Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Írtátok, hogy a shadow of tomb raider nem lett valami kiemelkedő.
Viszont én odáig jutottam, hogy platináztam.
Mondjuk nem volt kiemelkedő játék, de azért tetszett. -
Moby
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Meglehetősen tág fogalom a képalkotó technika, de alapvetően itt másról van szó.
Beidőzítettem: [link] -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Peace
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Én is azt tolom gőzerővel!!! A harmadik rész vége felé járok, de még mindig zseniális! Egyedülálló űreposz, nincs hozzá fogható a piacon! Nekem hatalmas élmény így ilyen formában újrajátszani. PS5-ön álomszépen megy és végre kanapéról kényelmesen. Nagyon kellett ez a kiadás nekem!
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
hdr formátum
-
vanŠcore
csendes tag
Resident Evil Village-ben tapasztaltatok ti is Lag / Stuttering / FPS Drop féléket. Főként nyílt terepen, több effectekkel járó jeleneteknél. Gondolom a Ray tracing okozhatja?
-
Frod
addikt
válasz
saelin
üzenetére
Jaj, az a grafikon zseniális

Semmi közelítő érték, vagy viszonyítási pont, csak látunk egy görbét, ami folyamatosan csökken. Nice!Egyébként lemezesen most sok helyen 10k, ami akár jó is lehet(ne), ha utána ezt ingyen frissítik a nextgen verzióra, de én már nem bízom bennük, majd amikor tényleg elkészül, meg látjuk is milyen, talán akkor beszélhetünk vásárlásról...
-
Batyops
aktív tag
válasz
saelin
üzenetére
Crashelni már nem szokott ,elég stabil ami a futást illeti. Viszont ebből normális játék már nem lesz egyszerűen ez a játék nagyon de nagyon nem üti meg azt a szintet amit azért 2020-ban hozni kellett volna , és akkor még nem beszéltünk azokról az ígéretekről amikből végül nem lett semmi. Egyszerűen az egész olyan össze okádott hatást kelt. Egyedül a történet az ami miatt végig fogom játszani , de nem tudok huzamosabb ideig játszani.
-
Peace
nagyúr
A harmadik csúsztatást mondjuk. De teljesen mind1, tök fölösleges ezen rugózni. Nem bánom az előrendelést, én nagyon jól szórakoztam. Azt sajnálom, hogy amit beígértek, annak a fele ha belekerült, de ez van. Ha tényleg ütősre sikerül a PS5 változat és jön belőle majd egy complete edition minden kiegészítővel, akkor esélyes, hogy PS-re is megveszem és úgy játszom majd újra.
-
Peace
nagyúr
válasz
saelin
üzenetére
Látták, csak nem tudta már érdekelni őket. Valószínű az összes befektető verte már az asztalt, hogy szeretnének nyereséget látni a befektetett pénzükből. Tudták jól, hogy milyen állapotban van, amikor elkezdték a világméretű reklámkampányt és még így is jól beégették magukat a sok halasztással. Észre kellett volna venni a figyelmeztető jeleket, de annyira elvakított a rajongás és annyira vártam, hogy nem is volt kérdéses az elővétel. Iszonyat jó hangulata volt, de sajnos nem az lett a játékból, aminek beharangozták. Nem a nyílt világú RPG-k új generációja, hanem looter-shooter párbeszéd opciókkal. A magát megnevezni nem kívánó fejlesztő szavai tűntek a legőszintébbnek, amikor mondta, hogy a kollégáival együtt hangosan röhögni kezdtek, mikor 2018-ban megmondták a fejesek, hogy ennek 2020-ban meg kell jelennie. Először fullra azt hitték, hogy poén, mert alig volt kész valami.....

De mindettől függetlenül én is újra fogom játszani, amint jön hozzá story expansion és ráncfelvarrások, mert a hangulata és a lore az fergeteges! A gunplay is korrekt!
-
Moby
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez a Dolby Vision nem az a Dolby Vision. (low latency DV),
-
balazs025
senior tag
válasz
saelin
üzenetére
Én végigjátszottam, minden befejezéssel, de valamelyest én is félkésznek érzem. Egyrészt az ai borzalmas, ez nem tudom egyáltalán valaha meg lesz e csinálva normálisan. Másrészt biztos vagyok benne, hogy a városban valamilyen tevékenységeket terveztek, mert ha nem is üres, de eléggé hiányzik valami. Valamint azt se akarom elhinni, hogy
a három életútnak csak ilyen szintű mélységet szántak. Mert bár rengeteg munkával járt volna, de egyszerűen ordít a lehetőségért, hogy meghatározóbb legyen a karakter számára, és ne csak a prológus szempontjából legyen mérvadó. -
saelin
veterán
Én is játszottam vele. A story, meg a karakterek tényleg jók, de technikailag borzasztó volt. És azért félkész, mert egy csomó beígért feature-t nem raktak bele vagy csak úgy legyen benne alapon (zsaruk). Ég és föld amit kaptunk és amit ígértek meg preziztek annó. Nálam ez félkész, összecsapott munka.
-
balazs025
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szerintem simán, mert most se az volt a baja a sony-nak, hogy milyen minőségű lett a cyberpunk. A cdpr magának köszönheti, azzal, hogy benyögte, hogy bárki kérhet rá refundot, na ez a része viszont már fontosabb volt a sony-nak. Ha ez nincs, akkor szerintem ugyan úgy fent lenne a store-on, akármilyen is.
-
saelin
veterán
Akkor is. Látniuk kellett hogy hogy halad a projekt és ha nincs kész, netán nem fut jól egy platformon, akkor nem kell kiadni amíg nincs kipofozva. Visít a játékról hogy félkész állapotban van még mindig. Egy csomó dolgot amit nem tudtak megoldani benne azt is inkább kivágták a játékból. Ennyire utoljára csak a bioware-t és a Bethesda-t láttam csak kétbalkezesnek, sőt, a Fallout 76 szenvedéssel a mai napig botladozik az utóbbi.
-
saelin
veterán
Minap olvastam hogy a Cyberpunk már nem crash-el annyira sokat és ehhez grafikont (persze mindennemű érték nélkül) is adott a CDPR... Arról inkább ne is beszéljünk hogy hotfix-ekről adnak roadmap-et. Még mindig nem fér a fejembe hogy jutottak idáig a Witcher 3 készítői. Az előző játékukban is volt bug bőven, de ezt a szintet meg sem közelítette. Vajon a Sony mikor engedi vissza a store-ba a játékok?

-
kzoli420
tag
válasz
formula01
üzenetére
Kb. 1 honapja van Pulse 3D fejlhallgatom es maximalisan meg vagyok vele elegedve.
Az atlagosnal nagyobb a fejem szerintem, megsem kenyelmetlen meg orak utan sem. A parna a fulenel kifejezetten kenyelmes.
Minden hangzas teljesen rendben van, ha nem vagy audiofil akkor nem hiszem, hogy sok kivetni valot talalnal benne.
Egyetlen fajo pont - ami utan nem olvastam vasarlas elott - hogy a fejhallgato nem bluetooth, es a Sony-n kivul mas TV-vel nem kompatibilis (egyelore legalabbis). Ezen kivul en abszolut meg vagyok vele elegedve es az enyemnek az aksija kb 8-10 orat bir. -
KKaresz45
senior tag
válasz
formula01
üzenetére
Én nem használom a gyakorlatban, de például a linkelt tesztben is írnak róla gyakorlati tapasztalatokat. Xaels szintén írt tesztet a 7P-ről Logoutra. Apró limitációk vannak, például nem jelzi a konzol az akksi töltöttséget. De nem hiszem hogy ez deal breaker bárkinek is.
Amit az előbb elfelejtettem, hogy az Arctisoknak 20+ órára írják az akksi idejét, amíg a Pulse 3D-nek szerintem olyan 6-8 óra lehet. Nekem ez sem probléma, mert ritkán játszom ennyit egyszerre, utána meg tudom tölteni, de van akinek fontos lehet.
#69135 3L1T3: Így is van, nem a füles hibája, user error.
Nem te választod a Pulse 3D-t hanem a Pulse 3D választ téged! -
gyuromoj
veterán
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Pár kommentel fentebb említettétek, hogy a SteelSeries Arctis 1 Wireless jobb választás lehet, mint a Pulse 3D.
Használja valaki az Arctis 1-et innen gyakorlatban PS5-el? Teljes egészében kompatibilis akár a Pulse 3D?
Szükségem lenne egy fejhallgatóra, de mivel csak pár napos a PS5 rendelésem, azzal még egy darabig a gyakorlatban nem fogom tudni kipróbálni. :)
-
Rogiii
aktív tag
válasz
azorahai
üzenetére
Engem 10perccel utána hívtak a kv-ből, hogy én kapom meg a lemondott konzolodat, mivel én voltam a következő a sorban. Így nem kell még 4 hetet várnom rá.
Így jövő hét elején csatlakozom a klubhoz.
Ezer köszönet érte
Az én megrendelésem 01.19. szóval itt tart most elvileg a dolog. -
.LnB
titán
-
Peace
nagyúr
Egy Aloy szobrot szívesen kitennék, de ez az elérhető 1100 dolcsis annyira nem vonz az ára miatt.
Meglátjuk, hogy milyen lesz a FW CE kiadása. Ellie szobor is tetszik és 15k-ért nem is sok, de igazából nincs már hova pakolnom. Szerintem párom is kivan már idegileg, hogy a nappali egy gyerekszoba.
Cyberpunk, Witcher szobrok, Transformers, SW figurák, LEGO batmobil és űrsikló a tv alatti médiatárolón. Én imádom, de lehet le kéne állni a vásárolgatásokkal......[link] Olyan gyönyörűek!!!
-
Peace
nagyúr
Most olvasom a júniusi PS magazint és írják, hogy a [link] https://rusushop.com/-on Kena mörcsöndájzt lehet vásárolni. Van cuki Rot figura és plüss is!!! <3
-
Peat76
őstag
A fa**** kivan, megjelenés óta nyüstöljük a Wreckfest-et, erre tegnap upgrade PS4 verzió PS5-re viszont a mentések nem jönnek át, cross-save funkció rohadtul nincs...
Erre nincs más megoldás hogy a PS4 mentést tudnám használni? -
KKaresz45
senior tag
Nekem egyébként Pulse 3D van és többnyire meg is vagyok vele elégedve, de másoknak nem ajánlom egyszerűen azért mert ennyi pénzért van jobb. Nem cserélem le, de ma már nem ezt venném. A hajhúzós probléma szerintem a hosszabb hajúakat érinti. Én is a napokban vettem észre mert a karantén alatt nekem is megnőtt, amúgy röviden tartom, korábban nem éreztem. A fülpárna az én fülemnek teljesen jó.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
HUmenetke
üzenetére
Szerintem az ár-érték bajnok a mai napig az Arctis 1 wireless, ami pontosan ugyanazt tudja mint az agyonsztárolt Arctis 7P, csak szerényebb körítéssel. Fém helyett műanyag fejpánt, kicsit gyengébb minőségű fülpárnák, alig észrevehetően rosszabb izolációval. Itt egy összehasonlító teszt, a konklúzió szerint a tesztelőnek az a véleménye hogy nem éri meg a 7P a másfélszeres felárat. Az Arctis 1 wireless ára pedig egyre megy lejjebb, jelenleg pontosan a Pulse 3D áráért meg lehet kapni (37K, első link) és nem utolsó sorban lehet kapni itthon.
-
KRoy19
őstag
válasz
Silεncε
üzenetére
Nekem meg Abby sokkal szimpatikusabb mint Ellie. Még nem játszottam végig a játékot(csak Ellie részét), de nekem az, hogy
Ellie lemészárol mindenkit aki jelen volt Joel halálánál, miközben tudja, hogy Joel rohadtul megérdemelte azt amit kapott az részemről nem teszi annyira szimpatikussá szegényt. -
azorahai
csendes tag
Január 14-i rendeléssel kapcsolatban ma reggel fél 10-kor keresett a Konzolvilág munkatársa.
Mivel nekem már március óta van konzolom, és nyerészkedni sem akartam rajta visszamondtam.
Nem követem már a dropokat, nem tudom most mi a helyzet, feltételezem továbbra is komoly hiányok vannak.Csak szerettem volna megosztani, hogy a KV hol tartott ma.
-
csoola
tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Én végigjátszottam tavaly, maga a játék iszonyat minőségi, de pont ezért én a második felét már jóval kevésbé élveztem és igazából csak túl akartam lenni rajta...
egyszerűen nem tudtam vele azonosulni, bár ebben a részben Ellie is sokszor felkúrt a viselkedésével. Az első részt nagyon bírtam, pedig nem vagyok túlzottan a zombis dolgok rajongója, meg persze a Naughty Dog ezzel megint letette a generáció végén az egyik legjobb játékot, csak ez most nem nekem szólt. Nem bántam, mert végülis a Ghost of Tsushima meg teljesen beszippantott, pedig azért az meg nagyon repetitív volt játékmenet szempontból - mégis sokkal jobban élveztem az egészet.
Kapjakmá' PS5-öt valamelyik boltból, Konzolvilágból március végén rendeltem, de ha valakinek nem kell most a plusz kontrolleres bundle, szóljon és átveszem!
-
-
Silεncε
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ha már TLoU2. Ennél az Abbynél ellenszenvesebb karakterrel még nem találkoztam videojátékban
. Még úgy is, hogy ismerem a motivációját (anno nem kifejezetten érdekeltek a spoilerek, mivel nem gondoltam, hogy játszani fogok vele valaha)(főleg a golfütős akciója után) -
-
Sziasztok! Ps5 konzolt bletooth-on lereeztül összelehet kapcsolni egy avr-el? Az a gondom a monitorban nincs hangszoró, és jó lenne hangot hallani, mindig nem tudok fülessel játszani. Köszönöm
Esetleg még a monitor fülhallgató kimenete lehet jó,de gondoltam megkérdezem hátja BT is működhet. -
HUmenetke
tag
Hali, Pulse 3D-vel van valakinek tapasztalata innen? Köszi
-
eisento
addikt
.
-
ProEvoFan
nagyúr
Last of US part 2 platina lett.
Meg is változtattam a ps4 top10 listámat.
Last of US part 2 / Death Stranding (ők osztoznak az első helyen)
Pókember
Ghost of Tsushima
Days Gone
Detroit Become Human
God of War
GTS
Wreckfest
Uncharted 4
Horizon Zero Dawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony PlayStation 5 Slim
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval, vegül szerintem sem lett az, viszont tetszett. Egynek így elment, platina meglett. Törlés jön és ennyi volt.

Meglátjuk, hogy milyen lesz a FW CE kiadása. Ellie szobor is tetszik és 15k-ért nem is sok, de igazából nincs már hova pakolnom. Szerintem párom is kivan már idegileg, hogy a nappali egy gyerekszoba.
azért gondolkoztam ezen elsősorban, mert az Xbox Wirelesst imádom, de itt akkor nem ragaszkodom a sony megoldáshoz
Remélem nem kétszer annyit.

Ár érték bajnoknak hívni a Pulse-t 😅 A 3D hangzást bármivel megkapod kb.
Kendek
RangerFox