Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ömm, nem egészen.
-
-
ImACeltic
őstag
Látod, ez az össz amibe bele tudnak kötni az emberek.
Egy PS exkluzív játékban az a legnagyobb baj, hogy talán nem reagál minden növény Aloy-ra, Xbox-on meg minimum 1 évet csúszik a legnagyobb húzó cím mert az egész úgy néz ki, mint egy jobb PS3-as játék.
Részemről itt vége a füves témának.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
New game+ban folytatom a Last of US part 2t.
Esküszöm az életemre, de nem látom a 60fps előnyeit.
Igen, be van kapcsolva a 60fps mód.
Vannak játékok, amik nem igényelnek 60 fpst.Ez is ilyen...
Viszont mintha magasabb felbontáson futna a játék?Vagy csak beképzelem? -
Raga
senior tag
Üdv.
Nem tiszta számomra hogy mi a teendő amikor kézhez fogom venni a második számú fekete színű kontrollert amit rendeltem.
Mintha olyat olvastam volna hogy új profilt kell csinálni hozzá.Ez igaz vagy valamit félre olvastam?
Ha igaz hogy kell ezt kivitelezni hogy pl az it takes two játékot együtt játszuk babymmel? -
-
törölt tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Mind elfogyott, amit gyàrtani tudtak jelenleg (-Series S)
Egyébként meg tudhatnàd hogy egy sz@r rajt, ami ugye a One-nal megesett haza tud vàgni egy egész generàciót. (szintén megtörtént)
Vagy ott a PS3. Nagy pofàval mentek neki, aztàn làttuk mi lett a vége.Erre a témàra meg van amúgy is külön topik, lehet oda àtfàradni.
-
Szabi®
veterán
"""ne a prohardver népéből induljunk ki mert erősen torz lesz a valós átlaguserhez képest a kép. (hacsak annyit mondok, hogy volt több olyan kollégám akiknek PS és Xbox is volt és nem tudták létezik olyan játék ami nem kapható mindkettőre, mivel Fifát megvették minden évben és 2 évente egy codot. Gyereknek meg ment a Fortnite és Apex) ""
Ahha persze....Ha ennyire megvannak keveredve az emberek és nem tudják, mit mire adnak ki, akkor xboxból miért fogy olyan kevés

Ne is menjünk bele ebbe flamewar-ba, nem arról szólt ez.
-
allein
addikt
Sziasztok. Játékot tudok megosztani PS4 konzollal? Azt szeretném ha az ember aki PS4-en tolja, tudjon játszani ugyanazon játékkal amivel én. Egy játékom van amúgy telepítve, D2.
-
pzstm
titán
válasz
Szabi®
üzenetére
én nem fikáztam hanem megemlítettem ezt. Hidd el másik oldalon is bőven van amit fikázhatok, amúgy nagy részben meg multiplat címekkel tolom mint az emberek amúgy 90%-a hanem több.....
ne a prohardver népéből induljunk ki mert erősen torz lesz a valós átlaguserhez képest a kép. (hacsak annyit mondok, hogy volt több olyan kollégám akiknek PS és Xbox is volt és nem tudták létezik olyan játék ami nem kapható mindkettőre, mivel Fifát megvették minden évben és 2 évente egy codot. Gyereknek meg ment a Fortnite és Apex)
-
KaitouP
nagyúr
Személyeskedést, egymás cseszegetését légyszi hagyjátok abba. Köszi!
Foglalkozzatok Aloy bozótjával inkább.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
d@vee
őstag
válasz
ImACeltic
üzenetére
Ahogy anno a Spider Man-nél a tócsa tükröződésén, itt most a fű mozgásán akadunk fent?

A gameplayhez: helyenként brutálisan néz ki, ráadásul a prevgennel karöltve nem is kell több. A játék maga már más tészta, nem tetszik. Az első rész sem jött át, de ez legyen az én gondom

-
Szabi®
veterán
-
törölt tag
Az úgy gondolom megvan hogy a Halo ajnövényzet mozgàs nélkül, Craigestül, meg mindenestül is siker lesz, mert egyszerűen valamiért xboxon isten. (bàr tudnàm miért)
Egyébként meg hiaba próbàltok belekeverni, én pont leszrom hogy mi mozog, meg mi nem a HFW-ben. A gameplay legyen jó, meg adjon egy viszonylag jó story-t, a többi màr csak maszlag. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
üzenetére
Mivel már láthattunk olyan játékot, amiben az aljnövényzet egész korrektül reagál a játékos mozgására, így egy később megjelenő nagy AAA játéktól elvárható lenne legalább ugyanazt a szintet hozni. És mivel már láthattunk ilyet, így nem is lehet hardveres limitációra fogni, ez inkább egy, a tervezés korai fázisában meghozott döntés. Egyébként az, hogy az aljnövényzet csak szelektíven reagál a játékos mozgására önmagában nem baj, csak kicsit következetesebb/több interakcióra számítottam. És tekintve, hogy mit alkottak a homokkal meg a vízzel, nem a Guerilla csapatának hozzáértésével van baj.
Nyilván egy "in development" felvételről nem vonnék le messzemenő következtetést, sokat javulhat/szépülhet még megjelenésig (ahogy egyébként a HZD is megszépült a reveal trailer után).
-
JiMN
tag
Hali!
Returnal mellé kaptam DLC kódot PlayIT-től, de már nem aktuális:BNDD-3FNX-NJ33
-
Banis
csendes tag
Időközben megérkezett a LoU2 az osztrák Media Markt-ból. Valaki nem tudja esetleg, hogy ez esetben a játék német lesz vagy van lehetőség angolul játszani angol felirattal? Ps most egy ideig nincs a közelben, hogy kipróbáljam.
-
ImACeltic
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mozog az aljnövényzet is.
-
Zoleee83
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jaja, a Gotham-ben iszonyat jól hozta a Joker karaktert, de az ikertesóét is.
Fallen Ordert is szerettem, 100% lett. -
vonSux
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nagyon jó a Shameless-ben
a játékban viszont (szerintem) állati bambára animálták a figurát. -
vg
veterán
válasz
üzenetére
Én pár órát toltam az első részét, nekem a főhős nem szimpatikus, sem az arca, sem a hangja, ezért valahogy nem érdekel mi történik vele. Kár, hogy nem lehetett férfi vagy nő karakter. Amúgy jó játék, én megértem ha valaki imádja, mert alapjában remek sci-fi az egész.
-
törölt tag
Megnéztem a HFW stream elemzést a DF-től és kb 2 perc utàn màr egyszerűen nem érdekelt hogy maga a jàték hogy néz ki. Szép meg minden, de nem emiatt tetszik.
A gameplay tök jó, a vilàga még mindig érdektelen. Valahogy ez a robot dínós okossàg nem akar àtjönni. Lehet ha az első részt végigvinném Steam-en vàltozna a véleményem, de azok utàn amit làttam a HFW-ből màr bottal sem piszkàlnàm a HZD-t. -
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
illetve azért ők is felfigyeltek rá, hogy ahol magasabb a növényzet ott él az egész és ha Aloy átmegy rajta akkor az meglátszik. Alacsonyabb növényzetnél semmi ilyen nincsen, ezt picit én vártam volna.

-
RangerFox
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szerintem csak a visibility miatt ilyen. Abban a trópusi aljnövényzetben azzal a ruhával tényleg nehéz lenne látni enélkül. Fel is figyeltem rá, hogy amikor irányítja Aloyt, akkor én is a fénylő haja alapján pozícionálom a karaktert.
-
Deck
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
+1
-
hombre[EU]
nagyúr
szóval azért néz ki mindig olyan jól Aloy,mert be van kapcsolva a vaku a kamerán
valószínū szükségük volt rá (éjjel dzsungelben) és nem realisztikus, de stílusos...mint a soulsokban a világító karakter -
KaitouP
nagyúr
válasz
vonSux
üzenetére
Én amúgy ezt a srácot baromira megkedveltem a játék során, holott amikor bemutatták a játékot, a karaktert, és a színészt akiről mintázták, akkor körülbelüli ez volt a reakcióm: [kép]
Hozzáteszem, hogy 95%-ban nem szeretem és/vagy nem tudok azonosulni a hímnemű protagonistákkal. -
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
igen az
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
San Francisco.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A játékban szebb.

-
hombre[EU]
nagyúr
https://twitter.com/MJCaptures/status/1398172387057692673?s=19 na elkezdōdött, lassan megtalálják

-
Pferi
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Jaja... A mai igényeknek megfelelően legyen férfi, női, transznemű, homo-hetero-leszbikus karakter, és legalább 64000 bőrszín közül lehessen választani, így talán nem fog belekötni senki...

Meg mi van akkor ha a női karakter beleszeret a sztoriban egy pasiba? A leszbikus játékos hölgyek rögtön mennek tüntetni... -
marquuard
veterán
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nah, végre meg tudtam nézni.
Hát mit mondjak...Itt már a mindent is visszafogták
Nem is a gameplayt néztem (az tudom milyen lesz) hanem...
Nem ismerős valaki friscoban? Biztos meg lehet találni a 1.camp helyszínét valamelyik cable car útvonalán(az a "DTNER" elég beszédes kell legyen)! Imádni fogom benne a felfeldezést, az 1-ben nem volt ennyi kézzelfogható utalás a régi világra!
Csak adnák már ide
szerk: az nem is DTNER, hanem DINER...szűkül a kör, csak megtalálom

-
Xaels
félisten
Returnal | Bemutató ezt is befejeztem végre, ha valaki olvasna egy kicsit.
-
CptAdamica
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szerintem az elsődleges probléma, hogy Ubi játékokban nincs arcmimika, csak valahogy ritmusra rángatózik a karakterek arca.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az a jó hogy az HZD egy nagyon stabil alapot adott a folytatásnak. Erre pár igényes upgrade-et rádobnak és garantált egy jó játék azonnal, vagyis majd amikor egyszer talán jövőre, de lehet utána... megjelenik.

-
KRoy19
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
+1
Érzelmi hullámvasút volt amikor néztem a videót. Amikor cutscene volt akkor arra gondoltam, hogy mi ez a szar, de amikor meg first person gameplay akkor meg rohadt jól nézett ki.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az zseni volt, visítottunk rajta mi is.
-
Szabi®
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
Teljesen mindegy, a képen levő tárgy mivoltába te mentél bele, én annyit szerettem volna segíteni hogy az "alloy" szó mit jelent, az pedig "ötvözet".
Most hogy chrome vanadium van a képen, vagy edzett tantál, teljesen mindegy.
A titánium meg egy példa volt, mert azon akadtál fent, hogy milyen ötvözet lehet.....
Ha meg acélcső van a képen, akkor az is ötvözet (tehát helyes az alloy szó úgy is) , ugyanis azt szénacélból húzzák.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Valóban, az Ubisoft játékoknak van egy ilyen problémája, de ha legalább az 5 szintjét hozza (ami azért annyira nem volt nagyon szar) akkor még érdekes is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a játékban viszont (szerintem) állati bambára animálták a figurát.

Kendek