesen normalizalodnak az arak es kevesbe lesz rottyon az egesz piac.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
zozika84
üzenetére
A 4K itt annyit jelent, hogy lehetőleg 1080p-nél nagyobb felbontásban számol a PS4 pro (hogy minél élesebb legyen) és 4K-ban nyomja ki a képet. Hogy konkrétan milyen felbontásban számol azt játéka válogatja. Van natív 4K-s játék is. Szóval röviden igen, alacsonyabb felbontással számoltak nem a natív 4K volt a cél.
-
válasz
totalwarrior
üzenetére
Hát igen kb úgy kell elképzelni mint a videóban, de ott szinte csak világos részen mutatta. Egy sötétebb résznél ami a játék 80% valszeg,ott már bajosabb. De viszont jo lenne hdr használni,ha már tudja,sajnálom kikapcsolni. Ezért kérdeztem volna,hátha van valami megoldás.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
kecsu10
aktív tag
Ha már előjött a horror műfaj, nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a fiatalabbak számára valóban jobban bejön a RE7-8 vonal mint mondjuk a 2Remake? Az már távol(abb) áll a mai fiatalok ízlésétől? Nagyon érdekel a téma, mert hiányzik a klasszikus régi survival horror játékok felhozatala a sok fejtörővel, tárgyak menedzselésével. S leginkább azért, hogy valóban a fiatalok ízlése miatt kell(ett) e váltani. Jó az 5-6 az nem létezik, azok nem Resik, azt értem, hogy hagyni kellett.
-
Sziasztok! Az normális hogy hdr ha bevan kapcsolva sőtét a kép? Vettem egy Samsung g7 es monitort és nem igazán tudom beállítani, ps el. Hdr engedelyezve van,így nem enged világositani, de én sötétnek gondolom a képet. Esetleg ha valaki használ ps5 monitorral esetleg ezzel a tipussal segithetne mit hogy állitsak? Köszönöm
-
kecsu10
aktív tag
Benne van a Gamepassban, szerintem marad is. :) Nem rossz, de nagy csodát ne várj tőle azért, szerintem a Returnal jobb lehet, bárcsak tudnék már játszani vele, és lenne elérhető a Ps. Egyébként egyetértek azzal amit írtál a mostani játékok többségéről, én még egyszer semmilyen egyensablon ow valamit se veszek az tuti, a Days Gone épp elég volt.
-
válasz
Kanczy
üzenetére
Nem agyonhypeolt AAA az biztos, viszont vegre valami uj. Returnal-al is igy vagyok, nem valtja meg a vilagot, nem egetrengeto AAA, de vegre valami uj, meg akkor is, ha mindkettore igaz az, hogy olyan igazan nagy ujitast nem hozott, inkabb csak mar bejaratott mechanikak egy ujfajta mixe. De akkor is, ebben a multiplayer 'HalalGyilok: Puskakkal - 48' korszakban annyira jo valami olyat latni, ami nem megint a tavalyi jatek uj texturakkal meg mas szinkronhangokkal, hogy nagyon.
-
kecsu10
aktív tag
A Medium szerintem, mondom ezt úgy mint aki szinte csak survival horror játékot játszik, egy tisztes iparos munka az Indie vonalból. A Silent Hill-t látták maguk előtt, csak.... Azért az egy legenda, ez meg olyan egynek elmegy dolog. Az igazi klasszikus Resikhez is nagyon messze áll. Arról nem is beszélve, hogy olyan szinten esik be néha az fps pc-n is, hogy az döbbenetes. Konzolon gondolom ott vissza van véve vagy 900p-re hogy legyen 25 fps. De nem szeretném lehúzni, élveztem, nem volt rossz, egy erős közepes fölött van valahol kicsivel. Érdemes vele játszani természetesen. Más téma: sajnos a Days Gone PC verzióját töröltem, nem jött át, nem az én stílusom sajnos. Nem baj, jó tanulópénz volt ez is.
-
válasz
Televan74
üzenetére
A konkurencia nem igert be nagy cimeket? Halo, Fable, AoE, Forza, Stalker meg a tokom tudja mi meg ami eszembe se jut akkor micsoda? Igeret volt/van boven ott is, azert nem kell nekik se a szomszedba menni, tele vele a padlas. Mas kerdes, hogy mikor lesznek beloluk valoban jatszhato cimek es milyen minosegben, de azert a fenti cimek nem arrol hiresek, hogy rosszak.
-
Televan74
nagyúr
Vissza mondom a PS5 megrendelésemet, és majd két év múlva veszek csak, amikor már jönnek a valóban next gen címek. Korán jött a PS5,pandémia ide vagy oda. A konkurencia már értem miért nem igért be akkora címeket. Ők a game pass sikerében bíztak és szerintem meg is hozza gyümölcsét. Most nem ostorozom ezért a Sonyt, de kevés a új húzóim, olyan felemás megjelenés volt. Hoztam is ajándékot, meg nem is kategória.
Persze csak vicc volt a visszamondás. Na jó most már kivárom azt a 6-8 hónapot mire megérkezik a gépem.
-
zkxdn
őstag
According to this VGC write-up, the God Of War 2018 sequel and Horizon Forbidden West were always meant to be cross-gen titles
The decision to put Gran Turismo 7 on PS4 as well was made "fairly recently" : [link]
Én ezek után nem nézek fel twitterre meg redditre
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A megjelenésig pedig ha valaki elütné az időt kis legózással: [link]
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Tragikusan szar a humorerzekem tudom, de ezen most hatalmasat rohogtem.

-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
"The underwater gameplay is deeper than one might think"
Micsoda vicc.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Koszi, nagyon jol hangzik.
-
hombre[EU]
nagyúr
on track...év vége,max köv év eleje
tldr:- new free-climbing system
- full 3D audio and DualSense support
- completely overhauled skill tree
- new melee system with combos
- many different biomes
- new workbench system for upgrades
- development on track
- a lot of the game has been developed on PS4 and is still being playtested on PS4
- PS5 version has a different water rendering technique than PS4 + more details
- The hero lighting on Aloy is only available in cutscenes on PS4
- game world is a bit bigger but focus is on density
- you can use Focus scan on humans since they now have armor pieces on them; more aggressive than before
- ..the underwater gameplay is deeper than one might think -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-60FPS mode
-New free-climbing system
-Overhauled skill tree
-New melee+combos system
-New workbench style system for upgrading Aloy
-Integrated 3D audio & DualSense features -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nincs kedvem/idom vegignezni, release date-rol mit mondtak? Holidays?
-
hombre[EU]
nagyúr
-
törölt tag
válasz
sting2
üzenetére
Én úgy gondolom hogy a God of War-t nem a generàció elején kellett volna folytatni. Jöhetett volna helyette valami màs a Sànta Mónikàtól. Kb 4 év alatt azt is összeraktàl volna, ment volna nyugodtan crossgenbe, a folytatàs meg fix PS5 címként megmutathatta volna hogy mit is tud a PS5.
-
mcwolf79
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hát ezt se kell megvenni. Most megvettem a 2020-as részt háromezerpàrszàz Ft-ért, de úgy látszik marad is az , mert az új rész egy az egyben annak a copy/paste változata.
És én naiv abban reménykedtem, hogy az EA hoz valami változást/fejlődést a játékba.
Ez majd jó lesz EA Play-ben kipróbálni jövő ilyenkor. -
sting2
addikt
válasz
üzenetére
+1
Illetve, azt sem kéne elfelejteni a crossgen pártolóknak, hogy ezek a címek, jobb esetben egy teljes generáció számára készülnek (GTS, Gow, HFW,) folytatás nélkül.
Ezekre szeretnék majd hivatkozni, mint ( demonstráció) az adott gép képességeit megmutato játékok.
Nekem kevés lesz egy 1080p 60FPS - 4k 60FPS kapcsoló.. -
.LnB
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Poén akart lenni.
Kétlem, hogy sokakat érdekelne itt a NASCAR. Pedig vasárnap is Kyle, hogy leigázta a mezőnyt....na mind1. 
Én várom, és igen, elvileg az rFactor-os brigád csinálja. -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nekem egy az egyben matricanak tunik a keprol, a fekete nem igy tukrozodik. Legalabbis gyorsan megneztem, az enyem biztos nem.

-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Meg reformálja persze, majd nyitogathatod csomagokból a pilótákat, a pit crew tagjait, és a menedszereket. F(1)UT
Bár én a helyükbe a különböző pályákat, gumikeverékeket, és időjárási viszonyokat is fizetőssé tenném.balazs025
Ne legyen igazam, de az EA szerintem csak licenszeket vett, ezzel a Codemasters felvásárlással. WRC, F1, meg nem tudom mi lehet még náluk. Szépen beleposhadnak az EA mocsarába, úgy ahogy vannak. -
balazs025
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Aha persze, mert pl. a fifa alapján sok jóra számíthatunk. Amúgy nem olyan rég vette meg őket az ea, hogy lényegi változás legyen, azt max a következő játéknál lehet majd felfedezni. De én sok jóra nem számítanék.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Képesek minden évben eladni ugyanazt, egy moslék az egész. Agyatlan, sín AI, nulla koncepció, förtelmes grafika. Reméltem, hogy az EA megreformálja ezt a bugris céget, de sajnos tévedtem.
-
.LnB
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem rossz, de úgy is mindenki a 2021-es Nascar játék bejelentésére vár. Addig ez is megteszi.
-
RazoR
veterán
Van valakinek SteelSeries Arctis 1 Wireless headset a topikban?
-
CptAdamica
veterán
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Persze az lehet, de ettől függetlenül még bejelenthetik 4-5 év múlva a Ps6-ot, ami olyan 2027-28-ra meg is fog jelenni👍 Gyakorlatilag a Ps4-el is ez a cél a híreket figyelembe véve 😅 Az is 10 évig simán el lesz, már most a 8. évét tapossa😁 Sőt van olyan ember aki még ps3-al tolja meg a Ps1-2-vel is, az már más kérdés, hogy azokra már régóta nem fejlesztenek játékokat...
-
törölt tag
válasz
vonSux
üzenetére
Én nem vagyok kibukva, mert nekem mindegy hogy crossgen vagy sem, csak ha màr igérnek valamit tartsàk is magukat hozzà.
Szépnek szép lesz PS5-ön a crossgen Sony címek, de lehetnének sokkal jobbak is, vagy legalàbbis gameplay design szempontjàból olyan ami PS4-en nem lehetne. -
pzstm
titán
válasz
totalwarrior
üzenetére
amit tudunk/nagyon erős pletyka: Ascent, Flight simulator, Forza Horizon, Halo Infinite
bár ez itt elég erősen off
-
-
EmThor
addikt
Megérkezett aliról a fekete fedlap,
nekem így jobban tetszik, a fekete karcsúsít
-
penge111
addikt
válasz
totalwarrior
üzenetére
ps3-ps4 váltásnál elég korán lehetet érzékelni, hogy toszogatnak, hogy váltsál. Elkezdtek szállingózni olyan játékok, amik sokkal "csúnyábbak", lagosabbak voltak, textúra popinokkal voltak megspékelve. Emlékszem, hogy a Dragon Age Inquisition és a Middle-earth: Shadow of Mordor ps3-on számomra már vállalhatatlan szinten futott...
-
Batyops
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Hát a Sony azért ha úgy vesszük csak félig meddig kamuzott mivel ők már az első évben adtak ki Ps5 exkluziv játékot Returnal, Demon souls , most meg jön a Ratchet . Amúgy meg tök mindegy mert megmutatják majd a God of war következő részét és hirtelen senki nem fog azzal foglalkozni hogy jön Ps4-re is mert valszeg akkorát fog ütni hogy letépi az arcunkat .
-
totalwarrior
tag
válasz
HUmenetke
üzenetére
Én mivel ps4 pron végigjátszottam amit lehetett és akartam úgy voltam vele hogy eladom a ps-t és veszek egy Series X-et. Szóval most nekem minden eddigi Xbox exklúzív újnak számít
röviden van mivel játszani. És bízom benne hogy most a Microsoft oda pakol rendesen az E3-on is.Ettől függetlenül persze, előbb utóbb a ps5 is ide fog kerülni az asztalomra, csak egyelőre egyszerűen a Series X többet ad.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Wuthering Waves
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az internyet azt mondta Halo, Forza és Starfield is lesz idén nekem ne hazudjá
ami hirtelen beugrik

mint a monitorok 99%-át

Sorry!

nekem így jobban tetszik, a fekete karcsúsít
Kendek
RangerFox